KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Kerava – Vesikourujen veto varmistaa veden sujuvan poistumisen

Vesikourujen puhdistus Keravalla on kattotyö, minkä avulla katolta valuvat sade- ja sulamisvedet saadaan tarpeeksi kauas rakennuksesta kaikkina vuodenaikoina. Kattovedet, joita voi tulla vuorokauden aikana alas jopa tuhansien litrojen edestä, tulee saada useiden metrien päähän rakennuksesta. Jos vesien purkupaikka on liian lähellä rakennusta, voi kosteus siirtyä maaperän kautta talon rakenteisiin kosteusvaurioita aiheuttamaan.

Kosteudenhallinta on tärkeä syy omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen säännölliselle puhdistukselle Keravalla, Vantaalla, Sipoossa ja Tuusulassa. Toki muitakin syitä löytyy. Mikäli rännien tukkeutumista ei estetä eikä tukkeutuneita rännejä, vesikouruja tai alastuloputkia avata, alkavat rännit ruostua ja vaurioitua. Ruoste ei vain pilaa rännien ulkonäköä (kuten tekee tukossa olevista ränneistä valuva likavesi), vaan johtaa myös vesikourujen korjaustarpeisiin.

Sadevesijärjestelmien puhdistus on tarpeen myös siksi, että rännit eivät jäätyisi talvella. Jää voi rikkoa omakotitalon tai kerrostalon sadevesijärjestelmää, puhumattakaan jäisten rännien tai niistä riippuvien jääpuikkojen toisinaan aiheuttamista vaaratilanteista. Tilaa siis matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistus meiltä joka kevät ja syksy, niin vältyt monelta murheelta, riesalta ja vaaratilanteelta. Sadevesijärjestelmään liittyvistä töistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja kauttamme voit hommata niille myös rahoituksen!

Rännien puhdistuksen unohtuminen voi näkyä Keravalla monin tavoin

Se, että rivitalon, omakotitalon tai vaikka kerrostalon rännien puhdistus unohtuu Keravalla, voi näkyä monin tavoin. Talvella rännien roskaisuus näkyy ränneistä riippuvina, vaarallisen terävinä jääpuikkoina. Jääpuikot kannattaa poistattaa (ota yhteyttä meihin), eikä rännit tukkivaa jäätäkään kannata jättää poistamatta. Me sulatamme rännit niiden rakennetta tai pinnoitetta vaurioittamatta. Salaisuus on käyttää kuumaa vesihöyryä, ei voimaa ja väkivaltaa. Jos rännejä ei sulateta, voivat ne pian pudota katolta tai vääntyä niin, etteivät kourut vedä kunnolla enää vasta puhdistettuinakaan.

Kesällä rännien roskaisuus näkyy ylivuotoina, mitkä saattavat sotkea rännit ja talon julkisivun. Roskien takana seisova vesi saa kourut ruostumaan, ja se tietää usein sitä, että pian tarvitaan rännien korjausta tai jopa rännien uusimista. Säännöllisten huoltojen avulla sadevesijärjestelmä saattaa kestää yhtä pitkään kuin kattokin.

Kuinka usein vesikourut puhdistetaan Keravalla, jotta ne eivät tukkeutuisi?

Omakotitalon, kerrostalon, paritalon ja muiden rakennusten vesikourut kannattaa puhdistaa Keravalla aina puolen vuoden välein, jotta ne eivät tukkeutuisi. Ensimmäisen kerran kaikki lehdet, neulaset ja muut epäpuhtaudet kannattaa poistaa aikaisin keväällä, ehkä heti lumen sulamisen jälkeen Toisen kerran tämä rännihuolto kannattaa suorittaa siinä vaiheessa syksyä, kun lehtien putoaminen puista on jo rauhoittunut. Tilaa pelkkä rännien puhdistus tai katon kevät- tai syyshuoltopaketti – jälkimmäinen kattohuolto pitää sisällään myös vesikatteen puhdistuksen. Katon kunnon tarkastuksen tarjoamme kaupan päälle joka tapauksessa – tuolloin tarkastamme niin sadevesijärjestelmän kuin vaikkapa kattoläpivientienkin kunnon.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.