KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Keski-Pohjanmaa – Kattourakka lähtee suunnitteluvaiheesta

Kaikki omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotyöt (niin kattoremontit kuin lumenpudotuksetkin) lähtevät suunnitteluvaiheesta. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, ja tämä pätee kattotöihinkin Keski-Pohjanmaalla. Suunnitteluvaiheen avulla saamme selville kaikki huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton tarpeet, ja osaamme siten laittaa katon kerralla kuntoon. Suunnitteluvaiheen ansiosta osaamme varautua myös kattotöissä piileviin riskiin (niitä piisaa varsinkin lunta katolta pudotettaessa), joten varsinainen kattourakka voi edetä sujuvasti ja turvallisesti.

Kattotöiden suunnittelu vaatii paikan päällä käyntiä. Sovimme kanssasi heti ensimmäisen yhteydenottosi jälkeen, koska teemme Halsualla, Kannuksessa, Kaustisella, Kokkolassa, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla tai Vetelissä alkutarkastuksen. Alkutarkastus kertoo kokeneille ammattilaisillemme kaiken oleellisen muun muassa kattorakenteiden kunnosta, ja näin ollen pääsemme aloittamaan kattotöiden (esimerkiksi katon uusimisen) suunnittelun. Käymme läpi myös asiakkaan toiveet kattohuollon tai vaikkapa kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen suhteen. Lopuksi annamme hyvän tarjouksen kattotöistä, kuten piipun pellittämisestä ja piipunhatun asentamisesta ynnä muista peltisepäntöistä Keski-Pohjanmaalla. Yksityisasiakas voi laskea kokonaissummaa hakemalla kotitalousvähennystä, ja tarjolla on myös rahoitus. Kotisivujemme kautta haettavan remonttilainan tarjoamisesta vastaa laajalti tunnettu yhteistyökumppanimme.

Kaikki kattotyöt läpivientien asentamisesta, huoltamisesta ja uusimisesta aina verkotuksien asentamiseen ja kattovuodon korjaamiseen oikeuttavat ilmaiseen kattotarkastukseen. Kattotarkastuksen jälkeen osaamme kertoa niistä kattotöistä, joilla tasakaton tai vaikka pulpettikaton kuntoa voidaan kohentaa. Tarvittaessa suosittelisimme myös puuttuvien kattoturvatuotteiden (kuten kattosiltojen, kattotikkaiden ja lumiesteiden) asentamista, kourusaneerausta tai vaikka aluskatteen tiivistämistä.

Kattotöiden hinta Keski-Pohjanmaalla voi yllättää edullisuudellaan

Vaikka saat omakotitalon, kesämökin tai esimerkiksi piharakennuksen kattotöihin parasta mahdollista ammattitaitoa, emme veloita avaimet käteen -periaatteella tehtävistä kattourakoistamme kuin vain kohtuullisen korvauksen. Saatat yllättyä, miten edullisesti katon voikaan saada korjattua, huollettua tai varusteltua – kattoremontista (eli katon uusimisesta) puhumattakaan. Valitsemme huolella uudet materiaalit ja katolle asennettavat kattoturvatuotteet, sadevesijärjestelmät, IV-putket ja muut kattovarusteet. Uudet materiaalit ovat suomalaisiin olosuhteisiin sopivia, eli kosteutta ja nopeita ulkolämpötilavaihteluita hyvin kestäviä. Kattovarusteet ovat turvallisia ja korroosionkestäviä, ja niiden asentamisessa noudatamme valmistajan antamia ohjeita. Täten tuotteiden takuu säilyy – takuu, mikä voi olla parhaimmillaan jopa 60 vuoden mittainen. Uusille katemateriaaleillekin voi saada pitkän takuun, kenties jopa puolen vuosisadan mittaisen.

Saat tarkan tarjouksen kattotöistäsi Keski-Pohjanmaalla, jahka olemme tarkastaneet tasakattosi, harjakattosi tai esimerkiksi aumakattosi. Kattotöiden hintaan vaikuttaa monen monta seikkaa, joista yksi on katon kaltevuus, toinen katteen materiaali ja kolmas katon yksityiskohtien runsaus. Katon alla olevien rakenteiden kunnolla on erityisen suuri merkitys kattotöiden sisältöön, kestoon ja hintaan. Jokainen kattourakka on uniikki kokonaisuus, joten hinta on lähes aina paras laskea paikan päällä tehdyn alkutarkastuksen jälkeen.

Miksi hypetämme huopakattoja ja palahuopakattoja?

Ulkopuolisesta saattaa tuntua, että suorastaan hypetämme huopa- ja palahuopakattoja, mutta ainakaan meidän mielestämme näitä upeita kattoja ei voi kehua liikaa. Huopakatto on edullinen, näyttävä ja toiminnallinen vaihtoehto niin omakotitalon kuin esimerkiksi vapaa-ajan rakennuksenkin katoksi. Huopakatosta saa tiiviin katon tasakatolle, kaltevalle katolle, harjakatolle, monimuotoiselle katolle, pienelle katolle, suurelle katolle kuin vaikkapa tornikatollekin. Edessä on ehkä jopa 40 vuoden mittainen käyttöikä, eikä sen aikana tarvitse kuluttaa suuria määriä aikaa tai rahaa katon kunnossapitoon. Kun vielä ottaa huomioon, että bitumikaton hinta asennettuna on edullisimmasta päästä, ovat ajattomat ja vesitiiviit huopakatot erityisen kustannustehokkaita kattoja.

Huopakaton helppohoitoisuus ja rasituksenkestävyys tarkoittavat sitä, että palahuopakatot ja muut bitumikatot ovat huolettomia. Huolettomuutta lisää entisestään se, että voit luottaa meidän osaavan tehdä kaikki huopakattotyöt Keski-Pohjanmaalla mitä parhaimmalla hinta-laatusuhteella.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.