KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Keski-Pohjanmaa – Vesikourujen vetoa kannattaa vaalia

Vesikourujen vetoa kannattaa vaalia, sillä hyvin toimiva sadevesijärjestelmä on paras tapa saada katolle satavat tuhannet vesilitrat pois talon perustusten välittömästä läheisyydestä. Vesikourujen veto heikkenee voiden lopulta loppua kokonaan, jos vesikouruja ei puhdisteta Keski-Pohjanmaalla. Ota yhteyttä omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis paritalon, rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistuksen tiimoilta – meiltä sujuu turvallisesti ja näppärästi myös korkean talon vesikourujen puhdistus.

Sadevesijärjestelmien puhdistukselle Keski-Pohjanmaalla eli Halsualla, Kannuksessa, Kaustisella, Kokkolassa, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla tai Vetelissä piisaa perusteita. Kosteudenhallinta on kieltämättä tärkeä juttu, mutta niin on myös rännien jäätymisen ehkäiseminen. Roskainen sadevesijärjestelmä jäätyy talvella, ja tämä voi aiheuttaa paitsi ylivuotoja, myös katolta putoavasta jäästä aiheutuvia vaaratilanteita.

Jos tukkeutuneita rännejä eli vesikouruja sekä alastuloputkia ei avata, alkaa sadevesijärjestelmä ruostua. Ruoste rikkoo rännit, kuten tekee myös ränneihin syntyvä jää. Ruoste- ja jäätymisvauriot heikentävät sadevesijärjestelmän mahdollisuuksia kestää yhtä pitkään ulkokaton kanssa. Ruoste aiheuttaa myös esteettistä haittaa, kuten myös kouruista tulviva likavesi.

Ota yhteyttä rännihuoltojen tiimoilta, tai pyydä tarjous rännien asentamisesta, korjaamisesta, maalaamisesta, uusimisesta tai sulanapitojärjestelmän asentamisesta. Yksityisasiakkaalla on mahdollisuus kotitalousvähennyksen suomiin etuihin, ja yhteistyökumppanimme on aina valmiina järjestämään rahoituksen tiilikaton, peltikaton tai huopakaton sadevesijärjestelmää koskeville töille.

Rännien puhdistus Keski-Pohjanmaalla on kevään ensimmäisiä kattotöitä

Jotta rivitalon, kerrostalon, mökin tai esimerkiksi autotallin sadevesijärjestelmä olisi valmiina vastaanottamaan lämpimän vuodenajan, kannattaa rännit puhdistaa heti keväällä, kun lumi ja jää on saatu sulamaan katolta. Rännien puhdistus on yhdessä katon tarkastuksen ja vesikatteen puhdistuksen kanssa kevään ensimmäisiä kattotöitä Keski-Pohjanmaalla. Teetä ne yhtä aikaa, niin et joudu teettämään ylimääräistä rännihuoltoa. Koska katolta poistettavat roskat ajautuvat vesikouruihin, kannattaa ensin tehdä katon kevätpuhdistus, ja vasta sitten roskien poisto sadevesikouruista. Koko katon kunnon tarkastus tarjotaan sinulle ilmaiseksi riippumatta siitä, mitä kattotöitä tai niiden yhdistelmiä olet Keski-Pohjanmaalle tilannut.

Ei riitä, että rännit puhdistetaan vain keväisin. Syksyllä puista putoavat lehdet tukkivat sadevesijärjestelmän hyvin helposti, mikä altistaa kourut jäätymiselle. Tämän takia vesikourujen puhdistus on uusittava loppusyksystä.

Vesikourujen puhdistamattomuus voi aikaistaa kourusaneerausta Keski-Pohjanmaalla

Kuten edellä todetaan, ruoste ja jää vaurioittavat sadevesijärjestelmää Keski-Pohjanmaalla. Tilaa kourujen korjaus tai sadevesijärjestelmän uusiminen meiltä, jotka osaamme paikata, korjata, mitoittaa ja asentaa kaikenlaiset sadevesijärjestelmät. Uudet rännit voivat olla kantikkaat tai pyöreäpohjaiset, ja värivalikoimaakin on vaikka millä mitalla. Yksi vaihtoehto on tilata kattopeltisepiltämme näyttävät jalkarännit! Jos kyseessä on tasakatto, rajoittuvat vaihtoehdot kattokaivoihin, sillä tasakaton reunoille ei asenneta minkäänlaisia kouruja tai alastuloputkia. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää sadevesijärjestelmän uusimisesta, korjaamisesta, puhdistamisesta, höyrysulattamisesta tai jostain muusta sadevesijärjestelmää koskevasta toimenpiteestä. Meidän ammattitaitomme ansiosta kaikki menee kerralla nappiin.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.