KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Eurajoki – Aluskatteen antama suoja korvaamaton

Kattovuoto on asia, miltä tahdotaan välttyä, sillä katon alle pääsevä vesi voi johtaa ikäviin kosteusvaurioihin. Vesikaton tiiviydestä voi huolehtia muun muassa kattohuolloilla ja kattopaikkauksilla. Puolivuosittainen katon kuntotarkastus Eurajoella antaa ajoissa tiedon katon mahdollisista huolto- ja korjaustarpeista.

Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että läpivientien ja saumausten tiivistys saattaa pettää. Katto voi vuotaa myös harjalta, tai esimerkiksi irronneiden lumiesteiden takia. Tähän kannattaa varautua paitsi henkisesti, myös ihan konkreettisesti. Tarkasta tai tarkastuta myös aluskatteen kunto säännöllisesti, jotta osaisit tilata aluskatteen uusimisen tai aluskatteen korjauksen ja paikkauksen ajoissa. Jos aluskatetta ei ole lainkaan, asennamme uuden aluskatteen kattorakenteitasi ja yläpohjan eristeitä suojaamaan. Me tiedämme kaiken tietämisen arvoisen omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien, taloyhtiöiden (siis rivitalojen ja kerrostalojen) ynnä muiden kiinteistöjen aluskatteista, joten ota yhteyttä saadaksesi aluskateasiat kondikseen!

Toimimme paitsi Eurajoella, myös Eurassa, Nakkilassa, Porissa ja Raumalla. Yksityisasiakas saa kattotöistä kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppaniltamme haettava rahoitus sopii kaikenlaisten kattotöiden rahoittamiseen.

Aluskatteen asennus ja uusiminen Eurajoki – asiantuntemus ja kokemus takaavat virheettömyyden

Aluskatteen asennus Eurajoella vaatii tietotaitoa, mikä tulee vain kokemuksen kautta. Asiantuntemus ja kokeneisuus varmistavat myös aluskatteen osittaisen uusimisen onnistumisen. Aluskatteen osittainen vaihto onkin se paras tapa tehdä aluskatteen korjaus savupiipun, kattoikkunan tai jonkin muun läpiviennin tai jiirin (eli katon sisätaitteen) kohdalta, sillä paikkapaloista tai korjausteipeistä ei ole iloa pitkäksikään aikaa.

Olipa kyse peltikaton, tiilikaton tai huopakaton aluskatteen asentamisesta tai peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaamisesta, ota yhteyttä meihin. Me tulemme paikan päälle laskemaan kilpailukykyisen tarjouksen tarvituille kattotöille. Laitamme katot kerralla kuntoon, joten samaan syssyyn voimme myös tiivistää tai pellittää savupiipun, tai vaikka asentaa lumiesteet katolle.

Osaamme asentaa aluskatteen oikeinpäin ja optimaaliselle kireydelle, eikä läpivientienkään oikeaoppinen toteutus tuota ongelmia – kaikki nuo kohdat ovat aluskatteen asentamisen sudenkuoppia, joihin voi kompastua, ellei omaa riittävää tietotaitoa. Vain täysin oikein asennettuun aluskatteeseen voi luottaa, joten hommaa ei kannata hoitaa vain vähän sinne päin.

Uusi tai korjattu aluskate Eurajoella suojaa kahdenlaisilta kosteusongelmilta

Uusi tai laadukkaasti korjattu aluskate Eurajoella tarjoaa suojaa kahdenlaisilta kosteusongelmilta. Ensinnäkin, oikein asennettu ja ehjä aluskate estää vesikaton läpi mahdollisesti vuotavia vesiä pääsemästä kastelemaan kattorakenteita. Aluskate ottaa vastaan saumoista tai vaikka ilmanvaihtoputken kohdalta katon alle vuotavat vedet, ja ohjaa ne suoraa päätä räystäille päästämättä niitä tekemisiin puurakenteiden kanssa. Vanha aluskate, mikä on ottanut vastaan runsaasti sade- ja sulamisvettä, saattaa haurastua ja alkaa vuotaa. Jotta aluskate kestäisi yhtä kauan kuin vesikatekin, kannattaa vesikaton epätiiviit kohdat korjata heti kun ne huomataan – näin vähennetään aluskatteen kohdistuvaa rasitusta. Aluskatteen kuntoa voi varjella myös tiivistämällä katon tuuletusaukot hengittävin tiivistein: näin linnut ja roskat eivät pääse heikentämään aluskatteen kuntoa. Katon harjalle laitetaan tuolloin hengittävät harjatiivisteet, kun taas katon räystäät varustellaan lintuverkoilla.

Aluskate suojaa kattorakenteita myös kondenssikosteudelta, mikä voi aiheuttaa laho- ja homeongelmia siinä kuin mikä tahansa muukin kosteus. Kondenssikosteus on vettä, mitä tiivistyy viileille pinnoille, kun tilaan ilmestyy lämmintä ilmaa. Aluskate ohjaa kondenssivedet ulos katolta tai kuivaa yläpohjaa haihduttamalla kosteutta lävitseen. Jotta kondensoitumisesta ei koituisi ongelmia, on tarkastettava myös yläpohjan tuuletuksen ja eristyksen riittävyys. Meihin voit luottaa myös silloin, jos kattorakenteiden kunnossa pitäminen vaatii yläpohjan lisäeristystä tai tuuletusratkaisujen parantamista. Ilma saadaan liikkumaan katon alla paremmin esimerkiksi niin, että asennamme Eurajoella sijaitsevan talon katolle alipainetuulettimen.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.