KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Eurajoki – Moni asia vaakalaudalla, jos katolla massiivisesti lunta

Moni asia on vaakalaudalla, jos talon katolla on massiivinen määrä lunta. Mikäli katolla oleva lumi ja jää meinaavat pudota hallitsemattomasti alas, voi sattua erilaisia ja eri asteisia onnettomuuksia. Myös katon kunto on uhattuna, jos katolla on liikaa lunta sen kantokykyyn nähden – tai jos lumi on kinostunut jiirin päälle tai vain toiseen päähän lapetta. Epätasainen rasitus on katolle vieläkin vaarallisempaa kuin tasainen. Lumet voivat rikkoa kattoa myös siinä vaiheessa, kun ne alkavat sulaa ja valua alas katolta. Lumimassat saattavat pyyhkäistä mukaansa niin kattotiiliä kuin erilaisia kattoturvatuotteita, ja silloin katto voi alkaa vuotaa Eurajoella.

Ihmisten turvallisuutta ja katon kuntoa uhkaavat vaaratekijät saadaan eliminoitua, kun tilaat meiltä autokatoksen, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, kesämökin, paritalon tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotuksen. Teemme turvalliset, taidokkaat ja tuloshakuiset kattolumityöt myös Eurajoen naapurikunnissa Eurassa, Nakkilassa, Porissa ja Raumalla. Lumenpudotus korkealta katolta tehdään tarvittaessa nosturiautolla. Nosturiautoa voidaan käyttää myös jääpuikkojen poistossa!

Yhteistyökumppanimme järjestää töille nopeasti rahoituksen, ja yksityisasiakas voi hakea töistä jälkikäteen kotitalousvähennystä. Koska lumenpudotus tiilikatolta, huopakatolta ja peltikatolta onnistuu näin näppärästi ja vieläpä kustannustehokkaastikin, ei lumenpudotusta kannata tehdä itse edes tasakatolta.

Lumenpudotusta tai esimerkiksi jääpuikkojen poistamista ei kannata tehdä itse, koska katolla liikkumiseen liittyy aina riskejä. Lumenpudottajan on osattava ottaa huomioon myös ympäristön turvallisuus eli varmistaa, ettei kukaan vain jää katolta putoavan jään tai lumen alle. Urakassa tarvitaan myös oikeita otteita, sillä varomaton lumenpudottaja voi saada aikaan se, että katto vuotaa jiiristä tai saumasta Eurajoella. Meille ei satu vahinkoja, sillä olemme harjaantuneita ja huolellisia ammattilaisia!

Lumenpudotus Eurajoella – voidaanko se korvata lumiesteiden asennuksella?

Lumiesteiden asennus, huolto ja korjaus ovat tärkeitä kattotöitä Eurajoella. On syytä muistaa, että lumen liikkeitä ja vapaata putoamista estävät lumiesteet ovat pakolliset aina, kun katon kaltevuus on ainakin 1:8.

Vaikka katolla olisi lumiesteitä, voit silti tarvita kattolumitöitä. Lunta voi olla niin paljon, ettei lumiesteisiin voi enää luottaa, ja silloin on paras teettää lumen pudotus katolta. Lumiesteet eivät kevennä lumikuorman painoa, joten runsaslumisina talvina tarvitset lumenpudotusta jo katon rakenteidenkin säästämiseksi.

Lumen tuloa ei voi estää, katon jäätymistä sen sijaan voi. Jos tarvitset jäänsulatusta katolta ja ränneistä, tulemme tekemään sen höyrytyslaitteellamme. Vesihöyryllä on helppoa ja turvallista sulattaa katolla ja ränneissä oleva jää (jääpuikot tosin poistamme käsin). Katolla oleva jää viittaa siihen, että talosta karkaa lämpöä. Kannattaakin jutella kanssamme katon lisäeristyksestä, millä olisi vaikutusta myös talon energiatehokkuuteen ja katon kosteustekniseen toimintaan. Rännien jäätymiselle on periaatteessa kaksi syytä: joko rännit ovat jääneet puhdistamatta syksyllä, tai sitten ne pitää korjata.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.