KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Eurajoki – Katon kunnostus tilanteen vaatimalla tavalla

Asiantuntemusta ja työhön paneutumista vaativat omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremontit sekä kattotyöt Eurajoella kannattaa teettää meillä. Me tiedämme, miten huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot tai peltikatot kannattaa kunnostaa. Tulemme tutkimaan katon paikan päälle, ja annamme sen jälkeen tarjouksen katon huoltotoimenpiteistä, kattokorjauksista tai katon uusimisesta. Katon uusimiseen päädytään siinä vaiheessa, kun aika on kuluttanut katon niin pahoin, ettei sen kunnostaminen olisi enää taloudellisesti kannattavaa. Aina kun mahdollista, tarjoamme katon korjausta ja/tai kattohuoltoa, mutta teemme päätöksemme tilanteen vaatimalla tavalla.

Meiltä saatte Eurajoella ja sen naapurikunnissa Eurassa, Nakkilassa, Porissa ja Raumalla aivan kaikenlaiset kattotyöt, myös peltisepäntyöt. Piipunpellitys ja piipunhatun asentaminen ovat malliesimerkkejä kattopeltisepän töistä, mutta kysy tarjous myös konesaumakaton asentamisesta tai vaikka kattoturvatuotteista peltisepän työnä. Kaikille katoille pitää asentaa kattoturvatuotteita – rakennusmääräyksistä selviää, riittävätkö pelkät talo- ja kattotikkaat, vai tarvitaanko myös lumiesteitä ja esimerkiksi kattosiltoja. Asennamme katollesi myös pieneläinesteet. Luota ammattitaitoomme myös erilaisten läpivientien asennuksessa, huollossa ja uusimisessa.

Kattoremonteista, kattohuolloista ja esimerkiksi kattopaikkauksista voi hakea kotitalousvähennystä, jos kyse oli omakotitalon tai kesämökin kattotöistä. Kattourakalle löytyy myös rahoitus – yhteistyökumppanimme jeesii asiakkaitamme tässä asiassa.

Nämä kattotyöt Eurajoella ovat tulleet tutuiksi

Ei ole sellaista omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi vierasmajan kattotyötä, mikä ei olisi tullut meille tutuksi. Meillä on taito hyppysissämme, tarvitsitpa rikkinäisten tiilien vaihtoa, irronneiden peltilistojen kiinnittämistä, kattovuodon korjausta, katon korotusta, tasakaton muuttamista harjakatoksi tai vaikkapa kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimista. Toteutamme hyvällä hinta-laatusuhteella kaikenlaiset kattourakat, ja tarjoamamme kattotarkastuksen avulla saat kokonaiskuvan kattosi kunnosta.

Kokonaiskuva on tärkeä, sillä sen perusteella osaat tilata kattosi tarvitsemat lisäkorjaukset tai huollot, joilla katon kuntoa voidaan pitää yllä vuosikymmenestä toiseen. Katot ovat oikein huollettuina todella pitkäikäisiä. Tiilikatto, mikä on puhdistettu kahdesti vuodessa ja mille on tehty sammaleenpoistoja, voi kestää 70 vuotta. Kertaalleen katto kannattaa myös pinnoittaa, jotta tiilet pysyisivät ehjinä. Peltikattohuollot ja satunnaiset peltikattokorjaukset saavat katon kestämään jopa puolen vuosisadan ajan, ja tyylikkäät huopakatot pitävät vettä kenties jopa 40 vuotta. Olipa kyse katon puhdistamisesta tai jonkin huonokuntoisen kohdan kunnostamisesta, ota Eurajoella yhteyttä meihin – teemme työn tottuneesti, taidokkaasti ja huolellisuudesta tinkimättä!

Huopakatot kuntoon ykkösosaamisella – luota meihin isoissakin huopakattoprojekteissa

Palahuopakatot, tiivissaumakatot ja kolmiorimahuopakatot ovat kattoja, joiden asentaminen ja ylläpitäminen vaatii erityisosaamista. Me teemme kaikki huopakattotyöt ykkösosaamisella, joten luota meihin niin huopakaton asentamisessa, huopakattokorjauksissa, kaikissa huopakattojen huolloissa kuin huopakattoremonteissakin. Tiedämme, miten katto laitetaan tiiviiseen ja toimivaan kuntoon, ja missä vaiheessa katto on paras purkaa ja uusia. Meidän asiantuntemukseemme ja aikaansaavuuteemme kannattaa luottaa isoissakin projekteissa, kuten huopakattovuotojen korjaamisessa. Ota Eurajoella yhteyttä silloinkin, jos katto on lähtenyt tuulen mukaan, katolle on kaatunut puu tai haluat muokata tasakaton satulakatoksi.

Puolivuosittaiset puhdistushuollot mahdollistavat pitkän käyttöiän – se voi olla jopa 40 vuotta. Kevät- ja syyshuollot eivät tarkoita katon harjaamista, sillä katon pinnoite tuskin kestäisi sitä. Sen sijaan puhdistamme kattosi ilmapuhaltamalla.

Jos katolla kasvaa sammaleita, on se huono merkki – siispä teemme tarjouksen sammaleiden kemiallisesta poistamisesta. Sammalet voivat aiheuttaa korjaustarpeita, kuten myös painavat lumimassat ja niiden liikkeet. Jotta kattosi tulisi korjattua jo ennen kuin se vuotaa, teemme jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen mahdollisine työtarjouksineen. Kattotarkastuksien aikana panemme merkille myös mahdolliset huoltotarpeet. Tämä koskee myös muita kattoja kuin huopakattoja.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.