KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Lapinjärvi – Mielenrauhaa kattovuotojen varalta

Kattovuoto huolestuttaa monia talonomistajia ja taloyhtiöiden osakkaita. Jos talon katto vuotaa, voi kosteus päästä tekemisiin eristevillojen ja yläpohjarakenteiden kanssa. Puurakenteet saattavat lahota, ja eristeet alkaa kasvaa hometta. Yhteydenotto meihin päin tuo mielenrauhaa kattovuotojen varalta, sillä meiltä kuulet kaikista kattohuolloista ja ennakoivista kattokorjauksista, joilla kattovuotoja voi ehkäistä. Sekin on helpottavaa, että tietää, mistä saa nopeasti asiantuntevaa apua, mikäli katto kaikesta huolimatta alkaisi vuotaa Lapinjärvellä (esimerkiksi myrskytuhojen takia). Me myös asennamme ja korjaamme omakotitalojen, kesämökkien, taloyhtiöiden (paritalojen, kerrostalojen tai rivitalojen) ja muiden kiinteistöjen aluskatteet – aluskatteet, mitkä voivat estää katon vesivahingon, vaikka katto vuotaisi.

Aluskatteen asennus tehdään yhtä aikaa vesikaton asentamisen kanssa, mutta jos aluskatetta ei ole asennettu (ennen vanhaan niin ei ollut tapana), voimme asentaa uuden aluskatteen paikoilleen Lapinjärvellä, Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä ja Orimattilassa. Aluskatteiden korjaukset ja paikkauksetkin meiltä luonnistuvat, vaikka ne eivät aluskatteiden mainion rasituksensietokyvyn takia olekaan kovin yleisiä kattotöitä. Tarvittaessa korjaamme aluskatteen jiirin, eli katon sisätaitteen kohdalta, tai toteutamme vaurioituneen aluskatteen osittaisen vaihdon. Aluskatetta voidaan joutua korjaamaan myös piipun, kattoluukun tai jonkin muun kattoläpiviennin kohdalta – taustalla on usein virhe aluskatteen asennustavassa.

Peltikaton ja tiilikaton aluskatteet on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, kuten koko muukin kattokokonaisuus. Tilaa meiltä läpivientien ja saumausten tiivistys, katon keväthuolto tai mikä tahansa muu kattotyö, niin saat katon kuntotarkastuksen ilmaiseksi. Yksityisasiakkaillahan on mahdollisuus vähentää kattotyöt verotuksessaan niin sanottuna kotitalousvähennyksenä, ja muistuttakaamme vielä yhteistyökumppanimme tarjoamasta rahoituksesta, millä voi maksaa vaikka peltikaton, tiilikaton ja huopakaton aluskatteisiin liittyviä töitä.

Vesi- ja aluskatteen asennusta ja uusimista Lapinjärvellä yhdistävät tekijät

Muutama asia yhdistää vesi- ja aluskatteiden asentamista sekä uusimista Lapinjärvellä, joista yksi on se, että meidän kokeneisiin ja kouliintuneisiin ammattilaisiimme voi luottaa kaikissa näissä toimenpiteissä. Toinen vesi- ja aluskatteisiin liittyviä töitä yhdistävä tekijä on se, että asennuksen aikaiset virheet voivat vaikuttaa katon kykyyn pitää vettä. Sekä vesikatteiden että aluskatteiden asennukset kannattaakin tilata alan ammattilaisilta, ja me tarjoamme sinulle Lapinjärvellä (sekä sen naapurikunnissa) parasta mahdollista palvelua näiden asioiden tiimoilta.

Aluskatteen asennuksesta sen verran, että yksi huomioitavista asioista on aluskatteen kireys. Aluskatteen on oltava sopivalla kireydellä, jotta se ei ala kerätä vettä, vaan kaikki sen päälle joutuneet vedet valuvat pois sen pinnalta. Aluskatetta ei kuitenkaan kannata kiristää liian tiukalle, sillä silloin se voi revetä.

Toinen kohta, missä aluskatteen asentajan tulee olla tarkkana, on aluskatteen läpivientien toteutus. Aluskatetta kuuluu nostaa kaikkia läpivientejä vasten, jotta kattorakenteet saisivat mahdollisimman hyvän suojan kattovuodoilta, myös läpivientivuodoilta. Myös vesikatteen asentajan tulee olla tarkkana kuin porkkana läpivientejä toteuttaessaan.

Kiinteistöjen aluskatteiden toiminta Lapinjärvellä perustuu aluskatteen vedenpitävyyteen

Aluskatteiden toiminta Lapinjärvellä ja muualla perustuu siihen, että aluskatteet pitävät vettä – ihanteellisessa tapauksessa silloinkin, kun vesikate vuotaa. Aluskate vastaanottaa saumoista, jiiristä tai vaikka irronneiden lapetikkaiden kohdalta katon alle vuotavat vedet, ja vie ne räystäille. Näin kattorakenteet eivät kastu, eivätkä villatkaan ole vaarassa homehtua.

Aluskatteesta on apua myös rakennuksen sisältä peräisin olevan kostean ja lämpimän ilman tiivistymisen, eli kondensoitumisen ehkäisemisessä. Varsinkin uudenaikaiset aluskatteet kuivattavat yläpohjaa antaen anteeksi pieniä puutteita sen tuulettumisessa. Modernit aluskatteet haihduttavat kosteutta lävitseen, jolloin on entistä epätodennäköisempää, että katon alle tiivistyisi kattorakenteet ja eristeet kastelevaa vettä. Tarvittaessa annamme toki tarjouksen myös katon IV-ratkaisujen parantelemisesta tai katon lisälämmöneristyksestä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.