KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Lapinjärvi – Kaikenlaiset kattotyöt vankalla ammattitaidolla

Olipa kyse mistä tahansa huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton kunnostuksesta, aloita kattourakka ottamalla yhteyttä meihin – mitään muuta sinun ei tarvitsekaan tehdä, sillä me teemme omakotitalon, kesämökin, paritalon ja autotallin kattotyöt ja kattoremontit avaimet käteen -periaatteella. Kaikenlaiset kattotyöt onnistuvat vankalla ammattitaidolla – myös peltisepäntyöt. Pätevät kattopeltiseppämme asentavat niin piipunhatut kuin piipunpellityksetkin, eivätkä kattoturvatuotteet tai konesaumakattoremontitkaan jää heiltä toteuttamatta.

Jotta katon uusiminen olisi vasta kaukaisen tulevaisuuden asia, kannattaa niin konesaumakattoa kuin kaikkia muitakin kattoja huoltaa. Yksi tärkeimmistä kattohuolloista Lapinjärvellä on katon kuntotarkastus. Me tahdomme antaa asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, joten tarjoamme katon kunnon tarkastuksen ilmaiseksi kaikkien kattotöiden yhteydessä – myös rännien puhdistamisen ja esimerkiksi pieneläinesteiden asentamisen yhteydessä. Kattotarkastus kertoo, tarvitseeko katto jotain muita kattotöitä, kuten kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimista, tai vaikka uusien kattoturvatuotteiden (kuten kattotikkaiden, kattosiltojen tai lumiesteiden asentamista). Rakennusmääräyksistä selviää, mitä kattoturvatuotteita loiva tai kalteva katto tarvitsee, ja me hoidamme puolestasi niiden hankkimisen, mitoittamisen ja oikeaoppisen asentamisen.

Tilaa meiltä myös läpivientien asennus, huolto ja uusiminen, lumenpudotus, kattomaalaus ja kaikki muut Lapinjärvellä tai sen naapurikunnissa Iitissä, Kouvolassa, Loviisassa, Myrskylässä ja Orimattilassa tarvitsemasi kattotyöt. Töistämme voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta pääsee hakemaan suoraan meidän verkkosivujemme kautta. Kaikki käy siis varsin sujuvasti, kun kattotyöt on tilattu meiltä – myös kattosi kiittää tekemästäsi valinnasta.

Kattotyömme Lapinjärvellä saavat kattosi kestämään aikaa ja katseita

Meidän kattohuoltomme ja kattokorjauksemme saavat kattosi kestämään sekä aikaa että katseita. Huoltamamme huopakatto, peltikatto tai tiilikatto säilyttää upean ulkonäkönsä aivan viimeisiin vuosiin asti, ja asiantuntemuksemme avulla myös vanha katto pitää vettä. Kaikki reikiä tai rikkinäisiä tiiliä ei voida estää ennalta, joten tärkeintä on havaita ongelmat ajoissa. Jotta kattorakenteet eivät ehtisi kastua minkään epätiiviin kohdan takia, tarkastamme katon ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä.

Kattotarkastuksen jälkeen saatamme suositella esimerkiksi kattotikkaiden kiinnitysten kiristämistä, mikä estää tikkaita putoamasta katolta kovalla tuulella tai keväällä, kun vettyneet lumimassat putoavat katolta. Tarjous voi koskea myös peltikattonaulojen vaihtamista kateruuveiksi – tämä kattotyö Lapinjärvellä estää kattoa vuotamasta irronneiden peltikattonaulojen kohdalta. Kattopellitkin voisivat lennellä ympäriinsä, jos niitä ei olisi kiinnitetty kunnolla yläpohjarakenteisiin. Peltikatolle voimme suositella myös huoltomaalausta, mikä tekee katosta oikean koko rakennuksen kruunun.

Tiilikaton kuntotarkastuksen jälkeen saatamme suositella rikkinäisten tiilien vaihtoa, mikä ehkäisee kattovuotoja, tai jotain tiilien hajoamista estävää tiilikattohuoltoa. Esimerkiksi sammaleiden poisto katolta on tehokas tapa ehkäistä tiilien hajoamista Lapinjärvellä. Huopakatto on meille erityisen läheinen katto – siispä sen kunnossapito ansaitsee oman luvun!

Huopakaton kunnossapito – vähällä vaivalla pitkäikäinen ja luotettava katto

Huopakatot saa pidettyä suhteellisen vähällä vaivalla pitkäikäisinä ja luotettavan vesitiiviinä kattoina. Ota yhteyttä, niin tulemme tutustumaan juuri sinun kattoosi voidaksemme antaa räätälöityjä vinkkejä ja tarjouksia sen kunnossapitoon! Meiltä saat kaikki huopakattohuollot, joita saatat tarvita. Ole yhteydessä meihin myös huopakaton korjausten ja remonttien tiimoilta, sillä tiedämme parhaat ja kustannustehokkaimmat tavat myös näihin toimenpiteisiin. Palvelemme Lapinjärvellä myös huopakaton varustelun tiimoilta – toimitamme ja asennamme niin lumiesteet, kattokaivot, lapetikkaat kuin esimerkiksi aurinkopaneelitkin.

Kattohuoltoja, mitkä voivat saada katon kestämään jopa 40 vuotta, ovat muun muassa katon kevät- ja syyshuollot, sammaleiden poisto sekä kattopinnoitus. Kevät- ja syyshuollot tarkoittavat roskien poistoa katolta, sillä on tärkeää, että katto pääsee kuivumaan nopeasti. Kosteus pahentaa katon sammaloitumista, ja sammalet heikentävät tasa-, harja- ja esimerkiksi aumakattojen vedenpitävyyttä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.