KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattovuoto Askola

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa, voit luottaa meidän korjaavan sen nopeasti ja taidokkaasti. Korjaamme vuotavat katot niin Askolassa kuin Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassakin. Kattovuodon korjaus on kotitalousvähennyskelpoinen työ, jos on kyse esimerkiksi omakotitalon katolla olevan viemärintuuletusputken vuotamisesta tai kesämökin katon sisätaitteen (eli jiirin) vuotamisesta. Rahoitus löytyy näppärästi, kun klikkaat kotisivuillamme olevaa linkkiä – tuon remonttilainan tarjoaa yhteistyökumppanimme. Meidän ammattilaisiltamme kuulet myös vinkkejä siihen, miten huopakatto, peltikatto tai tiilikatto pysyy Askolassa tiiviinä myös jatkossa (katon tiiviyttä voidaan ylläpitää erilaisin kattohuolloin).

Katto vuotaa Askolassa? – nopea toiminta arvossaan

Jos katto vuotaa piipun juuresta tai jos kattoikkuna vuotaa, on tärkeää toimia nopeasti. Myös myrskyn, lumen tai ajan hampaan aiheuttamat kattovuodot pitää korjata pian. Kattovuodon korjaamisella on kiire Askolassa ja muualla Suomessa, sillä sade voi alkaa koska vain. Jos sadevesi pääsee katon läpi, kastuvat kattorakenteet ja yläpohjan eristeet. Katon alle voi tämän seurauksena syntyä lahoa ja jopa hometta. Omakotitalon, mökin, kerrostalon tai vaikkapa piharakennuksen katon korjaaminen on huomattavasti haasteellisempaa, jos katon alla on kosteusvaurioita. Jos siis peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa, ota pian yhteyttä meihin. Meiltä saat nopeaa palvelua kattovuodon sekä mahdollisen katon vesivahingon korjaamiseen.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa? Syynä ehkä myrskyvauriot

Kattovuoto Askolassa voi johtua myrskyvaurioista. Kova tuuli voi repiä huopakaton vuotia, jolloin vettä voi päästä katon alle. Tiilikaton tiilet voivat mennä rikki, kun katolle lentää oksia. Katto saattaa vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta. Myös tuulen irrottamat kattoturvatuotteet voivat johtaa kattovuotoon, tekeväthän ne katon reikäiseksi. Peltikattovuodonkin takana voi olla myrsky, mikä saattaa irrottaa kattopeltejä, kattotikkaita ja muita kattotarvikkeita sekä jopa koko katon.

Katto voi vuotaa myös lumen tekemien tuhojen takia. Jos kyse on siitä, että katon ilmanvaihtoputki vuotaa tai että katto vuotaa jonkin muun läpiviennin kohdalta, syynä on usein ajan hammas ja sen haurastuttamat rakenteet. Syitä kattovuodoille on monia, mutta vain yksi kattofirma osaa korjata ne kaikki yhtä ensiluokkaisesti kuin me – ota siis yhteyttä ja tilaa kattokorjaus Askolaan!

Kattotarkastus Askolassa paljastaa piipunjuurivuodot ja muut läpivientivuodot ajoissa

Kattoluukku voi vuotaa, vaikka katto ei olisi kovinkaan vanha. Katto voi vuotaa myös antennin juuresta. Mikä tahansa kattoläpivienti voi vuotaa tai uhata vuotaa, joten koko katto on hyvä tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Samalla tarkastetaan myös jiirit, sillä katto saattaa vuotaa myös sisätaitteen kohdalta. Voit tilata meiltä kattotarkastuksen koska vain, mutta ihanteellisimmat ajankohdat kesämökin, omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi aittarakennuksen katon kunnon tarkastamiselle ovat aikainen kevät sekä loppusyksy.

Kattotarkastuksen saa aivan ilmaiseksi niin Askolassa kuin kaikissa sen naapurikunnissa, jos teettää samalla jonkin muun kattotyön. Katon kuntotarkastus on ilmainen kaupanpäällinen, minkä saa urakan loppusummasta riippumatta.

Kattotarkastuksen jälkeen kuulet tarkkaa tietoa siitä, missä kunnossa kattosi kaikkine läpivienteineen ja aluskatteineen on. Saat tarjouksen kaikista korjaustarpeista, mutta tulet kuulemaan myös mahdollisuuksista ehkäistä uusia kattovuotoja ja pitää katto tiiviinä. Katto pysyy paremmassa kunnossa erilaisten kattohuoltojen avulla, mutta on tapauskohtaista, mitä kattohuoltoja katto kaipaa. Kattohuollot on toteutettava myös materiaalin mukaisilla tuotteilla ja metodeilla: esimerkiksi, pinnoitteeltaan suhteellisen herkkä huopakate ei kestä samanlaisia puhdistuksia kuin tiilikatto, mutta molemmat katot on pidettävä puhtaina haurastumisen ja vuotoalttiuden välttämiseksi.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.