KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti ja muut kattotyöt Askola

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontti ja kattotyöt Askolassa – mistä ne kannattaa tilata? Tietenkin kattofirmaltamme, joka laittaa huopakatot, palahuopakatot, tiilikatot ja peltikatot kuntoon pitkällä kokemuksella ja verrattomalla ammattitaidolla. Toimimme myös Askolan naapurikunnissa Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassa, joten erilaiset kattotyöt katon asentamisesta peltisepäntöihin tulevat tehtyä huippulaadukkaasti myös näillä paikkakunnilla. Vaikka kattokorjauksissa, kattohuolloissa, kattoremonteissa ja esimerkiksi katon varustelua koskevissa kattotöissä osoitetaankin suurta taitoa ja huolellisuutta (sen lisäksi että asentamamme uudet materiaalit ja kattotarvikkeet ovat kovatasoisia), hinnoittelemme työmme Askolassa hyvin kilpailukykyisesti. Kannattaa muistaa myös kotitalousvähennys sekä yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus, mitä pääsee hakemaan helposti verkkosivujemme kautta.

Kattoremontti, kattotyöt Askola – katon ongelmat pois kertaheitolla

Omakotitalon, piharakennuksien ja vapaa-ajan asunnon kattoremontti kannattaa teettää sellaisella kattofirmalla, joka osaa asiansa ja uusii huopakaton, palahuopakaton, tiilikaton tai peltikaton avaimet käteen -periaatteella. Me olemme juuri tällainen kattourakoitsija – pitkän kokemuksemme ja kiistattoman ammattitaitomme ansiosta pystymme uusimaan kaikki erilaiset tasakatot, pulpettikatot, harjakatot ja muut katot täyden kympin arvoisesti. Katon uusimisen viimeisiä vaiheita Askolassa ovat esimerkiksi piipun pellitys ja piipunhatun asentaminen, kattoikkunan ja kattoluukun uusiminen, lintuesteiden asentaminen ja kattoturvatuotteiden asentaminen. Kattoturvatuotteista tarvitaan ainakin talo- ja kattotikkaita, mahdollisesti myös lumiesteitä, kattosiltoja ja muita katolla liikkumista turvaavia kattotöitä.

Kattoremontti on tapa pyyhkäistä katon ongelmat olemattomiin kertaheitolla. Niin kauan kuin katto voidaan saada kuntoon korjaamalla kattovuoto, tiivistämällä aluskate tai tekemällä muita kattotöitä, emme tarjoa katon uusimista. Katon uusiminen on ajankohtaista sitten, kun katto on hyvin ikääntynyt ja haurastunut. Jos kyseessä on säännöllisesti huollettu huopakatto, voi kattoremontti olla tarpeen vasta noin 40 vuoden kuluttua katon asentamisesta.

Kattotyöt Askola – katon korjaus kattoremontin korvikkeena

Katto kannattaa uusia vasta sitten, kun se on ihan loppu, eikä sitä siten kannata enää alkaa korjata. Huopa- ja palahuopakatot voivat kestää jopa 40 vuotta, kun niitä huolletaan ja kun esimerkiksi talven aikana syntyneet vauriot paikataan saman tien. Tiilikatto kestää korkeintaan 70 vuotta, kunhan sitä huolletaan muun muassa tiilikaton harjauksilla ja sammaleentuhokäsittelyillä. Silloin tällöin tarvitaan myös rikkinäisten tiilien vaihtoa ja muita kattopaikkauksia. Peltikatto voidaan saada kestämään 50 vuotta, kun se puhdistetaan säännöllisesti ja maalataan sekä kunnostetaan aina tarvittaessa. Poikkeuksena konesaumakatto, joka voi kestää tuplasti lukkosaumakatteeseen tai normaaliin profiilisaumakattoon verrattuna.

Jos haluat säästöä lämmityskuluihin, kannattaa miettiä olisiko aika hoitaa katon ja yläpohjan eristys kuntoon. Katon lisälämmöneristys estää lämmön karkaamista harakoille ja tuo siten selvää säästöä. Teemme myös ullakon ja vintin eristys työt, joten meidän avullamme saat katon eristystyöt kerralla kuntoon! Tilaa meidät Askolassa paikan päälle, ja mietitään juuri sinun talollesi sopivat vaihtoehdot!

Me teemme kaikki kattoturvatuotteiden asennus työt Askolassa. Jos haluat parantaa talosi turvallisuutta, kannattaa pyytää asiantuntijamme paikan päälle ja hän osaa neuvoa juuri sinun talollesi parhaimmat vaihtoehdot. Lumiesteiden ja putoamissuojien lisäksi saat meidän kauttamme kattopollarit ja kattosillat sekä hätäpoistumistikkaat, lapetikkaat, seinätikkaat, kattotikkaat, palotikkaat ja talotikkaat; kaikki paikalleen asennettuina. Tietysti saatavana myös vanhojen kattoturvatuotteiden huolto- ja korjaustyöt.

Kannattaa olla asiakkaamme, sillä pyrimme tekemään kattokorjauksen aina kun mahdollista, ja lykkäämään siten hintavaa kattoremonttia. Tarjoamme joka kerta ilmaisen kattotarkastuksen, jotta voisimme tarjota asiakkaalle juuri tämän katon tarvitsemia paikkauksia ja huoltoja, ja auttaa siten katon käyttöiän pidentämisessä Askolassa.

Huopakatot ja palahuopakatot ansaitsevat ykkösosaamista

Huopakatot ja palahuopakatot ovat upeita kattoja, mitkä ansaitsevat vain ykkösluokan asiantuntemuksella tehtyjä korjauksia, huoltoja, remontteja ja varustelutöitä. Anna katollesi sen arvoista huolenpitoa, ja tilaa kaikki omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin ja muiden piharakennuksien huopakattotyöt Askolassa meiltä. Me teemme taidokkaat kattohuollot, kattokorjaukset ja muut kattotyöt, joiden avulla kattosi pitää vettä ja näyttää hyvältä vuosikymmenestä toiseen. Kaiken aa ja oo ovat säännölliset kevät- ja syyshuollot. Kun katto puhdistetaan ja tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa, pysyy se siistinä, helppohoitoisena ja hyväkuntoisena. Katon tarkastus kertoo, jos jotain saumaa tai muuta kohtaa on paikattava, tai jos katolle on päässyt kasvamaan sammaleita. Jos katto saadaan pidettyä tiiviinä loppuun asti, on sen uusiminenkin helpompaa ja huokeampaa. Tuolloin huopakattoremontti voidaan tehdä purkamatta aluslaudoituksia – tai ehkä uusi katto voidaan rakentaa suoraan vanhan katon päälle.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme Askolassa kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Peltikatto-, tiilikatto- ja huopakattoremonttien ohella meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi Askolan alueella!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.