KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Askolassa

Vesikourujen puhdistus Askolassa (ja sen naapurikunnissa Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassa) on tärkeä huoltotyö. Kaikkien omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien, taloyhtiöiden (rivitalojen ja kerrostalojen), autotallien ja muiden kiinteistöjen vesikourut tulisi puhdistaa usein, jotta tukoksia ei pääsisi syntymään. Roskatukokset ovat ikäviä, ja ne voivat johtaa monenlaisiin esteettisiin ja rakenteellisiin ongelmiin – ja jopa turvallisuusongelmiin. Tilaa rännien puhdistus, tukkiutuneiden syöksyputkien avaus, rännien korjaus, jäätyneiden vesikourujen höyrysulatus ja kaikki muut sadevesijärjestelmää koskevat työt Askolassa meiltä, niin rännisi toimivat moitteetta. Kotitalousvähennys on haettavissa aina, kun teetät meillä joitain omakotitalon tai kesämökin kattotöitä, ja hakemaan pääsee myös yhteistyökumppanimme tarjoamaa rahoitusta.

Vesikourujen puhdistus Askolassa on työ, mikä kannattaa teettää kaksi kertaa vuodessa. Ensimmäinen ajankohta matalan tai korkean talon vesikourujen puhdistukselle on aikaisin keväällä. Näin varmistetaan se, että vesikourut vetävät iloisesti koko kesän ajan. Toisen kerran tiilikaton, peltikaton, huopakaton tai palahuopakaton vesikourut kannattaa puhdistaa syksyllä. Loppusyksystä räystäskourut ovatkin varmasti roskia täynnä, joten työ kannattaa hoitaa ennen ulkolämpötilan laskemista ja kourujen jäätymistä. Samalla kun teemme räystäskourujen puhdistuksen Askolassa, teemme myös niiden kuntotarkastuksen – jotain kohtaa voi olla tarve tiivistää tai paikata.

Rännien puhdistamisen perimmäinen syy Askolassa

Tukkiutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avausta ei tehdä vain siksi, että rännit eivät ruostuisi roskien ja seisovan veden takia. Ruostumisen estäminen on toki iso juttu, rikkoohan ruoste ajan kanssa vahvimmankin teräksen (ja ruoste näyttää ikävältä). Rännien puhdistaminen estää myös rännien ulkopuolen raidoittumisen ränneistä tulvivat likaveden takia.

Roskien poisto ränneistä on tarpeen myös siksi, että rännit eivät jäätyisi talvella. Jää voi rikkoa kourut ja alastuloputket, mutta lisäksi se saattaa aiheuttaa turvallisuusriskin maan pinnalla liikkuville ihmisille ja eläimille. Jäätyneet rännit voivat pudota alas kannakkeiltaan. Myös jäätyneistä ränneistä roikkuvat jääpuikot saattavat pudota alas ja aiheuttaa vahinkoja.

Sadevesijärjestelmien puhdistamisen perimmäinen syy Askolassa liittyy kuitenkin kosteudenhallintaan. Jos tiilikaton, peltikaton tai bitumikaton räystäskourut eivät vedä, voi katolta alas valuva vesi päätyä liian lähelle talon perustuksia, ja talon rakenteet voivat kastua. Myös talon ulkoseinät ovat vaarassa kastua, jos rännit ja alastuloputket ovat tukossa, ja vesi tulvii yli äyräiden.

Sadevesijärjestelmien puhdistukseen Askolassa voidaan liittää muitakin töitä

Kun tulemme puhdistamaan omakotitalon, kerrostalon, piharakennuksen, vapaa-ajan asunnon tai vaikkapa rivitalon sadevesijärjestelmää Askolassa, voimme toteuttaa samalla kertaa muitakin ränni- tai kattotöitä. Voimme toteuttaa sadevesijärjestelmän huoltomaalauksen, asentaa tai korjata sen sulanapitojärjestelmän tai uusia sadevesijärjestelmän rikkinäiset komponentit. Teemme kaupan päälle aina koko katon kunnon tarkastuksen, joten tarvittaessa osaamme suositella katon harjausta, kattomaalausta, katon paikkausta tai vaikkapa aluskatteen tiivistystä jiirin, savupiipun läpiviennin tai vaikkapa kattoikkunan kohdalta.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä Askolassa ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Meiltä löytyy vankka osaaminen niin peltikatto-, tiilikatto- kuin huopakattoremonteista.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.