KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Askola

Lumenpudotusta tuskin tarvitsee joka vuosi, mutta on hyvä tietää jo etukäteen, mistä omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katolta tehtävä lumenpudotus kannattaa tilata. Me toteutamme kaikenlaiset kattolumityöt kokeneesti, varmasti ja turvallisesti niin Askolassa kuin sen ympäristössäkin (eli esimerkiksi Myrskylässä, Mäntsälässä, Pornaisissa, Porvoossa ja Pukkilassa). Lumenpudotus tapahtuu turvallisesti ja hallitusti myös korkealta katolta.

Kotitalousvähennys on haettavissasi, kun tilaat kesämökin tai omakotitalon kattotöitä. Rahoitustakin voi tarvita, ja kun puhutaan kattolumitöistä (joilla on lähes aina kova kiire), tulee rahoituksen järjestyä nopeasti. Siksi kannattaa tutustua kotisivujemme kautta haettavaan rahoitukseen, mikä järjestyy vikkelästi. Näin katto saadaan pelastettua lumitaakan alta niin nopeasti kuin mahdollista – ja samalla suojellaan ohikulkijoita katolta putoavan lumen alle jäämiseltä.

Lumenpudotus Askola – miksi lumet kannattaa pudottaa katolta?

Lumenpudottajamme palvelevat kaikkialla Askolassa ja sen naapurikunnissa riippumatta siitä, millainen katto tai millainen rakennus on kyseessä. Kokeneet kattolumityöntekijämme pudottavat lumet kattoa tai rakenteita rikkomatta niin tiilikatolta, huopakatolta, palahuopakatolta kuin peltikatoltakin. Lumenpudottajiamme ei huimaa silloinkaan, kun he pudottavat lunta korkean kerrostalon katolta. Jos rakennus on kovin korkea, tehdään lumenpudotus ja mahdollisesti tarvittu jääpuikkojen poisto nosturiautolla. Jääpuikkojen poistaminen ei välttämättä riitä, vaan on tehtävä myös jäänsulatus katolta ja ränneistä. Kuuma höyry sulattaa jään suorastaan hämmästyttävän helposti.

Jääpuikkojen ja kattojään poistaminen parantaa pihan turvallisuutta. Rännien sulattaminen edesauttaa normaalia kosteudenhallintaa. Lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta on tärkeää siksi, ettei lumi pääsisi putoamaan ihmisten, eläinten tai esimerkiksi autojen päälle. Lumenpudotus on tarpeen myös katon kannalta, sillä lumikuorma voi painaa tuhansia kiloja ja uhata siksi katon rakenteiden kuntoa. Lumenpudotus tasakatolta tai harjakatolta voi pelastaa myös kattovuodoilta, sillä lumitaakan paino tai sen liikkeet katolla voivat saada katon vaurioitumaan ja vuotamaan.

Lumiesteiden asennus Askolassa tarpeen tietyssä kattokaltevuudessa

Lumenpudotus omakotitalon, kerrostalon, rivitalon, autotallin tai esimerkiksi kesämökin katolta ei ole ainut tapa estää lumen aiheuttamia vahinkoja. Lumen liikkeitä ja niistä toisinaan syntyviä vaurioita voidaan estää myös lumiesteiden avulla. Lumiesteet ovat pakolliset kattoturvatuotteet kaikilla peltikatoilla, tiilikatoilla ja huopakatoilla Askolassa, mutta vasta tietyssä kattokaltevuudessa. Ota yhteyttä meihin ja tilaa lumiesteiden asennus, jos kattosi kaltevuus on 1:8 – toki loivemmatkin katot voi ja kannattaa varustella lumiesteillä.

Me teemme taidokkaasti niin lumiesteiden asennuksen, huollon kuin korjauksenkin. Taloyhtiön, omakotitalon tai esimerkiksi kesämökin lumiesteiden kunto kannattaa varmistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta mahdolliset korjaus- tai huoltotarpeet voitaisiin toteuttaa ajoissa. Harvoin tarvitaan mitään sen isompaa kuin lumiesteiden kiinnitysten kiristystä – se on työ, millä voidaan estää lumiesteiden irtoaminen runsaslumisena talvena tai kovan syystuulen puhaltaessa. Lumiesteiden kunto tarkastetaan ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä, sillä tarjoamme joka kerta veloituksettoman kattotarkastuksen.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme Askolassa monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti niin pelti-, tiili- kuin huopakattoihin. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien kaikkialla Askolan alueella.

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.