KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Orimattila – Vuotojälki puurakenteissa voi paljastaa vesivuodon

Jos katto on vanha ja säiden pieksemä, voi päätellä jo kaukaa, että autotallin, omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa. Näkyvästi huonokuntoiselta katolta puuttuu kattotiiliä tai kattopeltejä, tai sitten kattohuopa on repeillyttä ja venynyttä. Myös silloin, jos puu on kaatunut katon päälle, osunee oikeaan veikatessaan, että peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Orimattilassa.

Jos katto vuotaa piipun juuresta, ei sitä huomaa kaukaa. Myös vuotavat kattoikkunat, vuotavat kattoluukut ja TV-antennin kohdalta alkaneet kattovuodot voivat jäädä huomaamatta, ellei kattoa tarkasteta lähietäisyydeltä. Katon tarkastajan kannattaa käydä aina myös katon alla, sillä vuotava kattoläpivienti tai muu vesivuoto saattaa paljastua vasta katon puurakenteissa olevien vuotojälkien perusteella. Vuotojäljet kertovat, että katon viemärintuuletusputki vuotaa – tai että esimerkiksi katon ilmanvaihtoputki on alkanut vuotaa.

Rakenteissa olevat, kosteudesta kielivät merkit voivat kertoa myös kondenssivedestä. Kondenssivesi on kosteutta, mitä voi syntyä lämpimästä ilmasta, mitä työntyy viileään tilaan. Myös kondenssiveden aiheuttamat jäljet kannattaa ottaa vakavasti Orimattilassa, Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä ja Pukkilassa. Kosteusvauriot tulee kunnostaa, ja kaikki tehtävissä oleva kannattaa tehdä kondensoitumisongelman poistamiseksi päiväjärjestyksestä.

Tasakaton alle ei voida mennä rakenteiden ja eristeiden kuntoa mittailemaan. Tasakaton kunnosta kannattakin kysyä ammattilaisemme mielipide – hän huomaa kaikenlaiset vauriot ja kunnostamista vaativat kohdat vesikatolta käsin, joten kattoa ei tarvitse alkaa purkaa.

Olipa kyse vuotavasta katon sisätaitteesta eli jiiristä tai vaikkapa kattoon myrskyssä syntyneistä rei’istä, kannattaa katto korjauttaa pian. Korjauta katto meillä, niin katonkorjaus tapahtuu parhaalla mahdollisella ammattitaidolla, ja katto saadaan kerralla priimakuntoon. Täyden palvelun korjauspaketin voi maksaa kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella, ja lopuksi (yksityisasiakas) voi hakea siitä kotitalousvähennystä.

Saatat tarvita katon vaihtoa, jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa

Yksi tapa saada vuotava tiilikatto, huopakatto tai peltikatto kuntoon Orimattilassa on katon vaihto. Kattosaneeraus, katon uusiminen, kattoremontti… rakkaalla lapsella on monta nimeä. Kattoremontti ei ole meille kuitenkaan niin rakas, että tarjoaisimme sitä silloinkin, kun asiakas ei sitä tarvitse. Jos katto voidaan saada kuntoon jollain muulla tavalla, teemme sen katon vaihdon sijaan. Vuotavat kattoläpiviennit, kuten vuotavat IV-putket ja vuotavat kattoikkunat, voi saada kuntoon ihan vain tiivistämällä kattovarusteen ja vesikatteen liitoskohdan. Tarvittaessa teemme toki myös aluskatteen vaihdon ja katon alla olevien kosteusvaurioiden kunnostuksen.

Kattoremontti on tarpeen, jos talossasi on vielä mineriittikatto. Tiedätkin varmasti, ettei asbestia sisältäviä rakenteita saa enää asentaa tai korjata.

Toinen tapaus olisi iäkäs katto, mitä ei pitkälle edenneen haurastumisen vuoksi kannata enää korjata. Tiilikaton maksimikäyttöikä on 70 vuotta, joten yli 60-vuotiasta tiilikattoa ei kannata massiivisesti korjata.

Silloinkin tarjoamme kattoremonttia vuotavan tiilikaton, huopakaton tai peltikaton korjaamisen sijaan, jos kattovuoto on jo ehtinyt aiheuttaa pahat ja laajalle levinneet vahingot.

Vuotava kattoluukku kuntoon ennen lahovaurioita Orimattilassa

Vaikka kyse olisi vain vuotavista kattoluukuista ja kattoikkunoista, voi vesivuoto Orimattilassa aiheuttaa katon vesivahingon lahovaurioineen päivineen. Kosteus voi jatkaa matkaansa muihin omakotitalon, rivitalon tai vaikka vapaa-ajan rakennuksen rakenteisiin. Kosteus saattaa saavuttaa esimerkiksi sisäseinät ja lattiat, jos asiaan ei puututa ajoissa.

Jos katto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa, ollaan oikeilla jäljillä. Näin usein tarkastettu katto saadaan kuntoon nopeasti uusien lumi-, myrsky- tai esimerkiksi ruostevaurioiden syntymisen jälkeen. Meidän asiakkaanamme voit tarkastuttaa tasakattosi, harjakattosi tai vaikka mansardikattosi ilmaiseksi kaikkien kattotöidemme yhteydessä.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.