KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Orimattila – Näin lumi ja jää saadaan pois katolta

Kun huomaat tarvitsevasi omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (paritalon, kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai -katoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotusta Orimattilassa, harkitse kaksi kertaa, ennen kuin kiipeät katolle lapion kanssa. Kattolumitöihin – varsinkin korkean katon lumenpudotuksiin – liittyy roppakaupalla riskejä. Lumenpudottaja voi vaurioittaa kattoa, esimerkiksi iskemällä katteeseen lujasti lapiollaan. Katto voi alkaa vuotaa, vaikka lumenpudotus tasakatolta tai kaltevalta katolta tehtäisiin juuri siksi, ettei katto vaurioituisi ja vuotaisi.

Lumen paino voi nimittäin saada katon vuotamaan Orimattilassa, Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä tai Pukkilassa. Lumen paino voi rasittaa saumoja, jiirejä tai katon läpivientejä niin, että katon alle pääsee vettä. Myös jää voi saada katon vuotamaan. Jää voi estää sulamisveden poistumisen sadevesikouruihin, ja silloin katto voi alkaa vuotaa saumoistaan. Liian painavaan lumitaakkaan auttaa meidän ammattilaistemme kiistattomalla ammattitaidolla toteuttama lumenpudotus huopakatolta, tiilikatolta tai peltikatolta. Jää saadaan pois sulattamalla jää pois katolta ja ränneistä. Katon ja rännien sulatus hoituu kätevästi vesihöyryllä. Mahdollisten jääpuikkojen poistamiseen ei ole muuta konstia kuin käsin katkominen, minkä teemme varovasti sekä asianmukaisesti suojautuneina.

Lumenpudottajiamme tarvitaan myös siksi, ettei lumen äkillisestä alas putoamisesta aiheutuisi vaaraa. Lumenpudotus, minkä teemme tarvittaessa vaikka nosturiautolla, voi estää henkilövahingot, joita lumen alle jäämisestä voisi seurata. Lumen vauhdikas putoaminen katolta voi rikkoa myös autojen kattoja ja tuulilaseja sekä itse kattoa. Lumimassat voivat repiä irti niin kattotiiliä, kattoturvatuotteita kuin vaikkapa räystäskouruja.

Monina vuosina lumiesteet riittävät pitämään lumet katolla koko talven ajan, eikä lumivaipan paino saavuta missään vaiheessa kohtuuttomia mittasuhteita. Meiltä kannattaa tilata niin lumiesteiden asennus, huolto kuin korjauskin – kattolumitöistä ja jään poistosta puhumattakaan. Luvassa on asiantuntemusta, reippaasti etenevä urakka ja kilpailukykyisen hintainen urakkalasku, mistä yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä. Tarvitsetko urakalle rahoitusta? Sekin järjestyy, ja vieläpä varsin näppärästi. Kotisivujemme kautta haettava rahoitus hoituu vaivattomasti ja nopeasti.

Kattolumitöiden hintaa ei tarvitse pelätä etukäteen Orimattilassa

Laskemme kaikkien kattourakoiden hinnan tapauskohtaisesti. Olipa kyse kattolumitöistä, peltisepäntöistä, kattovuodon korjauksesta tai vaikka katon maalaamisesta, selvitämme ensin tilanteen laskeaksemme hinnan vasta sitten. Hinta on varsin edullinen kaikkeen saamaasi asiantuntemukseen nähden. Yksityisasiakkailla on mahdollisuus myös kotitalousvähennykseen.

Kun on kyse tiilikaton, peltikaton tai huopakaton lumenpudotuksesta, vaikuttaa loppusummaan moni muukin asia kuin katon pinta-ala ja katon korkeus. Kattolumitöiden hinta avaimet käteen -pakettina lasketaan muun muassa sen mukaan, kuinka paljon katolla on lunta, ja onko se kevyttä pakkaslunta vaiko vettynyttä suojalunta. Myös se vaikuttaa loppusummaan, onko meidän sulatettava samalla jäätä – sekä se, pitääkö katolta pudotetut lumimassat kuljettaa kuorma-autolla johonkin sopivampaan paikkaan. Tarjousta laskiessamme huomioimme myös sen, tarvitaanko paikalle liikenteenohjaajia tai vaarallisen alueen valvojia.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien.

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.