KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Orimattila – Huolella tehdyillä kattohuolloilla paras lopputulos

Omakotitalojen, kesämökkien, autotallien, taloyhtiöiden (rivitalojen, paritalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot Orimattilassa tekevä kattopalvelumme tähtää aina parhaaseen lopputulokseen. Paras lopputulos onkin helppo saavuttaa tällä porukalla, jolta ei asiantuntemusta puutu. Tiedämme parhaat ratkaisut kaikkiin tilanteisiin, etenemme huolellisesti, emmekä hinnoittele itseämme ulos kilpailusta. Yksityisasiakkailla on mahdollisuus saada jäänpudotuksesta ja esimerkiksi tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistuksesta kotitalousvähennystä. Kerrottakoon myös kotisivujemme kautta saatavilla olevasta rahoituksesta, millä tiilikaton harjauksen tai minkä tahansa muun kattohuollon voi maksaa.

Teemme myös sammaleentuhokäsittelyt ja lumenpudotukset kattoa rikkomatta, joten meiltä uskaltaa tilata kaikki mahdolliset katon huollot niin Orimattilassa, Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä kuin Pukkilassakin!

Katon puhdistus Orimattila – kattovuotoja voidaan ehkäistä tällä kattohuollolla

Katon puhdistusta ei pidä ajatella pelkkänä julkisivun kiillottamisena. On mukavaa, että talon katto on puhdas ja siisti, mutta katon puhdistus on tarpeen myös katon kunnon kannalta. Jos tiilikattoa ei harjattaisi eikä huopakattoa ilmapuhallettaisi, voisi katon sammaloituminen tapahtua suorastaan ennätysvauhdilla. Sammalet tuovat muassaan saumavuotoja, huonokuntoisia tiiliä, ylimääräisiä kattotöitä ja joskus jopa kiinteistön arvon laskun. Myös peltikatto kannattaa puhdistaa yhtä usein kuin muut katot, eli kahdesti vuodessa. Roskien poisto katolta ehkäisee ruostumista, mikä voi pilata kattopellit niin, että katto vuotaa.

Sammaleiden poistoa Orimattilassa ei kannata lykätä

Sammaleiden poistoa katolta ei kannata lykätä tuonnemmas tulevaisuuteen, sillä katolla rehottavat sammaleet voivat saada katon vuotamaan. Sammaleita ei välttämättä saa pois harjoilla, ja painepesuri kannattaa jättää kaappiin katon vaurioitumisvaaran takia. Sammaleet saa pois katolta sammaleentuhokäsittelymme avulla. Ota yhteyttä, niin puhdistamme rivitalon, omakotitalon, kerrostalon tai vaikka grillikatoksen katon sammaleenpoistoaineillamme – katto on pian taas siisti ja hyväkuntoinen. Peltikatoilla ei ole tapana sammaloitua, eiväthän sammaleet edes saisi otetta liukaspintaisista kattopelleistä. Peltikaton omistajat voivat kaivata ruosteenpoistoja, ja nekin voi tilata kauttamme.

Rännien sulatus vesihöyryllä Orimattilassa – onko rännit avattava talvella?

Meidän kattopalvelumme toteuttaa myös sadevesijärjestelmiin liittyvät huollot Orimattilassa. Kerrostalon ja esimerkiksi omakotitalon sadevesikourut kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Jos ränneihin jää roskia, jäätyvät rännit talven tullen. Silloin tarvitset jääpuikkojen pudottamista ja jäätyneiden rännien sulattamista kuumalla vesihöyryllä. Rännejä ei kannata jättää jäisiksi, sillä jää voi vaurioittaa vesikouruja ja alastuloputkia, minkä lisäksi painavat vesikourut saattavat pudota alas kiinnikkeiltään. Kuumalla vesihöyryllä saadaan sulamaan myös kattokaivot, joiden jäätyminen voi johtaa tasakattovuotoon.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.