KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Orimattila – Kattourakka etenee herkeämättömällä huolellisuudella

Oivalliset ammattilaiset kaikkiin omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja autotallien kattotöihin (myös kattoremontteihin) löytää ottamalla yhteyttä tähän kattopalveluun. Kokeneet ja herkeämättömällä huolellisuudella kaikkiin kattotöihin suhtautuvat ammattilaisemme palvelevat niin Orimattilassa, Hollolassa, Iitissä, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Myrskylässä, Mäntsälässä kuin Pukkilassakin. Tältä porukalta kannattaa tilata niin huopakaton lumenpudotus, palahuopakaton kattoikkunoiden ja kattoluukun uusiminen, peltikaton maalaus kuin tiilikaton pieneläinesteiden asentaminenkin.

Siinä vaiheessa, kun katto on auttamatta liian vanha ja kulunut, on katto aika uusia. Meiltä sujuu myös katon purku ja uuden katon asennus. Katon uusimiseen liittyy lukuisia kattotöitä, kuten aluskatteen vaihto, kattoturvatuotteiden (esimerkiksi lumiesteiden, kattosiltojen ja kattotikkaiden) asennus sekä kattopeltisepäntöitä. Peltisepäntöitä, joita voidaan tehdä toki muulloinkin kuin kattoremontin yhteydessä, ovat esimerkiksi piipunpellitys, jiiripellitysten asentaminen ja piipunhatun kiinnittäminen paikoilleen.

Olipa kyse katon vaihdosta tai vaikka läpivientien asennuksesta, huoltamisesta ja uusimisesta, voit maksaa urakan kotisivujemme kautta haettavissa olevalla rahoituksella. Yksityisasiakkaan kannattaa käyttää pikku hetki kotitalousvähennyksen hakemiseen – sen avulla voi säästää lisää rahaa, vaikka kattourakkamme ovat jo valmiiksi edullisia.

Katemateriaalikohtaiset kattotyöt Orimattilassa pidentävät katon ikää

Meidän kattopalvelumme ammattilaisille on tärkeää varmistaa, että kattosi kestää mahdollisimman pitkään. Katon uusimista ei mielestämme kannata tehdä, jos katto on vielä korjattavissa, ja sen väri, materiaali sekä kaltevuuskulma miellyttävät edelleen. Se, millaisilla kattokorjauksilla, kattopaikkauksilla tai esimerkiksi kattohuolloilla katon kunto voitaisiin palauttaa, selviää kattotarkastuksen yhteydessä. Huolelliset ammattilaisemme eivät jätä tarkastamatta yhtään yksityiskohtaa, kun he tekevät katon kunnon tarkastuksen Orimattilassa.

Kattotarkastuksen saa ilmaiseksi niin katon harjauksen, rännien korjauksen kuin rikkinäisten tiilien vaihdonkin yhteydessä, joten kuntotarkastusten aiheuttamia kustannuksia ei ole syytä kavahtaa.

Katon tarkastuksen jälkeen annamme (tarvittaessa) tarjouksen katon kannalta tärkeistä kattotöistä. Peltikatto voi tarvita kattopesua ja kattomaalausta – nämä toimenpiteet ehkäisevät katon ruostumista ja siitä johtuvaa vaurioitumista. Tarvittaessa paikkaamme katon reiät tai uusimme huonokuntoisimmat kattopellit.

Huopakattoa huoltaessa on muistettava, että tämä katemateriaali vaurioituu muita herkemmin. Roskien poisto kannattaa siksi tehdä ilmapuhaltimilla, ja sammaleet poistaa sammaleentuhoaineella. Sammalten jo avaamat saumat pitää tiivistää, ja tarvittaessa uusimme huonossa kunnossa olevat vuodat.

Tiilikattohuoltoja ovat muun muassa tiilikaton harjaukset ja tiilikaton pinnoitteen uusiminen. Jo rikki menneet tiilet on uusittava, sillä tiilenkappaleiden yhteen liimaamisesta ei tulisi yhtikäs mitään.

Huopakatto kukoistamaan oikein toteutetuilla huopakattotöillä

Kuten jo edellä mainittiin, vaurioituu huopa- eli bitumikatto suhteellisen helposti. Siksi omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, varaston tai jonkin muun piharakennuksen huopakaton huoltajan on tiedettävä, mitä tekee. Koska jo tavallinen katuharja saattaa vaurioittaa huopakaton pinnoitetta, on painepesuri varsinainen nou-nou.

Meiltä voit tilata kaikki huopakattohuollot, joiden myötä tasakatto, pulpettikatto tai vaikka aumakatto kukoistaa vuodesta toiseen. Kaksi kertaa vuodessa huopakatto on aika puhdistaa roskista. Pinnoite uusitaan vain kertaalleen, eikä esimerkiksi lumen pudotusta huopakatolta tarvita välttämättä koskaan.

Kaikkien Orimattilassa tekemiemme kattotöiden yhteyteen automaattisesti kuuluva, ilmainen kattotarkastus kertoo esimerkiksi katon korjaustarpeista. Ammattilaisemme huomaavat, jos huopakatto vuotaa piipun juuresta, tai jos sammalkasvustot ovat syöneet kattoon reiän. Kattotarkastuksen ansiosta katto voidaan tiivistää nopeasti, eikä vaaraa kattovuodoista tai ainakaan katon vesivahingoista (sekä ennenaikaisista kattoremonteista) ole.

Aikanaan tiivissaumakatto, kolmiorimahuopakatto tai palahuopakatto pitää uusia. Jos tiivissaumakatto tai palahuopakatto on rakenteiltaan hyvässä kunnossa, voitaneen uusi katto rakentaa suoraan vanhan katon päälle. Tämä on yksi edullisimmista tavoista uusia talon katto, joten suosittelemme sitä aina, kun se on mahdollista. Jos se ei ole mahdollista, puramme vanhan huopakaton.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.