KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Keski-Pohjanmaa – Roskat yksi kattoa kuormittavista tekijöistä

Kattoa kuin kattoa kannattaa huoltaa, jotta se kestäisi paremmin erilaisia mekaanisia ja kemiallisia rasituksia, joille se altistuu aivan toistuvasti vuosikymmenien aikana. Omakotitalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon, paritalon ja kerrostalon) sekä muiden kiinteistöjen kattohuollot kannattaa tilata kattopalvelulta, joka ymmärtää kattohuoltojen merkityksen. Tilaa tiilikaton harjaus, jäänpudotus, lumenpudotus, rännien puhdistus ja muut kattohuollot Keski-Pohjanmaalla (eli Halsualla, Kannuksessa, Kaustisella, Kokkolassa, Lestijärvellä, Perhossa, Toholammilla tai Vetelissä) meiltä, niin luvassa on asiantuntemuksella tehtyjä kattotöitä. Meillä on pitkä kokemus tasakattojen, aumakattojen, harjakattojen ja esimerkiksi taitekattojen huoltamisesta, ja valitsemme työvälineet, kemikaalit ja työskentelytavat aina katemateriaalin mukaan. Esimerkiksi katon puhdistus voi mennä vikaan, jos työvälineiden valintaan ei kiinnitetä huomiota Keski-Pohjanmaalla: tiilikaton voi kaikin mokomin harjata, mutta bitumikaton sirotepinnoitteelle harjaaminen olisi liian kovakouraista. Tiivissaumakatot, palahuopakatot ja kolmiorimahuopakatot kannattaakin puhdistaa ilmapuhaltamalla. Se, että roskat saadaan pois katolta, on yksi katon kuormittumista ja kulumista vähentävistä kattohuolloista. Säännöllisesti puhdistettua kattoa ei tarvitse puhdistaa perusteellisemmin kovinkaan usein, ja korjaustarpeetkin pysyvät paremmin kurissa. Tilaa myös kevät- ja syyspuhdistukset meiltä – yksityisasiakkaana saat niistäkin kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppaniltamme voi hakea kattohuolloille rahoitusta.

Katon puhdistuskin on kattohuolto, mikä saa Keski-Pohjanmaalla kivan kaupanpäällisen

Olipa kyseessä palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton tai peltikaton puhdistus tai jokin aivan muu kattohuolto, saat kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Kattotarkastus kannattaa tehdä Keski-Pohjanmaalla yhtä usein kuin roskien poisto katolta, eli kaksi kertaa joka vuosi. Katon kuntoa on hyvä seurata säännöllisesti, sillä näin uusiin huolto- ja tiivistystarpeisiin voidaan puuttua viipymättä. Katossa voi olla vaikka reikä, minkä pikainen paikkaaminen pelastaa katon vesivahingolta, tai ehkä peltikattoon on ilmaantunut ruostevaurioita.

Sammaleiden poisto Keski-Pohjanmaalla pistää stopin katon kulumiselle

Iäkkäämmälle katolle voi kasvaa sammaleita ja muita kasvustoja Keski-Pohjanmaalla, vaikka se olisikin säännöllisesti harjattu tai ilmapuhallettu. Koska sammalet sitovat talon kattoon kosteutta, nopeuttavat sen kulumista ja rapautumista ja aiheuttavat muun muassa saumojen repsottamista, kannattaa sammaloitumiselle pistää stoppi. Katon mekaaninen puhdistus ei anna niin pitkäkestoista ja kattoystävällistä lopputulosta kuin sammaleentuhokäsittely, minkä voit tilata meiltä.

Lumenpudotus Keski-Pohjanmaalla edellyttää kokemusta

Meillä piisaa kokemusta kaikenlaisista kattohuolloista Keski-Pohjanmaalla, joten voit tilata huolettomin mielin myös lumenpudotuksen, jääpuikkojen pudotuksen tai rännien sulatuksen vesihöyryllä. Teemme talviset kattohuollot kaikin puolin turvallisesti myös korkeiden talojen katoilla, onhan meillä välineitä ja työturvallisuustuotteita joka lähtöön.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla.

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.