KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Koski Tl. – Kattourakka alkaa suunnittelusta, päättyäkseen loppusiivoukseen

Tilaa omakotitalon, kesämökin, paritalon tai autotallin kattotyöt meiltä – teemme Koski Tl:ssä niin kattoremontit, vuotavien kattojen korjaukset, kattopesut ja kattomaalaukset, peltisepäntyöt (kuten piipunhattujen asennukset ja piippujen pellitykset) kuin esimerkiksi pieneläinesteiden asennuksetkin. Toteutamme kaikki kattotyöt avaimet käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, että huolehdimme kaikista työvaiheista aina loppusiivoukseen asti. Ensin teemme alkutarkastuksen, jotta pääsisimme suunnittelemaan katon uusimista tai esimerkiksi kattoläpivientien asentamista, huoltoa tai uusimista. Tämän käynnin perusteella ratkeaa myös kattotöiden hinta – hinta, minkä töiden osuus on kotitalousvähennyskelpoinen, ja minkä voi kokonaisuudessaan maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Alkutarkastuksen jälkeen tiedämme, mikä on paras tapa laittaa huopakatto, palahuopakatto, peltikatto tai esimerkiksi tiilikatto kuntoon. Panemme merkille kaiken, mitä katto tarvitsee – se voi olla vaikka kattoikkunoiden tai kattoluukun uusiminen, kourujen puhdistaminen tai uusien kattoturvatuotteiden asentaminen. Asennamme kaikenlaisille katoille niin lumiesteet, kattotikkaat kuin kattosillatkin, siis kaiken, mitä kattoturvallisuus Tl. Koskella, Loimaalla, Marttilassa, Pöytyällä, Salossa, Somerolla ja Ypäjällä edellyttää. Tarvittaessa tarjoamme asiakkaalle myös jotain kattohuoltoa, mikä saa katon kestämään paremmin tuulia, sateita, ilmansaasteita ja muita koettelemuksia. Tavoitehan on saada katto pysymään hyvässä, tiiviissä ja nätissä kunnossa myös sen jälkeen, kun autonrenkaidemme nostattama pöly on laskeutunut pihatieltä. Esimerkiksi peltikaton voi saada kestämään jopa puoli vuosisataa, kun se puhdistetaan usein ja maalataan aina silloin tällöin.

Kattotyömme Tl. Koskella suorastaan tihkuvat ammattitaitoa

Luota kaikissa kesämökin, omakotitalon tai esimerkiksi jonkin piharakennuksen kattotöissä ammattilaisiin, jotka osaavat asiansa vuorenvarmasti – tilaa siis katon korjaaminen, huoltaminen tai vaikkapa varusteleminen Tl. Koskelle meiltä. Meidän ammattilaisemme osaavat kaikenlaiset huopakattotyöt, peltikattotyöt ja tiilikattotyöt, ja löytyypä joukostamme pesunkestäviä ammattilaisia myös konesaumakattojen (eli rivisaumattujen peltikattojen) vaatimiin kattotöihin. Nuo konkarit ovat tietenkin parhailta mestareilta oppinsa saaneita kattopeltiseppiä – alansa huippuja, kuten kaikki muutkin kattoammattilaisemme.

Tämän porukan uskallat päästää pudottamaan lunta katolta – kattoa ei tökitä niin, että se rupeaisi vuotamaan, eikä lumenpudotus saata ohikulkijoitakaan vaaraan. Meihin voit luottaa myös pahemman luokan myrskyvaurioiden korjaamisessa, kuten silloin, jos puu on kaatunut katon päälle. Tilaa meiltä myös painuneen katon oikaisu, aurinkopaneelien asennus tai vaikka katon korotus. Meille ei ole temppu eikä mikään muokata tasakatto harjakatoksi, ja palvelemme tasokkaasti myös katon IV-töissä.

Vaikka kattotyöntekijämme suorastaan tihkuvat ammattitaitoa ja katollesi asentamamme materiaalit ja kattotuotteet ovat tasokkaita, toteutamme urakat varsin kilpailukykyisin hinnoin – soita ja pyydä tarjous!

Huopakatto tai palahuopakatto – ajattomuutta edullisella hinnalla

Olipa kyseessä vanha hirsitalo tai moderni rantahuvila, löydät sille varmasti sopivan huopakaton. Perinteikäs kolmiorimahuopakatto on ajattoman tyylikäs ratkaisu, kun taas palahuopakatto mahdollistaa leikittelyn väreillä ja muodoilla. Tiivissaumakatto on kaikessa vähäeleisyydessään hillityn upea ratkaisu lähes mille tahansa katolle, jopa tasakatolle.

Huopakatolla on monia hyviä puolia. Niihin kuuluvat muun muassa hiljaisuus ja edullisuus. Huopakaton hinta asennettuna on yksi edullisimmista, eikä sen ylläpitäminen vaadi suurta panostusta. Silloin kun tarvitset joitain huopakattotöitä Tl. Koskella, ota yhteyttä meihin, niin saat ne teetettyä hyvällä hinta-laatusuhteella. Hoidamme ansioituneesti niin huopakaton asentamisen kuin sen korjaamisenkin, eikä mikään huopakattohuolto ole meille vieras.

Huopakaton huoltoihin tarvitaankin ammattilainen, joka tuntee huopakaton erityispiirteet – kuten sen, että huopakatteen sirotepinnoite vaurioituu suhteellisen helposti. Vaikka monet muut katot voi harjata, kannattaa omakotitalon, paritalon, autokatoksen tai esimerkiksi vapaa-ajan asunnon bitumikatto puhdistaa ilmapuhaltamalla, ja lumenpudottajan on oltava erityisen huolellinen. Tilaa huollot meiltä, niin voit olla huoleti.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.