KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Koski Tl. – Lumenpudotus vaikka yhtä aikaa jään poiston kanssa

Omakotitalon, kesämökin, autokatoksen, taloyhtiön (eli paritalon, kerrostalon tai rivitalon) tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus Tl. Koskella on raskas, haasteellinen ja riskialtis urakka. Kannattaakin valita kattolumitöiden toteuttaja huolella. Me teemme pitkällä kokemuksella kaikenlaiset lumenpudotukset (myös korkeiden kattojen lumenpudotukset) Tl. Koskella, Loimaalla, Marttilassa, Pöytyällä, Salossa, Somerolla ja Ypäjällä. Lumenpudottajamme huolehtivat tarkasti töiden turvallisuudesta, eikä kattoonkaan jää jälkiä asiantuntijan ottein tehdystä lumimassojen poistosta. Lumimassojen ohella voimme poistaa katolta myös jään – jääpuikot poistamme käsin, mutta katolla ja ränneissä oleva jää sulatetaan vesihöyryllä. Katon ja rännien sulatus kuumalla vesihöyryllä on kätevä, turvallinen, ekologinen ja nopea tapa hankkiutua eroon jäästä, mikä uhkaa sekä kattokokonaisuuden kuntoa että ohikulkijoiden turvallisuutta.

Nämä kaksi syytä ovat perusteet myös lumen pudottamiselle tiilikatolta, huopakatolta ja peltikatolta. Tasakatolla voi olla niin paljon raskasta lunta, että lumenpudotusta tarvitaan jo kattorakenteiden pelastamiseksi. Lumen paino voi saada aikaan myös kattovuodon, ja ison lumikuorman äkkinäinen putoaminen katolta voi rikkoa kattoa monin eri tavoin. Lumen mukaan voi lähteä niin kattotiiliä kuin kattoturvatuotteita ja ilmanvaihtoputkiakin.

Kattolumitöiden avulla voidaan varmistaa myös pihalla liikkuvien ihmisten turvallisuus, olisihan katolta putoavan lumen, jään ja lumen irrottamien kattoturvatuotteiden alle jääminen vaarallista. Jos katolla on hurja määrä lunta tai lumimassat meinaavat pudota alas hetkellä millä hyvänsä, ota yhteyttä ja tilaa lumenpudotus – tarvittaessa teemme sen vaikka nosturiauton avustuksella! Omakotitalon ja vapaa-ajan kiinteistön lumenpudotustöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja kaikki kattotyöt – kuten uusien lumiesteiden tilaamisen asennettuna – voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella.

Runsasluminen talvi Tl. Koskella voi johtaa lumiesteiden korjaukseen

Kuten edellä todettiin, voi lumen alle jääminen olla vaarallista, jopa kohtalokasta. Lisäksi lumimassojen vapaa putoaminen alas katolta voi rikkoa tiilikattoa, huopakattoa tai peltikattoa Tl. Koskella. Tämän takia viranomaiset ovat määränneet, että kaikki kaltevat katot on varusteltava lumiesteillä. Jos omakotitalon tai vaikka paritalon kattokaltevuus on 1:8 tai enemmän, koskee tämä myös teidän kattoanne. Lumiesteiden asennuksen tiimoilta kannattaa olla yhteydessä meihin päin, sillä me osaamme mitoittaa ja asentaa lumiesteet kaikille erilaisille katoille. Toimitamme paikan päälle laadukkaat, turvalliset ja kestävät lumiesteet, mitkä parantavat pihamaan turvallisuutta merkittävästi.

Lumiesteiden kunto (etenkin niiden kiinnitysten kunto) kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Runsasluminen talvi voi saada lumiesteet vaikka vääntymään, jolloin lumiesteet tulee korjata tai uusia. Jos lunta on katolla paljon vielä siinä vaiheessa, kun lumi muuttuu suojalumeksi, saatat tarvita kattolumitöitä, jotta katto ei esimerkiksi painuisi notkolle – tai jotta lumet eivät tulisi alas katolta lumiesteineen päivineen. Noin puolen metrin paksuinen kerros suojalunta alkaa olla jo hälyttävän raskas kattorakenteille – samoin epätasaisesti jakautunut lumivaippa, mikä voi aiheuttaa vaikka jiirivuodon.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien.

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.