KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Hangossa yksi säännöllisesti tehtävistä kattotöistä

Jotkin kattohuollot tehdään vain tarvittaessa, kuten esimerkiksi sammaleenpoisto katolta tai jäänsulatus. Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin tai muun kiinteistön vesikourujen puhdistus on kattohuolto, mitä tarvitaan säännöllisesti. Sadevesijärjestelmien puhdistusta tarvitaan Hangossa, Kemiönsaaressa ja Raaseporissa niinkin usein kuin puolen vuoden välein. Ränneihin kertyy kaiken aikaa roskia, kuten puiden lehtiä ja neulasia. Ne voivat aiheuttaa tukoksia, ja silloin katolta valuvat sade- ja sulamisvedet valuvat kourujen yli täysin väärään paikkaan. Jos tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus jää tekemättä, voivat talon rakenteet kastua katolta valuvien, tuhansien vesilitrojen takia.

Vesikourujen puhdistus tukee myös sadevesijärjestelmän kuntoa Hangossa, sillä roskatukokset ja niiden takana seisova vesi saavat aikaan ruostevaurioita. Ruoste rikkoo tiilikaton, huopakaton ja peltikaton vesikourut, jos ruostevaurioihin ei ajoissa puututa. Roskista ja veden patoutumisesta ränneihin on sekin haitta, että talvella syntyvä jää voi rikkoa sadevesijärjestelmää – sen lisäksi, että jäätyneet rännit ja niistä roikkuvat jääpuikot aiheuttavat vakavasti otettavan uhan pihamaan turvallisuudelle.

Ota yhteyttä meihin ja tilaa vesikourujen puhdistus – joko omana palvelunaan tai osana katon kevät- tai syyshuoltoa. Katon kevät- ja syyshuollot eroavat tavallisesta rännien puhdistuksesta niin, että niiden yhteydessä toteutamme myös roskien poiston katolta. Tilasitpa minkä tahansa kattotyön, tulet saamaan kaupan päälle koko katon kunnon tarkastuksen. Töille voi hakea kauttamme rahoitusta, ja kotitalousvähennyksin on yksityisasiakkaan haettavissa.

Rännien puhdistus Hanko – näin tämä kattotyö etenee

Kerrostalon, omakotitalon, kesämökin ja esimerkiksi autokatoksen rännien puhdistaminen Hangossa etenee aina samalla kaavalla. Ensin kiipeämme katolle tai virittelemme nosturiauton valmiiksi. Nosturiauto on paras apuväline tehtäessä korkean talon vesikourujen puhdistusta. Matalankaan talon sadevesijärjestelmää ei kannata puhdistaa tikkailta käsin, vaan yläkautta – näin homma sujuu turvallisemmin.

Keräämme kaikki ränneihin päätyneet roskat suoraan roskapusseihin, olemmehan siistejä ja asiakaslähtöisiä ammattilaisia. Tarvittaessa huuhtelemme kourut lopuksi vedellä – näin voimme huomata kaikki reiät, ruostevauriot, rännien huoltomaalaustarpeen ja esimerkiksi auenneet saumat, mitkä pitää saada tiivistettyä.

Rännien kuntotarkastus ei vielä riitä, vaan teemme koko katon kuntotarkastuksen. Katon kunto tarkastetaan ilmaiseksi kaikkien kattourakoidemme yhteydessä.

Rännien puhdistusta tarvitaan Hangossa etenkin syksyisin

Rännit tulisi puhdistaa ja tarkastaa Hangossa kaksi kertaa vuodessa, eli talven molemmin puolin. Syksyllä tehtävä rännien puhdistus on kuitenkin erityisen tärkeä, sillä jos sadevesikouruissa on roskia vielä talven tullen, tulee se jäätymään umpeen. Jäätyneet rännit pitää sulattaa kuumalla vesihöyryllä, sillä jää voi rikkoa sadevesijärjestelmää ja aiheuttaa myös erilaisia omaisuusvahinkoja alas pudotessaan. Jäätä ei missään nimessä pidä poistaa hakkaamalla, vaan nimenomaan kuumalla vesihöyryllä, mikä ei riko rännejä tai niiden pinnoitetta. Jää on niin hellävarainen tapa poistaa jää, että se sopii myös jään poistoon huopakatolta.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.