KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto, sammaleenpoisto Hanko – Puhdas katto ei pistä pahakseen vuosien vierimisestä

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuollot vahvistavat katon kuntoa niin, ettei se pistä pahakseen vuosien vierimisestä. Tiilikaton harjaukset ja muut katon huollot auttavat talon vesikattoa säilyttämään hyvän kuntonsa, vaikka vuodet ja vuosikymmenet vierivät. Jos tiilikattoa, huopakattoa tai peltikattoa ei huollettaisi Hangossa, voisi sen käyttöikä jäädä vuosikymmeniäkin lyhyemmäksi.

Tilaa kaikki kattohuollot Hangossa, Kemiönsaaressa ja Raaseporissa meiltä, niin katto näyttää hyvältä ja kestää mahdollisimman pitkään (esimerkiksi tiilikatto voi kestää jopa 70 vuotta). Omakotitalon ja kesämökin kattohuolloista pääsee hakemaan kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme tarjoaa asiakkaidemme haettavaksi joustavan rahoituksen.

Katon puhdistus Hangossa on kaksi kertaa vuodessa tapahtuva kattohuolto

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistukset ovat niin tärkeitä kattohuoltoja, että ne kannattaa teettää kaksi kertaa vuodessa. Tiilikatot puhdistamme harjaamalla, samoin peltikatot. Huopakatot on kuitenkin paras puhdistaa ilmapuhalluksella, jotta niiden pinnoite ei vaurioituisi harjaamisen takia. Katon puhdistushuoltoon Hangossa sisältyy aina myös sadevesikourujen puhdistus, päätyyhän iso osa roskista kouruihin, kun katolta poistetaan roskia. Teemme myös koko katon kunnon tarkastuksen, mikä on kaikkien kattotöiden yhteydessä ilmaiseksi tarjoamamme kaupanpäällinen.

Sammaleenpoisto Hangossa alkaa roskien poistosta

Katon tiheä puhdistaminen Hangossa ehkäisee tehokkaasti katon sammaloitumista ja ruostumista. Sammaleet ja ruoste ovat huono juttu katon kannalta, sillä ne nopeuttavat katon kulumista ja altistavat katon vesivuodoille ja -vahingoille. Jos katolla on ruostetta, tilaa meiltä ruosteenpoisto – ja jos katolla kasvaa sammaleita, salli meidän toteuttaa sammaleenpoisto katolta.

Ensin poistamme katolta roskat harjaamalla ja/tai ilmapuhaltamalla. Seuraavaksi levitämme katolle sammaleenpoistoaineen, mikä poistaa myös katteen sisään ja esimerkiksi kattotiilien väliin ujuttautuneet sammaleet. Tämän jälkeen poistamme roskat ja sammalet vesikouruista.

Lumenpudotus Hangossa – milloin katto on puhdistettava lumesta?

Voit tilata meiltä Hankoon myös lumenpudotuksen, jäänpudotuksen, jääpuikkojen pudotuksen ja rännien sulatuksen vesihöyryllä. Lumenpudotus kannattaa tehdä aina, jos lumi uhkaa aiheuttaa vahinkoa putoamalla alas katolta. Myös jää voi olla vaarallista pudotessaan väärään paikkaan väärään aikaan. Jää voi aiheuttaa myös katon korjaustarpeita, esimerkiksi estämällä sulamisvesien poistumisen katolta. Rännit kannattaa sulattaa niiden jäädyttyä, sillä jäiset rännit voivat vääntyä tai jopa pudota alas katolta. Lumet pudotamme alas hartiavoimin, mutta jään poistamme kuumalla vesihöyryllä, sillä kuuma vesihöyry on ympäristöystävällinen, nopea, luotettava ja vaivaton tapa päästä eroon kaikenlaisesta jäästä.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon pesu ja sammaleentuhokäsittely

Katon pesu ja sammaleenpoisto parantavat välittömästi kattosi ulkonäköä sekä toimivuutta. Katon pesu- ja sammaleenpoistopalvelut saat meiltä kaikkialla Hangossa ja Uudellamaalla. Tiilikaton, peltikaton ja huopakaton pesu onnistuvat vaivattomasti oikeanlaisilla laitteilla ja ammattimiesten tekemänä. Pesun jälkeen katolle kannattaa tehdä katon suojakäsittely, koska se estää lian ja kasvuston kertymistä sekä pinttymistä katolle. Katon harjaus ja sammaleenpoisto huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta tehdään tietenkin tarvittaessa myös ennen pesua.

Rännien puhdistus, huolto ja korjaus

Rännien puhdistus, huolto ja korjaus -palvelut Hangossa voit tilata meiltä. Sadevesijärjestelmien hyvä kunto takaa veden poistumisen katolta toivottavalla tavalla ja ennaltaehkäisee osaltaan vuotojen syntymistä. Rännien toimivuus kannattaa tarkistuttaa ainakin keväisin ja syksyisin. Senkin palvelun saat meiltä, täyden palvelun kattofirmasta!

Katon ja rännien sulatus höyryllä

Joskus talvi tekee tepposensa ja turvallisuuden sekä katon toimivuuden kannalta on tarpeellista tehdä katon ja rännien sulatus höyryllä. Jään poisto katolta ja katon sulatus höyryllä kannattaa aina jättää ammattilaisten huoleksi, sillä meillä on tarvittavat turvavarusteet ja kunnon vehkeet, jotta sulatus saadaan tehtyä kunnolla ja hallitusti.

Lumenpudotus ja lumityöt ovat talven pelastus

Lumenpudotus katolta on runsaslumisina talvina tärkeä ja turvallisuutta sekä katon hyvinvointia edistävä toimenpide. Saat meiltä kaikki taloosi liittyvät lumityöt ammattitaitoisesti toteutettuina Hangossa ja Uudellamaalla. Lumitaakka voi helposti kasvaa liian suureksi muodostaen katon rakenteille romahtamisriskin. Painava lumi on myös tipahtaessaan turvallisuusriskin alla kulkeville ihmisille. Suoritamme lumenpudotukset katolta hallitusti ja turvallisesti. Teemme kaikki lumityöt myös tarvittaessa maan pinnalla. Lumenauraukset, ulkoalueiden hiekoitukset ja teiden suolauspalvelut hoituvat helposti kauttamme!

Lumiesteiden asennus parantaa kattosi turvallisuutta, sillä ne estävät lumen putoamisen katolta minne sattuu. Hangon alueella lumiesteiden asennuspalvelu kannattaa tilata meiltä. Asennamme uudet lumiesteet asiantuntemuksella ja suoritamme myös jo asennettujen lumiesteiden korjaus sekä huoltotoimet.

Katon maalaus tekee katosta jälleen edustavan

Katon maalaus on ehdottomasti yksi parhaimmista keinoista parantaa kattosi ulkonäköä ja lisätä sen elinikää. Hangossa kaikki katon maalauspalvelut saat meiltä. Kokonainen kattomaalaus tai katon osittainen huoltomaalaus onnistuvat erinomaisesti osaavalta henkilökunnaltamme. Pyydä ammattilaisemme kartoituskäynnille ja hän osaa kertoa sinulle kattosi maalaustarpeen. Olipa kattosi pinnoite mikä tahansa, maalaamme kattosi ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella: peltikaton maalaus, tiilikaton maalaus tai huopakaton pinnoitus/maalaus, kaikki onnistuu!