KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Hanko – Kattovuotojen korjauksessa turvallisinta luottaa ammattilaisiin

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto voi vuotaa, siitä ei pääse mihinkään. Kattovuotoja voi ehkäistä huoltamalla kattoa ja tarkastamalla se usein, sillä näin mahdolliset vauriot tulevat havaittua ja korjattua jo ennen kattovuotoa ja katon vesivahinkoa. Kannattaa kuitenkin varautua siihen, että katto saattaa vuotaa piipun juuresta, tai että katon viemärintuuletusputki voi vuotaa. Laita meidät mieleen, niin muistat, mistä kattovuodon korjaus Hangossa, Kemiönsaaressa ja Raaseporissa kannattaa tilata! Kun katto vuotaa, ovat hyvät neuvot kalliit, ja kiireinen yhteydenotto meihin on niiden neuvojen aatelia.

Tulemme paikan päälle selvittämään sen, miten katto kannattaa korjata, ja mitä ensiluokkainen kattokorjaus Hangossa maksaa. Kattoremonttia tarjoamme vain silloin, jos katto on kauttaaltaan niin kulunut, ettei katon korjaus ole enää hyvä idea. Muussa tapauksessa teemme kilpailukykyisen ja yksityisasiakkaalle kotitalousvähennyskelpoisen tarjouksen katon osittaisesta korjauksesta. Koska tavoitteemme on laittaa katot kerralla kuntoon, saattaa avaimet käteen -tarjous sisältää myös jonkin kattohuollon, mikä kohentaisi katon kuntoa ja vähentäisi sen vuotoalttiutta.

Jos tarvitset urakalle rahoituksen, kannattaa tutustua rahoitusalalla toimivan yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen. Sen avulla vuotava tiilikatto, huopakatto tai  peltikatto saadaan kuntoon nopeasti, eli ennen vahinkojen leviämistä ja pahenemista.

Vuotaako huopakatto, peltikatto tai tiilikatto savupiipun kohdalta?

Katto voi vuotaa piipun juuresta. Piipunjuurivuoto on melko tavallinen selitys sille, että huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa Hangossa. Kattoluukkukin voi vuotaa. Myös kattoikkuna saattaa alkaa vuotaa, ellei sitten ole kyse siitä, että katto vuotaa antennin juuresta. Katon ilmanvaihtoputkikin voi ruveta vuotamaan. Kun katon läpivienti vuotaa Hangossa, paljastuu syyksi usein tiivisteiden kuluminen. Kattoläpiviennit kannattaakin tarkastaa kaksi kertaa vuodessa, jotta ne voitaisiin tarvittaessa tiivistää ennakoivasti.

Iso askel kattoläpivientien vuotamisen ehkäisyssä otetaan jo siinä vaiheessa, kun ne asennetaan ammattilaisilla. Me asennamme kaikkien kattojen läpiviennit, eli sekä kerrostalojen kattovalokuvut että kesämökkien aurinkopaneelit. Lopputulos on tiivis ja varmasti kaikkien taiteen sääntöjen mukainen.

Piipun juuren tiiviys on parempi, jos piippu on peltiseppiemme pellittämä. Kokopellitys pesee mennen tullen pelkän juuripellityksen. Myös kattoikkuna voidaan pellittää kattopeltiseppiemme toimesta.

Katto vuotaa jiiristä – olisiko vahingon voinut ehkäistä Hangossa?

Olipa kyse siitä, että katto vuotaa jiiristä (eli sisätaitteesta) tai esimerkiksi tuulen irrottamien kattoturvatuotteiden jälkeensä jättämistä rei’istä, ota yhteyttä meihin. Me teemme parhaan mahdollisen kattokorjauksen Hangossa, ja vieläpä hyvin kukkaroystävällisellä hinnalla. Kaupanpäällinenkin on luvassa, ja se on koko katon kunnon tarkastus. Kattotarkastukset auttavat välttymään kattovuodoilta, sillä ne paljastavat kaikki huolto- ja korjaustarpeet. Niiden aikana tarkastetaan muiden jiirien kunto siltä varalta, että ne pitäisi tiivistää ennakoivasti. Kattotarkastajat tutkivat myös saumojen ja läpivientien kunnon mahdollisten tiivistystarpeiden varalta. Jos tiilikatolla on rikkinäisiä tiiliä, saat tarjouksen niiden pikaisesta uusimisesta, voihan katto alkaa vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta. Katto voi vuotaa myös ruostevaurioiden tai huopakaton reikien ja halkeamien takia, joten tarvittaessa saat tarjouksen myös ruostevaurioiden kunnostamisesta tai huopakaton paikkaamisesta.

Kattohuolloilla voidaan ehkäistä omakotitalon, paritalon tai vaikkapa kerrostalon katon vaurioitumista. Siksipä tarjoamme tarvittaessa tiilikaton sammaleenpoistoa tai maalausta – niiden avulla tiilet pysyvät kunnossa. Peltikatto ei pääse ruostumaan, jos se harjataan puolen vuoden välein, ja jos kulunut maalipinta uusitaan kosteuden pitämiseksi pois kattopeltien kimpusta. Huopakaton vuotien ehjyyttä ja elastisuutta voidaan varjella puhdistamalla katto säännöllisesti, ja maalamalla keski-ikään ehtinyt bitumikatto.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Erityisen laajaa osaamista meiltä löytyy huopakattojen korjauksista sekä huopakattoremonteista.

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.