KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hanko – Kattotöissä osoitettu huolellisuus palkitaan

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremonteissa ynnä muut kattotöissä osoitettu huolellisuus palkitaan. Huopakatto, palahuopakatto, tiilikatto tai peltikatto kestää pitkään niin Hangossa, Kemiönsaaressa kuin Raaseporissakin, jos kattotöissä edetään huolellisesti ja asiantuntevasti. Myös kattohuoltojen oikea-aikaisuus on tärkeää. Kattohuollot tukevat katon kuntoa parhaiten, kun katto huolletaan aina oikeaan aikaan, ja kattovuodon korjaus kannattaa tehdä katon alettua vuotaa. Miten sitten tietää, koska kattoikkunat ja kattoluukut on aika uusia, koska katto pitää maalata tai milloin se tarvitsee jotain paikkausta? Tässä asiassa auttavat kattotarkastukset. Katto kannattaa tarkastaa kaksi kertaa vuodessa. Kun asioit kanssamme, saat kattotarkastuksen kaupan päälle riippumatta siitä, millaisia kattotöitä olit tilannut Hankoon. Kattotarkastus tarjotaan niin läpivientien asennuksen, huollon ja uusimisen kuin esimerkiksi katon kevät- ja syyshuollonkin yhteydessä.

Kattotöistämme voi saada kotitalousvähennystä. Rahoituskin järjestyy näppärästi, sillä yhteistyökumppanimme on valmiina jeesaamaan asiakkaitamme heidän kattotöiden rahoitustarpeissaan. Ota yhteyttä, niin kattoremontit, kattokorjaukset, kattohuollot ja muut kattotyöt järjestyvät helposti!

Kattotöistä viimeisin Hangossa on kattoremontti

Ensisijaisesti teemme tarjouksemme katon korjaamisesta, kuten kattovuodon korjaamisesta, saumojen tiivistyksestä, huonokuntoisten kattopeltien vaihdosta, myrskytuhojen kunnostamisesta tai vaikka irronneiden palahuopapaanujen kiinnittämisestä. Kiinnitämme huomiota myös siihen, voitaisiinko katon kuntoa kohentaa jollain kattohuollolla. Vasta siinä vaiheessa, kun huopakatto, tiilikatto, palahuopakatto tai peltikatto on todellakin loppuun ajettu, tarjoamme katon uusimista.

Kattoremontin hinta Hangossa selvitetään paikan päällä, sillä kattoremontin toteutustapaan ja hintaan vaikuttaa monen moni seikka. Muun muassa katon pinta-alalla, kaltevuudella, läpivientien määrällä ja kattorakenteiden kunnolla on merkitystä kattoremontin hintaa laskettaessa. Jos kattorakenteet ovat hyvässä kunnossa, ei niitä tarvitse korjailla tai uusia, ja kattosaneeraus sujuu vikkelästi. Vaikka katon alla olisikin kosteusvaurioita ja katon tuuletusratkaisujakin tulisi parannella, kannattaa olla yhteydessä meihin. Teemme taidokkaan kattoremontin avaimet käteen -periaatteella riippumatta siitä, mikä on katon lähtötilanne.

Kun katon uusiminen on edennyt viimeisiin vaiheisiin, on edessä vielä sadevesijärjestelmän ja kattoturvatuotteiden asentaminen. Kattoturvatuotteita, joita sinunkin kattosi Hangossa saattaa tarvita, ovat muun muassa kattosillat, kattotikkaat ja lumiesteet. Viimeistelyvaiheessa voimme toteuttaa myös peltisepäntöitä, kuten kattoikkunan tai piipun pellittämisen sekä piipunhatun asentamisen. Asennamme myös pieneläinesteet sekä esimerkiksi aurinkopaneelit paikoilleen uudelle katolle.

Erityisosaaminen huopakatoista löytyy ottamalla yhteyttä

Mikä tahansa kattotyö kannattaa teettää alan ammattilaisilla, mutta etenkin huopakatot kannattaa huollattaa, korjauttaa ja uusituttaa vain heillä, joilla on erityisosaamista huopakattotöistä. Hangossa sijaitsevat huopakatot ja palahuopakatot saavat ansaitsemaansa kohtelua, kun otat yhteyttä tähän kattopalveluun. Me laitamme omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen, autotallien ja muiden ulkorakennusten huopakatot loistokuntoon.

Tiedämme, miten helposti huopakaton sirotepinnoite voi vaurioitua, ja siksi olemme hyvin hellävaraisia kattoa kunnostaessamme ja huoltaessamme. Kuumimmilla keleillä pysymme kokonaan pois huopakatoilta, sillä ne ovat voineet pehmetä helteessä, ja siksi ne voivat olla hyvin alttiita vaurioitumiselle.

Katon kevät- ja syyshuollot tarkoittavat katon puhdistamista, ja sen teemme ilmapuhaltamalla katon, voisivathan harjat rikkoa pinnoitetta. Sammaleita ei poisteta mekaanisesti, vaan sammaleentuhoaineella. Näin kaikki kasvustot saadaan mahdollisimman kattoystävällisesti pois aiheuttamasta harmeja, kuten saumojen repsottamista. Kertaalleen huopa- ja palahuopakatot kannattaa myös pinnoittaa, jotta ne eivät kuivuisi, kovettuisi, halkeilisi ja vuotaisi liian aikaisin.

Meidän erityisellä asiantuntemuksella ja paneutuneisuudella tekemämme huopakattohuollot saavat kattosi kestämään Hangossa useita vuosikymmeniä. Jopa 40 vuoden käyttöikä voi olla mahdollinen. Katon pitkäikäisyyden salaisuus löytyy – katemateriaalista riippumatta – säännöllisistä kattotarkastuksista. Tiedämme tämän, ja siksi tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien tekemiemme kattotöiden yhteydessä!

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla Hangossa. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kaipaatko tinkimätöntä osaajaa huopakattoremonttiin tai huopakaton korjauksiin tai muiden kattomateriaalien kunnostukseen? Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Muut kattotyöt Hangossa peltikatoille, tiilikatoille ja huopakatoille

Teemme kaikki kattotyöt Hangossa ja Uudenmaan alueella Tammisaaressa, Karjaalla, Inkoossa ja Salossa aina asiakkaan tarpeen mukaan. Kaikki kattotyöt onnistuvat. Teemme mm. katon korotukset ja vaihdot, kuten tasakatto harjakatoksi, pulpettikatoksi tai aumakatoksi. Aluskatteen vaihdot, katon paikkaukset ja korjaukset, katon eristykset, katon IV-työt ja kattoturvatuotteiden asennukset sekä korjaukset. Työt aloitamme aina kattotarkistuksen jälkeen yhdessä asiakkaan kanssa pohtien, mikä kulloinkin on sopivin ja paras ratkaisu. Teemme kaikki peltikatto, huopakatto ja tiilikattotyöt ja myös katon vaihtotyöt. Soita meille, oli katollasi iso tai pieni pulma, niin ratkaistaan se yhdessä ja laitetaan kattosi kuntoon!

Katon ja yläpohjan eristys kannattaa hoitaa kuntoon ennen talvea

Katon ja yläpohjan eristys näyttelee isoa osaa talon energiatehokkuudessa. Jos katon eristyksessä on puutteita tai ullakon ja vintin eristys ei ole kunnossa, lämpö pääsee karkaamaan harakoille. Teemme kaikki katon eristystyöt Hangossa ja Uudellamaalla huolellisesti ja vakaalla ammattitaidolla. Soita meille ja tulemme tekemään kartoituksen eristystöiden tarpeellisuudesta ja annamme katon lisälämmöneristys -töistä tarjouksen. Älä heitä euroja ilmaan vaan laita eristysasiat kanssamme järjestykseen!

Kattoturvatuotteiden asennus lisää kotisi turvallisuutta

Kattoturvatuotteiden asennus on tärkeä asia kotisi turvallisuuden kannalta. Asianmukaiset talotikkaat, lape- tai kattotikkaat ja palotikkaat kuuluvat jokaisen talon turvavarustuksiin. Tikapuiden lisäksi tärkeitä kattoturvatuotteita ovat myös lumiesteet, joiden avulla hallitaan lumen putoamista ja estetään vahinkojen tapahtumisen. Meiltä saat myös hätäpoistumistikkaat, talotikkaat, seinätikkaat sekä kattosillat, kattopollarit ja putoamissuojat paikalleen asennettuna sekä kaikkien jo olemassa olevien kattoturvatuotteiden huollon ja korjauksen.

Kattotarkastus – Katon kuntotarkastus Hangossa ja koko Uudellamaalla meiltä!

Katon kuntotarkastus kannattaa teettää ammattilaisella säännöllisin väliajoin. Kattoalan ammattimiehen saat katollesi helpoiten tilaamalla kattotarkastuksen meiltä. Teemme aina katolla liikkuessamme silmämääräisen katon kuntotarkastuksen, mutta varsinainen kattotarkastus kattaa ainakin seuraavat asiat: kattoa rasittavien tekijöiden kartoitus, vesikaton alapuolisten rakenteiden tarkastaminen vuotojen varalta sekä rakenteiden ja ruodelaudoituksen kunto, sadevesijärjestelmien tarkastus, katon läpivientien tarkastus, kattoturvatuotteiden kunto, piipunpellitykset, peltikaton maalipinnan tarkistus, tiilikaton pinnan ehjyyden tarkistus ja huopakaton pinnan kunnon tarkistaminen. Kun koko katto on kokonaisuudessaan tarkastettu, käydään havaitut epäkohdat asiakkaan kanssa läpi ja tarvittaessa laaditaan tarjous tarvittavista toimenpiteistä. Palveluumme kuuluvat kaikki kattotyöt, joten sinun ei tarvitse ryhtyä ottamaan yhteyttä mihinkään muualle, vaan kaikki hoituu kauttamme roskien poisvientiin asti. Katon kunnostus ei voisi enää olla helpompaa!