KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Hanko – Toimi näin, jos katolla on liikaa lunta

Suomalaistalot rakennetaan kestämään jokatalvisia lumitaakkoja. Katon sortuminen on hyvin harvinaista niin Hangossa kuin muuallakin Suomessa. Jos katto sortuu, se lienee ollut kevytrakenteinen varasto tai muu piharakennus. Taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotukselle löytyy muita syitä. Koska eteläisessä Suomessa on harvoin niin paljon lunta, että katot voisivat painua luokalle, liittyvät kattolumitöiden syyt usein turvallisuuteen. Varsinkin korkean katon lumenpudotusta tarvitaan usein siksi, etteivät katolta putoavat lumimassat pääsisi aiheuttamaan henkilö- tai omaisuusvahinkoja. Taloyhtiön tai talon omistajan tulee huolehtia siitä, että katolta ei putoa lunta tai jäätä niin, että mitään vahinkoa pääsisi syntymään. Tähän on kaksi tapaa, ja ne ovat lumiesteiden asennus ja lumenpudotus tiilikatolta, peltikatolta tai huopakatolta.

Me teemme niin kattolumityöt kuin lumiesteiden asennukset, huollot ja korjaukset Hangossa. Ota yhteyttä ja pyydä edullinen sekä kotitalousvähennyskelpoinen tarjous tarvitsemistasi kattotöistä! Lumenpudotuksen tasakatolta, harjakatolta ja aumakatolta sekä muut kattotyömme voi maksaa myös kauttamme saatavalla rahoituksella. Rahoitus järjestyy vikkelästi, joten lumenpudottajamme pääsevät tositoimiin asianmukaisella nopeudella. Lumenpudotuksella on usein kiire – tiedämme tämän, emmekä siksi vitkuttele urakan aloittamisen suhteen.

Se, mitä lumen pudotus katolta maksaa, lasketaan paikan päällä tehdyn alkukatselmuksen perusteella. Tarjous perustuu muun muassa katon kokoon, kaltevuuteen ja korkeuteen. Merkitystä on myös lumen määrällä ja koostumuksella. Joka tapauksessa, luvassa on erittäin hyvä tarjous, mihin kannattaa tarttua turvallisuuden parantamiseksi (ja myös katon kunnon varjelemiseksi, voivathan katolta äkisti putoavat lumet rikkoa kattoa esimerkiksi irrottamalla kattoturvatuotteita).

Jäänsulatus katolta ja ränneistä eräs talvinen kattohuolto Hangossa

Me teemme kaikenlaiset talviset kattohuollot Hangossa kiistattomalla ammattitaidolla ja kerralla kuntoon -meiningillä. Ota yhteyttä meihin myös siinä tapauksessa, että tarvitset jäänsulatusta katolta ja ränneistä, tai että jääpuikkoja pitäisi poistaa räystäiltä. Katto ja rännit sulatetaan toimestamme nimenomaan vesihöyryllä, sillä jäänsulatusaineet ovat usein melkoisia kemikaalipommeja. Kuuman vesihöyryn käyttäminen jään sulattamisessa on ympäristöystävällistä ja kaikin puolin turvallista. Lisäksi se on tehokasta ja kattoystävällistä, joten emme edes harkitse muita keinoja jään poistamiseksi katolta tai sadevesijärjestelmästä.

Jääpuikot poistamme käsin, mutta tarkasti sinne tänne kimpoilevilta jääpaloilta suojautuen. Tarvittaessa teemme jääpuikkojen poiston nosturiautolla – meiltä löytyy varusteita ja tykötarpeita joka lähtöön!

Jään muodostumista katolle ja sadevesijärjestelmään voidaan estää. Sadevesijärjestelmä pysyy sulana läpi talven, kun se puhdistetaan loppusyksystä. Samalla tutkimme, pitääkö rännejä jotenkin korjata, jotta ne vetäisivät moitteetta talvellakin.

Kattojää kertoo usein siitä, että omakotitalosta tai muusta rakennuksesta karkaa lämpöä. Tähän voidaan puuttua tekemällä katon lisälämmöneristys, eli tuomalla yläpohjaan uusia eristeitä. Jos talviaikaiset saumavuodot tai kondenssikosteus eivät ole vielä astuneet mukaan kuvaan, voitaneen uudet eristeet asentaa vanhojen päälle.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä Hangossa. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Erityisen laajaa osaamista meiltä löytyy huopakattojen korjauksista sekä huopakattoremonteista. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.