KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Akaa – Ehjä aluskate suojaa kattosi rakenteita

Aluskatteen korjaus on kattorakenteiden kannalta erittäin tärkeä kattotyö, sillä vain täysin ehjässä kunnossa oleva aluskate suojelee kattosi rakenteita kosteudelta. Omakotitalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon, kerrostalon tai paritalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön aluskatteen kunto kannattaa tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta aluskatteen korjaustarpeet eivät vain jää huomaamatta. Aluskatteen korjaus ja paikkaus ovat kotitalousvähennyskelpoisia kattotöitä, ja rahoituskin niille löytyy – nimittäin meidän kotisivuiltamme. Uusimme aluskatteet ja teemme aluskattojen korjaukset myös Akaan naapurikunnissa, joita ovat Hämeenlinna, Lempäälä, Urjala, Valkeakoski ja Vesilahti.

Aluskatteen korjaus ilman turhia viivytyksiä

Jos kattotarkastus osoittaa, että aluskatteen uusimiselle tai aluskatteen korjaukselle jiirin (eli sisätaitteen), savupiipun, kattoikkunan, kattoluukun tai muun läpiviennin kohdalta olisi tarvetta, kannattaa toimeen tarttua mahdollisimman pian. Jos aluskate on rikki, se ei suojaa kattorakenteita kosteudelta, jos vesikatto alkaa vuotaa. Rikkinäinen aluskate ei estä myöskään kondenssiveden aiheuttamia vesivahinkoja. Me korjaamme peltikaton, tiilikaton ja huopakaton aluskatteen Akaassa sillä nopeudella, millä se kuulu tehdä. Läpivientien ja saumausten tiivistys onnistuu joko samalla kertaa tai tarpeen mukaan tilattuna erillistyönä.

Aluskatteen asennus ja uusiminen Akaassa edellyttää ammattitaitoa

Aluskatteen asennus Akaassa kuuluu hoitaa jo siinä vaiheessa, kun taloon asennetaan uutta kattoa. Ennen vanhaan aluskatteita ei tavattu käyttää.

Aluskatteen korjaus ja paikkaus ei onnistu alakautta, eikä huonokuntoisia kohtia kannata paikata paikkapaloilla. Jos aluskatteessa on jotain vikaa, on edessä aluskatteen korjaus, osittainen uusiminen tai kokonaan vaihto uuteen. Toimiva aluskate voi pelastaa asuntosi vakavaltakin laho- tai homevauriolta. Ammattilaisiltamme löytyy laaja-alainen kokemus aluskatteiden osittaiseen vaihtoon sekä uusimiseen.

Aluskatteen asentaminen vaatii ammattitaitoa, sillä aluskate on asennettava joka kohdasta oikein –räystäiltä ja kaikkien kattoläpivientien kohdalta. Myös aluskatteen tiukkuuteen on kiinnitettävä huomiota. Liian löysä aluskate pussittaa, ja pussiin kertyvä vesi voi rikkoa aluskatteen. Jos aluskate on liian tiukalla, voi se revetä.

Aluskatteen korjaus- ja paikkaustarpeita Akaassa voi ehkäistä

Aluskatteen korjaus- ja paikkaustarpeita voidaan ehkäistä poistamalla aluskatteelta sille mahdollisesti kertyneet roskat. Roskat sitovat peltikaton tai tiilikaton aluskatteelle kosteutta, mikä nopeuttaa sen haurastumista. Jotta roskia ei tulisi katon alle, voidaan katon harjan tuuletusaukot tiivistää. Myös räystäille kannattaa hankkia eräänlaiset tiivisteet eli lintuverkot – näin linnut tai muut pieneläimet eivät pääse tuhoamaan aluskatetta, tai tekemään muuta vauriota yläpohjassa.

Aluskatteen uusiminen sekä osittainen vaihto voivat tuoda katolle vuosia tai jopa jotain vuosikymmeniä lisää aikaa, mikäli itse vesikate on vielä toimivassa kunnossa. Pyrimme aina ensin siihen, että aluskate korjataan. Jos meidän jostain syystä tulee uusia koko aluskate, voi olla hyvä uusia samalla myös vesikate – riippuu tietenkin vesikatteen iästä ja yleiskunnosta.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi, tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.