KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto ja sammaleenpoisto Akaa – Katon huollot pitävät kattosi kunnossa

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, autotallin, taloyhtiön (esimerkiksi kerrostalon) tai minkä tahansa muun kiinteistön kattohuolto onnistuu vaivattomasti, kun pistät asialla tämän katonhuolto- ja katonkorjauspalvelun. Tarjoamme katon huoltoja, kuten katon puhdistuksia, sammaleentuhokäsittelyjä ja lumenpudotuksia Akaan lisäksi myös Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella ja Vesilahdessa. Jo valmiiksi edulliset hintamme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja niille löytyy rahoitus suoraan kotisivujemme kautta. Ota yhteyttä ja tilaa avaimet käteen -kattohuolto Akaaseen luotettavien ammattilaistemme tekemänä!

Kattohuolto Akaa – katon puhdistus tehtävä puolivuosittain, sillä puhtaus on puoli ruokaa myös katolle

Katon puhdistus on tärkeä toimenpide, mitä ilman mikään katto ei pärjää kovin kauaa. Tiilikaton harjaus, huopakaton ja peltikaton ilmapuhallus ovat niin tärkeitä kattohuoltoja Akaassa, että ne kannattaa tehdä kaksi kertaa joka vuosi. Tiilikaton, peltikaton, huopakaton sekä palahuopakaton puhdistus tehdään yleensä kevät- tai syyshuollon yhteydessä. Samalla tehdään myös rännien puhdistus. Aina kun teemme jonkin kattohuollon, oli se sitten roskien poisto tai vaikka sammaleentuhokäsittely, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaupanpäällisiksi.

Sammaleen poisto Akaassa – näin katto saadaan kerralla puhtaaksi

Jos tiilikaton harjaus tai huopakaton puhdistus ilmapuhaltimella ei riitä katon puhdistamiseksi, teemme jonkin järeämmän kattopuhdistuksen, esimerkiksi sammaleenpoiston katolta. Sammaleet saadaan lähtemään juuriaan myöten, kun katto puhdistetaan sammaleenpoistoaineella. Katto on sen jälkeen siisti useamman vuoden Akaassa – tai Akaan naapurikunnissa, sillä toimimme niissäkin.

Lumenpudotus, rännien sulatus, katon puhdistus – kaikki kattohuollot Akaaseen samasta paikasta

Katonhuoltopalvelumme tekee niin tiilikaton harjauksen, tiili- ja huopakaton sammaleentuhokäsittelyn kuin talvisetkin kattohuollot Akaassa. Talvisia kattohuoltoja ovat lumen ja jään pudotus, jääpuikkojen pudotus sekä rännien sulatus vesihöyryllä. Vesihöyry on turvallisin, nopein ja kattoystävällisin keino kaikenlaiseen jään poistoon.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.