KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Akaa – toimivat rännit mahdollistavat kuivat rakenteet

Vesikourujen puhdistus Akaassa, Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella ja Vesilahdessa on kattotyö, mikä mahdollistaa omalta osaltaan kattorakenteiden kuivuuden. Jos rännit ovat tukossa ja vuotavat, voi kosteus päästä kastelemaan talon ulkoseinät ja jopa sen rakenteet. Kannattaakin olla tarkkana, ja tilata tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus niin pian kuin mahdollista. Vielä parempi on estää rännien tukkoon meneminen, ja tilata sadevesijärjestelmien puhdistus Akaaseen säännöllisin väliajoin. Katonhuoltopalvelumme tekee myös korkean talon vesikourujen puhdistuksen vaivattomasti. Omakotitalon ja kesämökin vesikourujen puhdistus oikeuttaa kotitalousvähennykseen, ja rahoituksen poimit kyytiin kotisivujemme kautta – sen tarjoamisesta vastaa yhteistyökumppanimme.

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, autotallin, kerrostalon tai jonkin muun kiinteistön vesikourujen puhdistus Akaassa tapahtuu aina samalla tavalla. Olipa kyse taloyhtiön tai yksityisasiakkaan talon rännien puhdistamisesta, kiipeämme katolle ja keräämme roskat suoraan roskapusseihin. Ei sotkua, ei nojatikkailla keikkumista, ei huomaamatta jääviä ruoste- ynnä muita vaurioita! Samalla kuin poistamme roskat, tarkastamme sadevesijärjestelmän hyvin huolellisesti osataksemme tarvittaessa tarjota sulanapitokaapelien uusimista tai vaikka kourusaneerausta. Kun kourut puhdistetaan joka kevät ja syksy, varmistetaan sadevesijärjestelmän veto kaikkina vuodenaikoina ja kaikissa ulkolämpötiloissa.

Mitä tapahtuu, jos rännit jäävät puhdistamatta Akaassa?

Jos vesikouruja ei puhdistetakaan, menevät kourut ja ehkä myös alastuloputket tukkoon Akaassa. Kuten alussa viitattiin, voi kosteus silloin päästä kastelemaan omakotitalon tai vaikka rivitalon rakenteet. Muitakin ongelmia voi esiintyä, sillä roskaisissa ränneissä oleva vesi aiheuttaa ruostetta ja jäätymisvaurioita. Jäätyneet rännit ovat vaarallisetkin, sillä ne ja niistä roikkuvat jääpuikot voivat pudota alas – joko yhdessä tai erikseen. Lisäksi on otettava huomioon se, että rännien yli tulviva vesi voi muuttaa talon pihamaan jääkentäksi.

Vesikourujen puhdistus ja alastuloputkien avaus – mitä muita rännitöitä teemme Akaassa?

Me teemme kaikki omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, autotallin, kerrostalon tai muun kiinteistön ränneihin liittyvät työt Akaassa. Jos sadevesikourujen puhdistus ja tukossa olevien alastuloputkien avaus on unohtunut syksyllä, sulatamme jäätyneet rännit talvella. Teemme myös jääpuikkojen poiston, rännien korjauksen, uusien rännien asennuksen ja muun muassa sadevesijärjestelmän huoltomaalauksen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.