KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Akaa – miksi sitä tarvitaan?

Tilaa lumenpudotus omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katolta tältä kattofirmalta, niin kattolumityöt sujuvat turvallisin ottein. Katto ei vaurioidu, ja kaikki omakotitalon tai taloyhtiön pihassa liikkuvat ihmiset ovat turvassa katolta putoavalta lumelta ja jäältä. Lumenpudotuksen ohella voimme toteuttaa Akaassa myös jäänsulatuksen katolta ja ränneistä.

Akaan lisäksi teemme jään ja lumen poiston katolta myös Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella ja Vesilahdessa. Lumenpudottajiemme tekemistä urakoista saa kotitalousvähennystä, ja rahoituskin niille löytyy. Yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen voi tutustua kotisivuillamme.

Lumenpudotusta korkealta katolta tarvitaan usein turvallisuussyistä, sillä katolta alas sinkoava lumikuorma voi aiheuttaa pahojakin omaisuus- ja henkilövahinkoja. Lumenpudotus tehdään tarvittaessa nosturiautolla. Myös matalamman talon katolta alas putoava lumi voi aiheuttaa onnettomuuksia.

Kattolumityöt auttavat myös kattoa selviämään talvesta ilman vaurioita. Lumenpudotus tasakatolta poistaa lumen katon rakenteita painamasta – tasakatolla on usein enemmän lunta kuin muilla katoilla. Tiilikattokin voi olla hätää kärsimässä, onhan se painava katto jo ilmankin lunta. Myös lumen kinostumista kannattaa seurata, varsinkin isoilla katoilla. Epätasainen kuormitus on tasaista rasitusta haitallisempaa.

Lumenpudotusta tarvitaan huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta myös siksi, ettei katolta äkisti putoava lumimassa irrottaisi katosta kattoturvatuotteita ja muita tarvikkeita. Tämä voisi rikkoa katon ja saada se vuotamaan Akaassa.

Lumenpudotuksen lisäksi teemme myös lumiesteiden asennuksen, huollon ja korjauksen Akaassa

Kattofirmamme palvelee Akaassa paitsi kattolumitöissä, myös lumiesteiden asennuksen, huollon ja korjauksen tiimoilta. Lumiesteet auttavat huolehtimaan pihamaan turvallisuudesta ja katon kunnosta, sillä ne estävät lumen vapaan putoamisen tiilikatolta, huopakatolta ja peltikatolta. Lumiesteet ovat pakolliset aina, kun katon kaltevuus on ainakin 1:8, mutta ne eivät poista tarvetta lumenpudotuksille – jos katolla on liikaa lunta, on se pudotettava kattorakenteita painamasta. Lumi voisi myös pudota alas lumiesteistä piittaamatta, jos sitä on todella paljon (tai jos lumiesteet ovat huonosti kiinni).

Luota meihin Akaassa myös silloin, kun tarvitset vesikourujen sulatusta vesihöyryllä tai jääpuikkojen poistamista ränneistä ja/tai räystäiltä. Jäänsulatus katolta ja ränneistä kannattaa hoitaa kuumalla höyryllä, sillä se on hyväksi (ja turvalliseksi ja tehokkaaksi) havaittu konsti.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.