KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti ja muut kattotyöt Akaassa

Kun tarpeenasi on kattoremontti tai jokin muu kattotyö Akaassa, olemme luotettava kattofirma palveluksessasi. Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin katto pitää joskus uusia, ja silloin kannattaa muistaa tämä katonkorjauspalvelu. Teemme asiantuntemuksella kaikki kattotyöt myös Akaan naapurikunnissa Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella ja Vesilahdessa. Jos kattourakkasi kaipaa rahoitusta, löytyy se varsin näppärästi meidän kotisivujemme kautta, ja kotitalousvähennystäkin pääsee hakemaan teettäessään urakan meillä. Ota yhteyttä, niin uusimme kattosi Akaassa samalla taidolla ja huolellisuudella, kuin uusisimme omatkin pelti-, tiili- ja huopakattomme.

Kattoremontti Akaa – työ, millä katto saadaan kerralla kuntoon joka kohdasta

Mitä vanhempi katto, sitä todennäköisemmin siinä on kuluneita ja huonossa kunnossa olevia kohtia, joista katto voi alkaa vuotaa. Tämä omakotitalon, kesämökin, paritalon, autotallin kattoremontit ja kattotyöt tekevä katonkorjauspalvelu ratkaisee vanhan ja haurastuneen katon ongelmat kerralla purkamalla ja uusimalla sen. Olipa kyseessä huopakatto tai palahuopakatto (teoreettinen käyttöikä korkeintaan 40 vuotta), tiilikatto (kestoikä noin 70 vuotta) tai jopa puoli vuosisataa palveleva peltikatto, uusimme sen luotettavalla ammattitaidolla. Vasta asennettu katto ei vuoda tai edes uhkaa päästää vettä lävitseen. Katon uusiminen Akaassa viimeistellään muun muassa peltisepäntöillä, kuten piipun pellityksellä ja piipunhatulla.

Kattotyöt Akaa – meiltä niin kattovarusteet kuin kattohuollotkin

Teemme Akaassa kaikki kattotyöt, joita vain saatat tarvita – tässä yhteydessä voisimme mainita vaikka kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen, kattoturvatuotteiden (joita ovat niin lumiesteet, kattotikkaat kuin esimerkiksi kattosillatkin) asentamisen sekä pieneläinesteiden, kuten lintuesteiden, asentamisen. Läpivientien asennus, huolto ja uusiminen ovat lähellä sydäntämme, sillä näillä suhteellisen yksinkertaisilla toimenpiteillä on iso vaikutus katon tiiviyteen. Katon tiiviyttä voidaan tukea myös kattohuolloilla, ja mahdollisiin ongelmiin katon tiiviydessä on syytä puuttua pikaisesti ottamalla yhteyttä katonkorjauspalveluumme Akaassa.

Huopakatot ovat ykkösosaamistamme

Huopakattojen huoltaminen, korjaaminen, varusteleminen ja uusiminen edustaa ykkösosaamistamme. Teemme Akaassa myös muut kattotyöt, joita huopakatto saattaa tarvita, kuten vaikkapa katon korotuksen tai sen lisälämmöneristyksen. Huopakatot ja palahuopakatot ovat mainioita kattoja, sillä ne kestävät mainiosti erilaisia rasituksia, teettävät vain vähän huolto- ja paikkaustöitä sekä näyttävät hyvältä vaikka Akaan kaikkiin rakennuksiin asennettuina.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.