KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattovuodon saa korjattua Akaassa avaimet käteen -pakettina

Jos katto vuotaa piipun juuresta tai jos jiiri (eli katon sisätaite) vuotaa, ei hätä ole tämän näköinen. Kaikki kattovuodot saa korjattua avaimet käteen -pakettina niin Akaassa, Hämeenlinnassa, Lempäälässä, Urjalassa, Valkeakoskella kuin Vesilahdessakin, kun ottaa yhteyttä katonkorjauspalveluumme. Me tarjoamme nopeaa ja luotettavaa apua, kun omakotitalon, paritalon, kesämökin, rivitalon, kerrostalon, autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa. Vaikka katon alle olisi jo syntynyt kosteusvaurioita, laitamme kaiken kerralla kuntoon tehden muun muassa villojen vaihdon.

Jos taloyhtiön katto vuotaa, ei siitä saa kotitalousvähennystä – kotitalousvähennystä saa omakotitalon tai kesämökin kattokorjauksista. Rahoituskin on tarjolla: kotisivujemme kautta voi hakea yhteistyökumppanimme tarjoama remonttilainaa.

Katto vuotaa Akaa – apua ei tarvitse hakea merten takaa

Jos peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Akaassa, ei apua tarvitse hakea merten takaa, vaan ratkaisu löytyy kaikkialla Akaassa ja sen naapurikunnissa toimivalta katonkorjauspalvelustamme. Me korjaamme katon, jos kattoikkuna vuotaa, tai jos katto vuotaa jiiristä. Korjaamme myös ruostevaurioista, rikkinäisistä tiilistä ja esimerkiksi myrskytuhoista syntyneet kattovuodot. Mikäli katon alla jo on kosteutta, kuivatamme märät puuosat tai vaihdamme lahot puurakenteet. Märät villatkin vaihdamme, ehkäistäänhän siten yläpohjan homevaurioita. Vaikka katto olisi nyt täysin kunnossa, on hyvä tietää, mistä apu löytyy sitä tarvitessa – eli esimerkiksi silloin, jos katon läpivienti vuotaa.

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa, jos kaikki kohdat eivät ole tiiviitä

Katon on tarkoitus olla mahdollisimman tiivis, mutta ajan hammas voi saada katon vuotamaan antennin juuresta tai vaikkapa jiiristä. Lumen painolla on usein tekemistä asian kanssa, mutta kattoläpivienti (kuten kattoluukku) voi vuotaa myös haurastuneiden tiivisteiden takia. Peltikatto voi vuotaa ruosteen tekemistä rei’istä, joita syntyy kosteuden vaikutuksesta. Tiilikattovuodot johtuvat usein rikkinäisistä tiilistä, ja tiilien hajoamisesta voi kiittää kosteuden jäätymistä tiilien sisällä (ilmiötä kutsutaan pakkasrapautumiseksi). Huopakatto vuotaa esimerkiksi silloin, jos sammalet ovat päässeet availemaan katon saumoja, tai jos aurinko on kovettanut kermit sellaisiksi, että ne jo halkeilevat. Myös myrskyvauriot voivat saada omakotitalon, kesämökin tai muun kiinteistön katon vuotamaan.

Kattotarkastus paljastaa ajoissa sen, jos katto vuotaa läpiviennistä tai jiiristä Akaassa

Kannattaa muistaa, että uusikin katto voi vuotaa piipun juuresta, ja että uudenkin katon kattoikkuna voi vuotaa. Myös kattoluukku voi vuotaa. Katto voi vuotaa myös antennin juuresta. Se, että katon läpivienti vuotaa, voi tarkoittaa myös sitä, että katon viemärintuuletusputki vuotaa – tai että katon ilmanvaihtoputki vuotaa. Kun peltikatto, tiilikatto tai huopakatto vuotaa Akaassa, voi olla kyse siitäkin, että katon sisätaite (eli jiiri) vuotaa. Jotta kattovuoto havaittaisiin mahdollisimman nopeasti ja saataisiin korjattua ennen katon vesivahinkoa, kannattaa katto tarkastaa usein. Kattotarkastuksien perusteella kattoa on mahdollista korjata ennakoivasti ja huoltaa niin, että sen rasituksensietokyky paranee. Meidän asiakkaanamme saat katon kunnon tarkastuksen ilmaiseksi jokaisen kattotyön yhteydessä, ja sillä on iso merkitys kattovuotojen ehkäisemisessä.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.