KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Etelä-Suomi – aluskate taistelee kosteusvaurioita vastaan

Peltikaton, huopakaton tai tiilikaton aluskate taistelee kosteutta ja kosteusvaurioita vastaan, joten aluskatteen kunnosta kannattaa huolehtia kaikkialla Etelä-Suomessa. Pestaa meidät tekemään aluskatteen uusiminen, aluskatteen korjaus ja paikkaus tai vaikka aluskatteen uusiminen jiirin (eli sisätaitteen) kohdalta, niin aluskate on aina parhaassa taisteluvalmiudessa. Me osaamme asentaa ja korjata aluskatteen niin, että sillä on erinomaiset edellytykset toimia tärkeässä tehtävässään.

Laitamme omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien, taloyhtiöiden (rivitalojen ja kerrostalojen) sekä muiden kiinteistöjen aluskatteet kuntoon kaikkialla Etelä-Suomessa, eli Artjärvellä, Asikkalassa, Askolassa, Espoossa, Forssassa, Haminassa, Hangossa, Hartolassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Heinolassa, Helsingissä, Hollolassa, Humppilassa, Hyvinkäällä, Hämeenkoskella, Hämeenlinnassa, Iitissä, Imatralla, Inkoossa, Janakkalassa, Jokioisilla, Järvenpäässä, Karjalohjalla, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Kotkassa, Kouvolassa, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Lappeenrannassa, Lemillä, Liljendalissa, Lohjalla, Lopella, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Myrskylässä, Mäntsälässä, Nastolassa, Nummi-Pusulassa, Nurmijärvellä, Orimattilassa, Padasjoella, Parikkalassa, Pernajassa, Pornaisissa, Porvoossa, Pukkilassa, Pyhtäällä, Raaseporissa ja esimerkiksi Rautjärvellä. Pyydä kilpailukykyinen ja kotitalousvähennyskelpoinen tarjous aluskatteeseen liittyvistä töistä myös Riihimäellä, Ruokolahdella, Ruotsinpyhtäällä, Savitaipaleella, Sipoossa, Siuntiossa, Suomenniemellä, Sysmässä, Taipalsaarella, Tammelassa, Tuusulassa, Vantaalla, Vihdissä, Virolahdella, Ylämaalla tai esimerkiksi Ypäjällä. Rahoitusta voi hakea kotisivujemme kautta vaikka saman tien – remonttilainasta vastaa luotettu yhteistyökumppanimme.

Aluskatteen asennus ja uusiminen Etelä-Suomi – virheiden mahdollisuus on osaamattomalta suuri

Aluskatteen asentaminen ja aluskatteen uusiminen (myös osittainen uusiminen) Etelä-Suomessa on tarkkaa puuhaa. Virheiden mahdollisuus on suuri, sillä aluskate voi epähuomiossa tulla asennetuksi väärinpäin, liian kireälle tai liian löysälle. Vaarana on myös se, että aluskate unohtuu nostaa ylös läpivientejä vasten tai se tehdään huonosti. Aluskate ei tarjoa parasta mahdollista suojaa kattovuodoilta ja katon vesivahingoilta, jos se on asennettu väärällä tavalla savupiipun tai muiden kattoläpivientien kohdalta.

Jos aluskatetta pitää korjata esimerkiksi savupiipun, kattoluukun tai jonkin muun läpiviennin kohdalta, ota yhteyttä – me teemme työn pitkällä kokemuksella, ja siksi ilman virheitä. Emme asenna aluskatetta liian kireälle, jolloin se voi ratketa, emmekä jätä sitä roikkumaan eli pussittamaan. Pussittava aluskate voi kerätä vettä, ja silloin aluskate voi alkaa vuotaa sateella. Luonnollisestikin asennamme aluskatteen myös oikeinpäin, jolloin se toimii optimaalisesti.

Tiilikaton ja peltikaton aluskatteen korjaamisen yhteydessä voimme tehdä myös muita kattotöitä, esimerkiksi läpivientien ja saumausten tiivistyksen tai vaikkapa rikkinäisten kattotiilien vaihdon. Tarvittaessa voimme toteuttaa myös sammaleentuhokäsittelyn, rännien puhdistuksen tai korjauksen tai vaikkapa lumiesteiden asennuksen katolle.

Uusi aluskate Etelä-Suomessa – miksi sitä tarvitaan?

Aluskate siis suojaa kattorakenteita kosteudelta, mutta mihin sen toiminta perustuu? Aluskatteen toimintaperiaate on yksinkertaisen nerokas. Aluskate on heti vesikatteen alla oleva, vedenpitävä kerros. Jos vesikate alkaa vuotaa talvella tai vaikka myrskyn tuhottua sitä, ottaa aluskate vedet vastaan. Optimaalisen kireä aluskate vie kaikki vedet oikopäätä räystäille, joten kattorakenteet pysyvät kuivina. Jos aluskate on rikki, ei se toimi yhtä hyvin – tilaa silloin aluskatteen korjaus ja paikkaus eli aluskatteen osittainen uusiminen. Jos aluskatetta ei ole lainkaan, ota silloinkin yhteyttä, niin asennamme uuden aluskatteen kattosi alle Etelä-Suomessa.

Aluskate on olemassa myös kondenssikosteuden torjumiseksi. Kondenssikosteus on kosteutta, mitä tiivistyy lämpimästä ilmasta silloin, kun se kohtaa viileämmän ilmanalan ja kylmät pinnat. Aluskate joko estää kondenssikosteuden pisaroitumisen vesikaton alapinnalle keräämällä sen nukkapintaansa, tai sitten se toimii haihduttaen kosteutta lävitseen. Viimeksi mainitut ovat nykyaikaisia, hengittäviä eli diffuusioavoimia aluskatteita. Ota yhteyttä, niin jutellaan lisää aluskatteista – meiltä saat myös hyvän tarjouksen kaikista aluskatetta koskevista kattotöistä, tai kondensoitumisen torjumisessa auttavista IV-töistä ja katon lisälämmöneristyksistä!

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi! Tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.