KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Etelä-Suomi – oikeilla otteilla katto kuntoon

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa, tarvitaan oikeita otteita ja roppakaupalla asiantuntemusta. Tiilikatto, huopakatto tai peltikatto on saatava kauttaaltaan tiiviiksi, jotta kattovuoto ei uusisi. Jos katon alle jo on syntynyt kosteusvaurioita, on ne saatava kunnostettua pikaisesti, jotta laho ja home eivät astuisi mukaan kuvaan.

Meidän taitavat ammattilaisemme laittavat vuotavat katon kondikseen kaikkialla Etelä-Suomessa eli Artjärvellä, Asikkalassa, Askolassa, Espoossa, Forssassa, Haminassa, Hangossa, Hartolassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Heinolassa, Helsingissä, Hollolassa, Humppilassa, Hyvinkäällä, Hämeenkoskella, Hämeenlinnassa, Iitissä, Imatralla, Inkoossa, Janakkalassa, Jokioisilla, Järvenpäässä, Karjalohjalla, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella ja esimerkiksi Kotkassa.

Kattokorjauspalvelumme työt ovat yksityisasiakkaille kotitalousvähennys – eli verovähennyskelpoisia, ja yhteistyökumppanimme vastaa tarvittaessa niiden rahoittamisesta. Ota siis yhteyttä meihin, jos katto vuotaa piipun juuresta tai jos vaikka katon sisätaite (siis jiiri) vuotaa Kouvolassa, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Lappeenrannassa, Lemillä, Liljendalissa, Lohjalla, Lopella, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Myrskylässä, Mäntsälässä, Nastolassa, Nummi-Pusulassa, Nurmijärvellä, Orimattilassa, Padasjoella, Parikkalassa, Pernajassa, Pornaisissa, Porvoossa, Pukkilassa, Pyhtäällä, Raaseporissa, Rautjärvellä, Riihimäellä, Ruokolahdella, Ruotsinpyhtäällä, Savitaipaleella, Sipoossa, Siuntiossa, Suomenniemellä, Sysmässä, Taipalsaarella, Tammelassa, Tuusulassa, Vantaalla, Vihdissä, Virolahdella, Ylämaalla tai esimerkiksi Ypäjällä!

Huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa myös muista syistä kuin vanhuuttaan

On monia syitä sille, miksi huopakatto, tiilikatto tai peltikatto vuotaa Etelä-Suomessa – me teemme huipputasokkaan korjauksen riippumatta siitä, mikä kattovuodon on aiheuttanut, joten meiltä saat apua kaikissa tukalissa pinteissä (sekä niiden ennalta ehkäisemisessä). Jos omakotitalon, kerrostalon, rivitalon, kesämökin tai vaikka autokatoksen katto vuotaa, tullee ensimmäisenä mieleen se, että katto lienee iäkäs ja kulunut. On totta, että ajan hammas haurastuttaa kattoa ja voi saada sen vuotamaankin. Tiilikaton ikä näkyy tiilien haurastumisena ja hajoamisena, ja silloin tiilikatto voi vuotaa sateella. Aika vaikuttaa huopakattoonkin, muun muassa siten, että se kuivuu, kovettu, halkeilee ja vuotaa. Vuodet jättävät jälkensä peltikattoonkin, ja usein ne jäljet ovat ruskeita ruostevaurioita. Ruoste voi saada katon vuotamaan Etelä-Suomessa.

Kattovuodon takana voi olla myös myrsky, mikä on rikkonut katon irrottamalla esimerkiksi ilmanvaihtohormit, minkä takia katto vuotaa ilmanvaihtoputken kohdalta tai vaikka katon viemärintuuletusputken läpiviennistä. Lumikin voi saada – uuden tai vanhan – katon vuotamaan. Katolla oleva lumitaakka voi saada kattoikkunan vuotamaan. Saumat tai kattoluukkukin voivat vuotaa lumen aiheuttaman rasituksen takia. Joskus kattovuoto johtuu asennusvirheistä, joskus taas katon läpivienti vuotaa siksi, että sen tiivisteet ovat kuluneet ja pettäneet. Tästä voi olla kyse esimerkiksi silloin, jos katto vuotaa tv-antennin kohdalta.

Näillä keinoilla läpivientivuotoja ym. kattovuotoja vastaan Etelä-Suomessa

Kattovuoto ja katon vesivahinko kannattaa pyrkiä estämään Etelä-Suomessa. Katon vesivahingon voi estää aluskatteella. Ehjä ja oikein asennettu aluskate estää saumoista tai vaikka harjalta katon alle vuotavaa vettä kastelemasta kattorakenteita. Me uusimme, korjaamme ja asennamme kaikkien rakennusten aluskatteet koko Etelä-Suomen alueella.

Kattovuotoja ei aina pysty ehkäisemään, mutta säännöllisten kattotarkastuksien avulla päästään jo pitkälle. Kattotarkastus paljastaa ajoissa ruostevauriot, törröttävät peltikattonaulat, halkeamat ja pullistumat sekä muut epäkohdat, joista katto voi alkaa vuotaa. Kun tasakatto, harjakatto tai esimerkiksi pulpettikatto paikataan pikaisesti, vältetään monet kattovuodot.

Kattovuotoja voi estää myös kattohuolloilla – se, onko katto aika esimerkiksi pestä, maalata tai käsitellä sammaleenpoistoaineella, selviää kattotarkastuksen perusteella. Omakotitalon, rivitalon ja esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön katto on hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta katon tarpeista oltaisiin aina kärryillä. Onneksi me tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen kaikkien kattotöiden yhteydessä!

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.