KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Etelä-Suomi – epäpuhtaudet muodostavat uhan katon kestävyydelle

Lika ei tee hyvää millekään katolle, siksi roskat kannattaa poistaa katolta kaksi kertaa vuodessa. Tiilikaton jokakeväinen ja -syksyinen puhdistus voidaan hoitaa harjaamalla, kun taas huopakatot ja palahuopakatot kannattaa puhdistaa ilmapuhaltimilla. Katemateriaalin mukainen, säännöllisesti toteutettu kattopuhdistus on paras tapa varmistaa omakotitalon, kesämökin, kerrostalon tai vaikka piharakennuksen katon kestävyys Etelä-Suomessa. Me teemme kaikki kattohuollot taidokkain ottein, emmekä liioittele töiden hinnoittelussakaan. Yksityisasiakas saa töistämme kotitalousvähennystä, ja mainittakoon sekin, että yhteistyökumppanimme tarjoaa erilaisille kattohuolloille ja muille kattotöille sopivan rahoituksen.

Tämä kattofirma tekee kaikkien erilaisten kiinteistöjen kattohuollot Etelä-Suomessa, joten ota yhteyttä ja pyydä kilpailukykyinen tarjous omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) tai jonkin muun kiinteistön kattohuollosta Artjärvellä, Asikkalassa, Askolassa, Espoossa, Forssassa, Haminassa, Hangossa, Hartolassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Heinolassa tai vaikkapa Helsingissä. Kattohuolto Hollolassa, Humppilassa, Hyvinkäällä, Hämeenkoskella, Hämeenlinnassa, Iitissä, Imatralla, Inkoossa, Janakkalassa, Jokioisilla, Järvenpäässä, Karjalohjalla, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Kotkassa, Kouvolassa, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Lappeenrannassa, Lemillä, Liljendalissa, Lohjalla, Lopella, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Myrskylässä, Mäntsälässä, Nastolassa, Nummi-Pusulassa, Nurmijärvellä, Orimattilassa, Padasjoella, Parikkalassa, Pernajassa, Pornaisissa, Porvoossa, Pukkilassa, Pyhtäällä, Raaseporissa, Rautjärvellä, Riihimäellä, Ruokolahdella, Ruotsinpyhtäällä, Savitaipaleella, Sipoossa, Siuntiossa, Suomenniemellä, Sysmässä, Taipalsaarella, Tammelassa, Tuusulassa, Vantaalla, Vihdissä, Virolahdella, Ylämaalla tai esimerkiksi Ypäjällä voi tarkoittaa myös lumenpudotusta tai rännien sulatusta vesihöyryllä!

Katon puhdistus – kattohuolto, mitä tarvitaan Etelä-Suomessa puolivuosittain

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus on kattohuolto, mitä tarvitaan Etelä-Suomessa kaikista eniten. Tiilikaton harjaus tai esimerkiksi palahuopakaton ilmapuhallus kannattaa hoitaa kahdesti vuodessa, sillä puolen vuoden aikana katteelle voi kertyä paljon epäpuhtauksia. Epäpuhtaudet sitovat katteeseen kosteutta, ja kosteus sekä sen paikalle houkuttelemat sammalet nopeuttavat katon kulumista.

Sammaleenpoisto Etelä-Suomessa ei onnistu mekaanisesti

Sammaleenpoisto Etelä-Suomessa on kattohuolto, mikä ei onnistu mekaanisesti. Sammalet kannattaa poistaa katolta kemiallisesti, sillä näin saadaan poistettua myös katteen sisässä piilevät itiöt ja juuret. Siisti lopputulos kestää pitkään, kun tilaat meidät tekemään sammaleenpoiston huopa- tai tiilikatolta laadukkailla, biohajoavilla aineillamme.

Rännien puhdistus Etelä-Suomessa oleellinen kattotyö

Kun puhdistamme taloyhtiön tai esimerkiksi vapaa-ajan kiinteistön kattoa roskista tai sammaleista, teemme samalla myös sadevesikourujen puhdistuksen. Jos tämä työ jää välistä, voi sadevesijärjestelmä mennä tukkoon, ja vesi valua rännien yli. Talvella voidaan tarvita jäätyneiden rännien sulatusta vesihöyryllä tai jääpuikkojen pudotusta. Jäänpudotukset ja muutkin talviset kattohuollot Etelä-Suomessa kannattaa jättää meille, jos niitä tarvitsee.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.