KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Etelä-Suomessa on hyödyllinen rutiini

Vesikourujen puhdistus Etelä-Suomessa on hyödyllinen rutiini – ja rutiini, mikä tulisi suorittaa kaksi kertaa vuodessa. On ihan luonnollista, jos korkean talon vesikourujen puhdistus jännittää. Matalammankin rakennuksen katolle kiipeäminen saattaa tuntua epämukavalta, eikä aikakaan aina riitä sadevesijärjestelmien puhdistukseen. Ota yhteyttä, niin teemme omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin tai minkä tahansa muunkin kiinteistön vesikourujen puhdistuksen puolestasi. Työ etenee turvallisesti, tehokkaasti ja kaikkien taiteen sääntöjen mukaan, kun asialla ovat kokeneet ja huolelliset ammattilaisemme. Noukimme kaikki roskat siististi suoraan roskasäkkeihin, ja lopuksi kuntotarkastamme kourut perusteellisesti.

Tilaa tällainen sujuva ja koko rakennuksen kannalta hyödyllinen huoltokokonaisuus meiltä esimerkiksi Artjärvellä, Asikkalassa, Askolassa, Espoossa, Forssassa, Haminassa, Hangossa, Hartolassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Heinolassa, Helsingissä, Hollolassa, Humppilassa, Hyvinkäällä, Hämeenkoskella, Hämeenlinnassa, Iitissä, Imatralla, Inkoossa, Janakkalassa, Jokioisilla, Järvenpäässä, Karjalohjalla, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Kotkassa, Kouvolassa, Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Lappeenrannassa, Lemillä, Liljendalissa, Lohjalla, Lopella, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Myrskylässä, Mäntsälässä, Nastolassa, Nummi-Pusulassa, Nurmijärvellä, Orimattilassa, Padasjoella, Parikkalassa, Pernajassa, Pornaisissa tai Porvoossa. Teemme tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaukset myös Pukkilassa, Pyhtäällä, Raaseporissa, Rautjärvellä, Riihimäellä, Ruokolahdella, Ruotsinpyhtäällä, Savitaipaleella, Sipoossa, Siuntiossa, Suomenniemellä, Sysmässä, Taipalsaarella, Tammelassa, Tuusulassa, Vantaalla, Vihdissä, Virolahdella, Ylämaalla ja Ypäjällä, eli kaikkialla Etelä-Suomessa. Yksityisasiakas voi hakea jälkikäteen kotitalousvähennystä. Mahdollisesti tarvittavaa rahoitusta kannattaa hakea jo etukäteen, ja linkki tähän rahoitukseen löytyy kotisivuiltamme.

Rännien puhdistus Etelä-Suomessa – mitä jos se unohtuu?

Rännien puhdistus Etelä-Suomessa olisi siis hyvä tehdä kaksi kertaa vuodessa – ensimmäisen kerran keväällä ja toisen kerran loppusyksystä. Miksi omakotitalon, autotallin, rivitalon tai esimerkiksi paritalon rännien puhdistus on niin tärkeää? Siksi, että päältä avoimiin sadevesikouruihin kertyy aina roskia, ja roskat häiritsevät sadevesijärjestelmän toimintaan. Roskat voivat häiritä sadevesijärjestelmän toimintaa niin pahasti, että se lakkaa vetämästä kokonaan.

Rännien on tarkoitus vetää aina ja kaikissa olosuhteissa, sillä muussa tapauksessa katolta alas valuvat tuhannet vesilitrat voivat kastella maaperän niin, että kosteus nousee talon rakenteisiinkin. Roskaisista ränneistä tulvivat vedet voivat kastella myös julkisivun saaden aikaan rapautumista tai lahoamista.

Jos ränneissä on roskia pitkään, on siellä myös kosteutta, ja pitkään jatkuva kosteusrasitus saa aikaan ruostetta. Talvella kuvaan astuvat mukaan myös jäätymisvauriot ja riski jäätyneiden rännien (tai niistä roikkuvien jääpuikkojen) putoamisesta.

Sadevesijärjestelmän puhdistus Etelä-Suomessa yhtä aikaa katon puhdistuksen kanssa

Rännien puhdistus on kaksi kertaa vuodessa tarvittu kattohuolto Etelä-Suomessa. Myös katon puhdistus (esimerkiksi tiilikaton harjaus) on kahdesti vuodessa tarvittu katon huolto. Molempia suositellaan tehtäväksi joka kevät ja syksy, joten ne kannattaa teettää yhtä aikaa. Katon ja rännien puhdistus kannattaa teettää yhtä aikaa myös siksi, että kattoa puhdistaessa iso osa roskista päätyy sadevesijärjestelmään, mitä ei siksi kannata jättää puhdistamatta.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.