KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Etelä-Suomi – Kunnostamme katon tilanteesta riippumatta

Kun tilaatte omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremontit ja kattotyöt Etelä-Suomessa meiltä, saatte kattonne loistokuntoon tilanteesta riippumatta. Meillä on pitkä kokemus kattokorjauksista, kattohuolloista, kattojen varustelutöistä (esimerkiksi pieneläinesteiden asentamisesta) ja kattojen uusimisesta, joten luvassa on tarkkaa ja huolellista laatutyötä. Asiantuntemus ja ammattitaito näkyvät muun muassa vesitiiviinä saumoina, upeasti pellitettyinä piippuina ja kuivina kattorakenteina, mitkä kannattelevat kattoa vuosikymmenestä toiseen.

Koska toimimme kaikkialla Etelä-Suomessa, saat meiltä asiantuntevaa katonkunnostuspalvelua niin Artjärvellä, Asikkalassa, Askolassa, Espoossa, Forssassa, Haminassa, Hangossa, Hartolassa, Hattulassa, Hausjärvellä, Heinolassa, Helsingissä, Hollolassa, Humppilassa, Hyvinkäällä, Hämeenkoskella, Hämeenlinnassa, Iitissä, Imatralla, Inkoossa, Janakkalassa, Jokioisilla, Järvenpäässä, Karjalohjalla, Karkkilassa, Kauniaisissa, Keravalla, Kirkkonummella, Kotkassa kuin Kouvolassakin. Ota yhteyttä, olipa kyse katolle kaatuneesta puusta tai yhdestä rikki menneestä kattotiilestä – laitamme katon kuntoon sekä Kärkölässä, Lahdessa, Lapinjärvellä, Lappeenrannassa, Lemillä, Liljendalissa, Lohjalla, Lopella, Loviisassa, Luumäellä, Miehikkälässä, Myrskylässä, Mäntsälässä, Nastolassa, Nummi-Pusulassa että esimerkiksi Nurmijärvellä.

Yksityisasiakas saa kattotöistämme (esimerkiksi kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisesta) kotitalousvähennystä. Orimattilassa, Padasjoella, Parikkalassa, Pernajassa, Pornaisissa, Porvoossa, Pukkilassa, Pyhtäällä, Raaseporissa, Rautjärvellä, Riihimäellä, Ruokolahdella, Ruotsinpyhtäällä, Savitaipaleella, Sipoossa, Siuntiossa, Suomenniemellä, Sysmässä, Taipalsaarella, Tammelassa, Tuusulassa, Vantaalla, Vihdissä, Virolahdella, Ylämaalla ja esimerkiksi Ypäjällä tekemämme kattotyöt ja kattoremontit voi maksaa myös kotisivujemme kautta saatavalla rahoituksella.

Monet kattotyöt Etelä-Suomessa lykkäävät kattoremonttia

Kukapa haluaisi uusia omakotitalon, kesämökin, autotallin tai esimerkiksi paritalon katon liian aikaisin – siksi kannattaa olla yhteydessä tähän kattofirmaan, joka tekee kaikki katon kuntoa kohentavat ja siksi kattoremonttia lykkäävät kattotyöt Etelä-Suomessa. Huopakatto ja palahuopakatto voivat kestää jopa 40 vuotta, kun niitä huolletaan säännöllisesti, ja jos satunnaiset paikkaustarpeet tehdään viivyttelemättä. Peltikatto on hieman pitkäikäisempi kuin bitumikatto, sillä usein puhdistettuna ja muutamaan otteeseen maalattuna ne voi kestää noin 50 vuotta. Tuona aikana voidaan joutua uusimaan jokunen kattopelti tai paikkaamaan jokin reikä tai vuotava läpivienti. Läpivientien asennus, huolto ja uusiminen kannattaa teettää ammattilaistyönä, niin voi välttyä monilta kattovuodoilta läpivientien kohdalta. Entä tiilikatto? Kun huollatat ja tarvittaessa korjautat sen meillä, on sinulla katto, mikä voi palvella yhteensä jopa 70 vuotta.

Kattohuoltojen ja kattokorjausten lisäksi saat meiltä kaikki muutkin kattotyöt Etelä-Suomessa, kuten vaikkapa peltisepäntyöt (esimerkiksi piipunpellityksen ja piipunhatun asentamisen). Kattoturvatuotteet ovat tärkeä osa kaikkia kattoja, siispä teetä meillä kattotikkaiden, kattosiltojen tai vaikka lumiesteiden asennus. Muita kattotöitä ovat esimerkiksi katon korotus, aluskatteen vaihto ja otsalautojen maalaus.

Huopakattohuollotkin ykkösosaamisella – näin kattosi antaa parastaan

Katon huoltaminen on pitkäikäisen katon salaisuus. Riippuu katosta, millaisia huoltoja se tarvitsee, ja miten kattohuollot on tehtävä. Huopakatot ja palahuopakatot ovat kerrassaan upeita kattoja, sillä ne kestävät suhteellisen vähällä vaivannäöllä jopa neljä vuosikymmentä. Bitumikatot ovat joustavia, helposti työstettäviä, pakkasen- ja kosteudenkestäviä sekä ajattoman tyylikkäitä. Bitumikaton voi kuitenkin saada menemään pilalle, jos huoltaa sitä vääränlaisilla metodeilla. Huopakatteen sirotepinnoite on melko arka, siksi kattohuoltajan on oltava hellävarainen ja kokenut.

Tilaa myös huopakattohuollot Etelä-Suomessa meiltä, niin kattosi antaa parastaan ja kukoistaa vuosi toisensa perästä. Kun puhdistamme kattoa, käytämme harjojen tai vesiletkujen sijaan ilmapuhallinta. Sammaleet poistamme kemiallisesti, ja lumenpudotuksissa olemme tarkkoja siitä, ettei lapio tai lumentyönnin osu katteeseen vaurioittaen sen pinnoitetta. Jään poisto katolta tehdään kuumalla vesihöyryllä, ei mekaanisesti hakkaamalla. Asiakkaan on helppo olla kärryillä katon huolto- tai korjaustarpeista, sillä tarjoamme jokaisen kattotyömme yhteydessä katon kuntotarkastuksen. Tuon kuntotarkastuksen jälkeen kerromme kaikista havainnoistamme, tarjoten samalla mahdollisesti tarvittavia kattotöitä.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.