KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Forssa – Aluskatteen korvaamaton tehtävä vaarassa reikien vuoksi

Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) taikka jonkin muun kiinteistön aluskatteessa on reikä, ei se selviydy kunnolla tehtävästään kattorakenteiden suojelijana ja kosteusvaurioiden ehkäisijänä. Ota yhteyttä meihin saadaksesi parhaat asiantuntijat aluskatteen korjaukseen ja paikkaamiseen. Kilauta tai laita viestiä silloinkin, jos aluskate puuttuu kokonaan, ja tarvitset uuden aluskatteen asennuksen. Me tiedämme kaiken, mitä tiilikattojen, peltikattojen ja huopakattojen aluskatteista pitää tietää, joten voit luottaa meidän laittavan kaiken kuntoon Forssassa.

Kerralla kaikki kuntoon – se on meidän periaatteemme. Kun pyydät tarjouksen aluskatteen osittaisesta uusimisesta tai aluskatteen asentamisesta, tulemme paikalle tarkastamaan sen, missä kunnossa aluskate ja muu kattokokonaisuus ovat. Tämän käynnin perusteella osaamme antaa sinulle mainion tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattokorjauksesta. Tarjous saattaa sisältää esimerkiksi läpivientien tai saumausten tiivistyksen – mitä tiiviimpi vesikatto, sitä vähemmän aluskate kuluu sille vuotavan veden vuoksi. Tarjouksessa voi olla mukana myös harjan ja räystäiden tuuletusaukkojen tiivistäminen, sillä harjan tuuletusaukoista katolle päätyvät roskat ja räystäiltä katon alle saapuvat linnut uhkaavat aluskatteen tiiviyttä. Tarjous omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi kesämökin katon kokonaisvaltaisesta kuntoon laittamisesta voi sisältää myös hinnan katon lisälämmöneristykselle tai katon tuuletusratkaisujen parantamiselle, sillä ne auttavat vähentämään kondensoitumisriskiä (aluskate ei yksistään riitä kondenssikosteuden torjumiseen).

Kaikki Forssassa, Jokioisilla, Tammelassa, Humppilassa sekä esimerkiksi Urjalassa tekemämme kattotyöt voi rahoittaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Muista myös kotitalousvähennyksen hakeminen – tuota verovähennystä pääsee hyödyntämään aina, kun teettää joitain omakotitalon tai kesämökin kattotöitä.

Lue tästä perustelut aluskatteen asennukselle ja uusimiselle Forssassa!

Aluskate ei todellakaan ole pelkkä koriste. Aluskate – ja vain ehjä sekä joka kohdasta oikein asennettu aluskate – voi vielä estää katon vesivahingon, vaikka katto vuotaa. Aluskate, mikä on asennettu optimaaliselle tiukkuudelle Forssassa, ottaa vastaan kaiken vesikaton läpi vuotavan veden. Sitten aluskate kuljettaa vedet alaräystäille, eivätkä katon puurakenteet tai eristeet pääse lainkaan kastumaan huolimatta siitä, että katto vuotaa. Liian paljon ei aluskatteen varaan kannata laskea, sillä aluskate kuluu kosteusrasituksen takia, ja siksi peltikaton tai tiilikaton aluskatetta voidaan joutua korjaamaan.

Jos aluskatetta pitää korjata esimerkiksi jiirin eli sisätaitteen tai savupiipun, kattoikkunan tai jonkin muun läpiviennin kohdalta, on korjaus mahdollista tehdä hyvinkin laadukkaasti ja kestävästi. Teippejä tai paikkapaloja ei kannata käyttää, sillä tuollaiset väliaikaisratkaisut sopivat korkeintaan hätäensiavuksi. Ota yhteyttä meihin, niin tulemme korjaamaan paritalon, luhtitalon tai vaikka huvilan aluskatteen Forssaan!

Ei kannata ajatella, että oma katto on niin uusi tai niin hyvin ylläpidetty, ettei se voisi alkaa vuotaa. Mikä tahansa katto voi alkaa vuotaa koska tahansa, ja silloin tarvitaan aluskatetta. Puuttuva tai rikkinäinen aluskate tarkoittaisi sitä, että kattovuoto (esimerkiksi lumi- tai myrskyvaurioiden aiheuttama) voisi aiheuttaa katon vesivahingon, ja laho- sekä homevaurioiden kunnostaminen katon alta vähintäänkin harmittaisi.

Peltikaton ja tiilikaton aluskate Forssassa antaa suojaa kondenssivedeltäkin

Peltikaton ja tiilikaton aluskatteet Forssassa ovat onnen omiaan myös kondenssikosteudelta suojautumiseen. Kondensoituminen tarkoittaa sitä, että lämpimästä ilmasta tiivistyy vettä, kun se joutuu tekemisiin viileämmän ilmanalan kanssa. Kun puhutaan katoista, tarkoitetaan sitä vaihetta, kun lämmintä ilmaa karkaa talven viilentämään yläpohjaan. Aluskate ohjaa kondenssikosteuden pois katolta, tai vaihtoehtoisesti haihduttaa kosteuden lävitseen, jotta se ei jää muhimaan omakotitalon tai vaikka paritalon katon alle. Kondensoitumisen ehkäiseminen vaatii myös tehokasta ilmanvaihtoa katon alla ja riittävää määrää eristeitä, jotta mahdollisimman suuri osa lämmöstä pysyy sisällä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.