KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Forssa

Kukapa haluaisi, että katto kuluu loppuun liian nopeasti – siksi tarvitaan omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (siis rivitalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuoltoja. Kattohuollot hidastavat katon kulumista, eli toisin sanoen lykkäävät kattoremonttia. Kattohuolloilla, kuten tiilikaton harjauksilla ja sammaleentuhokäsittelyillä, vähennetään myös katon alttiutta vaurioitua. Jos katolle olevia sammaleita ja roskia ei poisteta, voi katto alkaa vuotaa, sillä kattoon niiden takia sitoutunut kosteus ikään kuin syö kattoa.

Kaiken A ja O on se, että katto puhdistetaan puolivuosittain. Tiilikatolle tämä tarkoittaa katon harjaamista, kun taas huopakatto (esimerkiksi kolmiorimahuopakatto) tulee puhdistaa ilmapuhaltamalla. Siisti katto kuivuu nopeasti niin kesäsateiden kuin talven lumienkin jälkeen, eikä näin ollen ala ruostua tai sammaloitua. Katon kevät- ja syyshuoltoon kuuluu myös sadevesikourujen puhdistus ja ilmainen kattotarkastus. Itse asiassa, aina kun teemme jonkin kattohuollon Forssassa, Jokioisilla, Tammelassa, Humppilassa tai Urjalassa, tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen.

Teemme myös talviset kattohuollot, kuten vaativan lumenpudotuksen tai jääpuikkojen poiston (myös korkeiden rakennusten katoilta). Hintamme ovat kotitalousvähennyskelpoisia, ja loppusummalle voi hakea kauttamme rahoitusta. Yhteistyökumppanimme tarjoaman rahoituksen avulla järkevät urakkahintamme voi pilkkoa sopivanlaisiksi kuukausieriksi.

Katon puhdistus on kattohuolto, minkä puolivuosittainen teettäminen Forssassa saa katon kestämään

Tiilikaton, peltikaton, huopakaton ja palahuopakaton puhdistus tarjoaa parhaan hyödyn, kun se tehdään puolivuosittain. Puolen vuoden aikana katolle voi kertyä valtava määrä roskaa, ja tuo roska saa katon sammaloitumaan tai ruostumaan. Sammalet ja ruoste tarkoittavat katon vuotoalttiuden lisääntymistä. Säästä itsesi kattovuodoilta, ruostevaurioiden korjauksilta, sammaleentuhokäsittelyiltä ja ennenaikaisilta kattoremonteilta, ja tilaa kattohuollot Forssaan meiltä joka kevät ja syksy!

Katon syys- ja keväthuollot kannattaa teettää meillä senkin takia, että teemme samalla kosteusvaurioita ehkäisevän sammaleenpoiston katolta sekä kattotarkastuksen.

Sammaleenpoisto Forssassa – ja nimenomaan kemiallisesti

Jos vanhalla katolla, minkä suojapinnoite on menettänyt tehonsa, kasvaa sammaleita, tilaa meiltä sammaleentuhokäsittely Forssaan. Sammaleet kannattaa poistaa katolta nimenomaan kemiallisesti, sillä tiilikaton harjaus poistaisi vain kasvuston näkyvät osat, ja painepesuripesu voisi rikkoa vanhat tiilet. Huopakattoa ei kannata harjata (saati pestä painepesurilla!) edes uutena, joten mahdolliset sammalet kannattaa ehdottomasti poistaa kemiallisesti.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Katon maalaus uudistaa kattosi ilmeen

Katon maalaus on toimenpide, jolla saat kattosi näyttämään helposti uuden veroiselta ja kattomaalaus palvelun Forssassa ja Kanta-Hämeen alueella voit tilata helposti meiltä. Maalaamme tarpeen mukaan joko koko katon tai teemme pelkän katon huoltomaalaus työn. Soita meille, oli sitten kyseessä tiilikaton maalaus, huopakaton pinnoitus/maalaus tai peltikaton maalaus. Tulemme ensin kartoittamaan kattosi maalaustarpeen ja teemme samalla silmämääräisen katon tarkastuksen. Saat tarjouksen maalauksesta ja halutessasi myös muista katolta mahdollisesti havaituista korjaustarpeista. Laitamme kattosi kerralla kuntoon!

Lumenpudotus sekä katon ja rännien sulatus höyryllä

Talven kaikki lumenpudotus ja lumityöt Forssassa, Tammelassa, Porraksella, Jokioisissa ja Ypäjällä saat meiltä. Pudotamme lumikuormat katoilta turvallisesti ja ammattitaidolla, ja teemme myös kaikki talven lumityöt maan pinnalla; auraustyöt, hiekoituksen ja teiden suolauksen. Anna talven tuiskuttaa ja jätä lumityöt meidän huoleksemme!

Suomen talvet ovat usein kova rasitus katollesi ja joskus onkin tarpeen tehdä katon ja rännien sulatus höyryllä. Suoritamme Forssassa ja Kanta-Hämeen alueella jään poistot katolta, ränneistä ja muista katon sadevesijärjestelmistä ekologisesti ja kattoa vahingoittamatta. Varmista kattosi toimivuus ja turvallisuus ja tilaa sulatustyöt pienille ja isoille katoille meiltä!

Rännien puhdistus, huolto ja korjaus

Rännien puhdistus, huolto ja korjaus -toimenpiteet ammattitaidolla tehtynä Forssassa saat meiltä. Rännien ja sadevesijärjestelmien säännöllisellä huollolla varmistat, että kattosi toimii kunnolla ja ettei vesi keräänny ja jää seisomaan pitkäksi aikaa. Rännit kannattaa puhdistaa roskista ainakin keväisin ja syksyisin ja samalla tarkistaa kiinnitykset ja rännien eheys. Tilaamalla meidän ammattilaisemme paikalle saat samalla myös kattosi silmämääräisen tarkistuksen, jotta voisit olla varma, että kattosi on kunnossa. Älä jätä tätä tärkeää toimenpidettä väliin!

Katon pesu ja sammaleentuhokäsittely

Jos haluat varmistaa kattosi toimivuuden, katon pesu ja sammaleenpoisto kannattaa suorittaa säännöllisesti ja me olemme palveluksessasi Forssassa. Katon pesu, katon harjaus ja katon suojakäsittely lisäävät kattosi elinikää ja parantavat talosi ulkonäköä helposti ja nopeasti. Sammaleenpoisto huopakatolta, tiilikatolta ja peltikatolta parantaa sadeveden ja lumen poistumista katolta ja vaikuttaa oleellisesti katon kuntoon. Sammaleenpoiston jälkeen suosittelemme tehtäväksi tiilikaton pesu, peltikaton pesu ja huopakaton pesu -toimenpiteet. Samalla käynnillä käymme läpi kattosi kunnon muutenkin ja meiltä saat suosituksia, miten pystyt vaikuttamaan kattosi tarvitsemaan pesutiheyteen esimerkiksi poistamalla liian lähellä kasvavat puut.