KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Forssa – Kattovuoto korjataan tilanteen vaatimalla tavalla

Ota ensi tilassa yhteyttä meihin, jos omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto vuotaa Forssassa. Korjaamme vuotavat tiilikatot, peltikatot ja huopakatot autenttisella asiantuntemuksella myös Jokioisilla, Tammelassa, Humppilassa sekä Urjalassa. Kaikista katonkorjauksista, myös kattovuodon paikkaamisesta, voi hakea kotitalousvähennystä. Hakemisen arvoinen on myös yhteistyökumppanimme tarjoama rahoitus, sillä sen avulla katto saadaan kuntoon saman tien. Vuotavan katon korjauksen lykkääntyminen voi vain pahentaa katon alle syntyneitä kosteusvaurioita ja nostaa katonkorjauksen hintaa.

Jos tiilikatto, huopakatto tai peltikatto vuotaa Forssassa, tulemme paikan päälle selvittämään, mikä katossa on vikana ja miten se kannattaa korjata. Katon korjaus voi tarkoittaa käytännössä esimerkiksi jiirin tiivistämistä. Jiiri eli katon sisätaite vuotaa usein juuri keväisin, sillä lumi voi rasittaa sitä liikaa talven mittaan. Kyseeseen voi tulla myös sauman korjaus tai katossa olevan reiän paikkaus. Jos on kyse siitä, että kattoikkuna vuotaa tai että katto vuotaa piipun juuresta, teemme kattoläpiviennin korjauksen.

Riippuu aluskatteen kunnosta, liittyykö kattovuodon korjaamiseen myös kosteusvaurioiden korjausta katon alla. Mikäli aluskate on pettänyt luottamuksen ja vuotanut, tulee kastuneet kattorakenteet kuivattaa, lahovaurioiset puurakenteet uusia ja märät villat vaihtaa. Jos kattokokonaisuuden kunto on oikein huono, katsomme parhaaksi ratkaisuksi koko katon uusimisen, ja silloin teemme tarjouksen kattoremontista. Niin kattoremontit kuin katon osittaiset korjaukset oikeuttavat hakemaan kotitalousvähennystä, jos olet yksityisasiakas. Rahoituksen hakemista suunnitteleville suosittelemme yhteistyökumppanimme toimesta järjestyvää remonttilainaa.

Vuotaako huopakatto, peltikatto tai tiilikatto läpiviennistä?

On valitettavan yleistä, että huopakatto, peltikatto tai tiilikatto vuotaa jonkin katon läpiviennin kohdalta. Vuotaako sinunkin kattoluukkusi, vai onko kyse siitä, että katto vuotaa TV-antennin kohdalta? Katto saattaa vuotaa myös viemärintuuletusputken kohdalta. Vaikka olisi kyse siitä, että katon ilmanvaihtoputki vuotaa, kannattaa olla yhteydessä meihin. Me korjaamme koko Forssan alueella sekä sen naapurikunnissa kaikki erilaiset läpivientivuodot ynnä muut kattovuodot.

Katon läpivienneistä ei tule omakotitalon, rivitalon tai esimerkiksi mökin katon tiiviyden pullonkaulaa, kun ne asennetaan ammattilaistemme toimesta. Lisäksi liesituulettimen hormien, kattoluukkujen, savupiippujen, antennien ja esimerkiksi alipainetuulettimen läpiviennit tulee tarkastaa huolellisesti jokaisen kevät- ja syystarkastuksen yhteydessä.

Miten omakotitalon tai vaikka rivitalon kattovuotoja voi ehkäistä Forssassa?

Kattoläpivientien vesivuotoja voi siis ehkäistä asennuttamalla ne alan ammattilaisilla sekä tarkastamalla niiden kunto mahdollisten huolto-, korjaus- ja uusimistarpeiden varalta kaksi kertaa vuodessa. Kattotarkastukset ovat paras tapa ehkäistä myös muita kattovuotoja. Jos ei ole kyse läpivientien tiivisteiden ikääntymisestä, voi kattovuoto Forssassa liittyä kovan tuulen tai lumen aiheuttamiin vaurioihin. Jos katto tarkastetaan joka kevät, joka syksy ja vieläpä jokaisen isomman rajuilman jälkeen, voidaan monet kattovuodot ehkäistä (tai ainakin saada korjattua ennen kosteusvaurioiden leviämistä ja tilanteen eskaloitumista).

Kattotarkastuksien ansiosta voidaan puuttua myös tiilikatteen, peltikatteen tai bitumikatteen ikääntymisestä johtuvaan vuotoherkkyyteen. Tiilikattovuotoja voidaan ehkäistä uusimalla rikki menneet tiilet ja pinnoittamalla se halkeilualttiuden vähentämiseksi. Peltikaton vesivuotoja voidaan torjua kunnostamalla ruostevauriot, ehkäisemällä ruostumista katon harjauksien ja huoltomaalauksien avulla sekä esimerkiksi vaihtamalla vanhat peltikattonaulat kateruuveiksi. Huopakatto vuotaa Forssassa epätodennäköisemmin, jos se pidetään puhtaana ja sammaleettomana, ja jos sen rasituksensietokyvylle välttämätön suojapinnoite uusitaan kertaalleen.

Me olemme kattokorjauspalvelu, joka haluaa auttaa sinua ehkäisemään isot ja kalliit kattokorjaukset. Siksi teemme jokaisen kattotyön yhteydessä ilmaisen kattotarkastuksen, ja sen jälkeen annamme (tarvittaessa) tarjouksen katon tiiviyttä tukevista kattopaikkauksista, katon huolloista ja muista kattosi tarvitsemista toimenpiteistä.

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.