KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Forssassa on kattotöiden aatelia

Vesikourujen puhdistus Forssassa on suorastaan kattotöiden aatelia, sillä tällä aika vähäpätöiseltä vaikuttavalla kattotyöllä on itse asiassa varsin vaikuttavat perusteet. Lue lisää siitä, miksi omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön eli rivitalon tai kerrostalon, autotallin tai muun kiinteistön vesikourujen puhdistus on niin tärkeä kattotyö, ja tilaa oma urakkasi meiltä Forssaan, Jokioisille, Tammelaan, Humppilaan tai vaikka Urjalaan!

Vesikourujen puhdistus pitää huolen siitä, että rännit vetävät kaikkina vuodenaikoina. Jos ränni ei vedä, on katolta valuvien sade- ja sulamisvesien löydettävä jokin uusi reitti. Silloin räystäs vuotaa, ja maa rakennuksen ympärillä voi muuttua vaarallisen märäksi. Voi tapahtua se, mitä yritettiin estää asentamalla rakennukseen sadevesijärjestelmä, eli talon rakenteiden kastuminen.

Tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja syöksyputkien avaus auttaa pitämään huolen myös itse sadevesijärjestelmän kunnossa, sillä roskatukokset ja niiden takana seisova kosteus aiheuttavat ruostetta ja ruostevaurioita. Talven tullen roskainen, vettä täynnä oleva räystäskouru jäätyy. Jää voi aiheuttaa jos jonkinlaisia vaurioita ja vahinkoja.

Jotta voisit välttyä kosteus-, ruoste- ja jäätymisvaurioilta, ole yhteydessä meihin! Yksityisasiakas voi hakea kotitalousvähennystä rännien asentamisesta, huoltamisesta ja korjaamisesta. Rahoitusta kaavailevien kannattaa tutustua yhteistyökumppanimme tarjoamaan rahoitukseen.

Rännien puhdistus Forssa – tilaa työ puolen vuoden välein

Jotta ruoste ei saisi otetta kouruista eikä räystäs alkaisi vuotaa, tulee rännit puhdistaa Forssassa aina puolen vuoden välein. Rännit kannattaa puhdistaa yläkautta, sillä nojatikkailla keikkuminen on turhan riskialtista puuhaa. Toki katolla liikkuminenkin on vaarallista, jos ei omaa pitäviä kenkiä ja asianmukaisia työturvallisuustuotteita, kuten turvavaljaita. Ota yhteyttä, niin teemme rännien puhdistuksen puolestasi! Tulemme paikalle kaikki työssä tarvittavat välineet mukanamme, onhan meillä tapana tehdä kaikki kattotyöt Forssassa avaimet käteen -periaatteella. Korkean talon vesikourujen puhdistusta varten tuomme paikalle nosturiauton!

Kun puhdistamme rännejä, keräämme lehdet, neulaset ja muut roskat suoraan roskapusseihin välttääksemme katon likaantumisen. Toteutamme myös rännien kuntotarkastuksen huomataksemme esimerkiksi väärään suuntaan antavat kaadot. Jatkamme ilmaista kuntotarkastusta myös katon muihin osiin, ja mahdollisuuksien mukaan aina katon alle asti. Ilmainen kattotarkastus tulee kaupan päälle kaikkiin kattotöihimme!

Sadevesijärjestelmien puhdistaminen unohtui Forssassa? Tilaa höyrysulatus ja jääpuikkojen poisto

Jos sadevesijärjestelmän puhdistaminen ja kuntotarkastaminen unohtui syksyllä, voi ränni jäätyä talven mittaan. Jää saattaa istua niin tiukassa, ettei se sula ennen kevättä. Tällä välin sulamisvedet valuvat rännin yli voiden muuttua vaarallisiksi jääpuikoiksi. Jää voi myös rikkoa rännit ja alastuloputket. Koska roskien ja jään täyttämä vesikouru painaa melkoisesti, voivat kiinnikkeet pettää, ja silloin kouru putoaa maahan – tämä voi olla todella vaarallista ohikulkijoille. Ota siis yhteyttä ja tilaa rännien sulatus vesihöyryllä. Kuuma höyry on katto- ja ympäristöystävällinen tapa päästä eroon jäästä. Jääpuikot katkomme käsin, mutta työhön liittyvät riskit tiedostaen ja niihin huolellisesti varautuen.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.