KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Forssa – Kattotöiden onnistuminen vaatii asiantuntemusta

Asiantuntemus ja aito halu saada kattosi kuntoon ovat sen takana, miksi omakotitalojen, kesämökkien, paritalojen ja esimerkiksi autotallien kattoremontit ynnä muut kattotyöt onnistuvat meiltä niin hyvin Forssassa. Anna sinäkin huopakattosi, palahuopakattosi, tiilikattosi tai peltikattosi meidän käsiimme – et voi olla kuin tyytyväinen lopputulokseen! Tulemme paikan päälle tarkastamaan kattosi, ja tuon käynnin perusteella tiedämme, miten se kannattaa laittaa kuntoon. Tarkastuksen jälkeen osaamme antaa myös kilpailukykyisen tarjouksen avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattotyöstä – oli se sitten kattohuolto (esimerkiksi sammaleenpoisto katolta), katonkorjaus tai katon uusiminen. Omakotitalon ja kesämökin kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja haettavissasi on myös kattotöiden rahoitus. Rahoituksen tarjoamisesta vastaa yhteistyökumppanimme, luotettu ja pitkäaikainen rahoitusalan toimija.

Niin kauan kuin kattoa on mahdollista korjata ja kunnostaa, teemme tarjouksen jostain muusta kuin kattoremontista. Tiilikaton elinkaarta voidaan pidentää sammaleiden poistolla, muilla tiilikattohuolloilla sekä esimerkiksi vaihtamalla rikkinäiset tiilet ajoissa. Myös huopa- ja palahuopakatot kaipaavat sammaleentuhokäsittelyjä ynnä muita huopakattohuoltoja Forssassa, Jokioisilla, Tammelassa, Humppilassa sekä esimerkiksi Urjalassa. Peltikatto saadaan kestämään mahdollisimman pitkään muun muassa kattomaalausten avulla.

Me teemme myös katon varusteluun liittyvät kattotyöt, kuten pieneläinesteiden asennuksen, kattoikkunoiden ja kattoluukun uusimisen tai kattoturvatuotteiden asennuksen. Erilaisia kattoturvatuotteita ovat kattosillat, kattotikkaat ja muun muassa lumiesteet. Tilaa meiltä myös läpivientien asennus, huolto ja uusiminen – hyväkuntoiset kattoläpiviennit ovat erityisen tärkeä asia koko kattokokonaisuuden kannalta. Kattopalvelumme kattopeltisepät voivat viimeistellä läpiviennit pellittämällä ne – piipunpellitysten lisäksi he palvelevat piipunhatun asennuksen ja muun muassa konesaumakaton korjauksen tiimoilta.

Kun kattotyöt Forssassa menettävät tehonsa, uusimme koko katon

Ajan myötä kattohuollot ja katon paikkaukset menettävät tehonsa Forssassa. Vanhaa ja hyvin haurastunutta kattoa ei voi enää taikoa tiiviiksi ja toimivaksi. Iso ja kalliskaan kattokorjaus ei takaa sitä, että katto pitäisi enää vettä. Huonokuntoinen kohta saattaa tulla kuntoon, mutta katto voi vuotaa jo seuraavalla viikolla jostain toisesta kohdasta. Jos omakotitalon, paritalon, kesämökin tai esimerkiksi autotallin katto on saavuttanut matkansa pään, teemme tarjouksen ensiluokkaisesta kattoremontista. Näin taloon saadaan jälleen tiivis ja turvallinen katto, minkä ei tarvitse pelätä vuotavan tai esimerkiksi irtoavan kovalla tuulella. Katon uusiminen tarkoittaa yleensä sekä vesi- että aluskatteen uusimista. Samalla tehdään katon alla mahdollisesti tarvitut korjaukset, kuten lahovaurioiden kunnostukset tai tuuletusratkaisujen tehostamiset. Kattoremontin viimeistelyvaiheeseen kuuluvat peltisepäntyöt ja sadevesijärjestelmän sekä kattoturvatuotteiden asentaminen. Se, miten edullisesti katto on uusittavissa, selviää paikan päällä – hintaan vaikuttavat paitsi katon koko, myös kattorakenteiden kunto ja katon yksityiskohtien runsaus.

Huopakattoprojekteissa tarvitaan erityisosaamista

Kaikissa huopakattoprojekteissa tarvitaan erityisosaamista – sitä, mitä me sinulle tarjoamme. Meidän asiantuntevat ja aikaansaavat kätemme laittavat kuntoon niin yksityisasiakkaiden kuin taloyhtiöidenkin huopakatot. Huopakattohuolloissa ja muissa huopakattotöissä on otettava huomioon bitumikaton erityispiirteet, kuten sen alttius vaurioitua liian kovissa otteissa. Sen tähden emme puhdista tiivissaumakattoa, kolmiorimahuopakattoa tai palahuopakattoa harjaamalla, vaan ilmapuhaltamalla. Sammaleen poistoa me emme tee mekaanisesti, vaan katto- ja ympäristöystävällisellä sammaleentuhoaineella. Lumenpudotus huopakatolta toteutetaan pitäen vissi huoli siitä, ettei lumentyönnin osu kattoon, ja jäistä päästään eroon kuumalla vesihöyryllä. Jos rännit tai katto jäätyvät, olisi viimeinen temppu alkaa hakata niitä terävillä työkaluilla, mutta kuuma vesihöyry saa jään sulamaan nopeasti, turvallisesti ja ekologisesti. Ei, emme kanna katolle Trangiaa tai vedenkeitintä, vaan modernin höyrytyslaitteen, millä jään poisto bitumikatolta onnistuu helposti.

Huopakattohuoltojen ja -korjausten lisäksi kannattaa luottaa meihin myös huopakattoremonteissa – silloinkin, kun tahdot tasakattosi muutettavan harjakatoksi Forssassa.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Miten ammattilaisemme voivat kattoasioissa auttaa?

Kaikki kattotyöt kannattaa aina teettää alan ammattilaisilla, ja Forssassa ja Kanta-Hämeen alueella me olemme aina ykkösvalinta. Me teemme kaikki peltikatto, huopakatto ja tiilikattotyöt pienistä huoltotöistä katon vaihto -remontteihin. Teemme katon eristystyöt, aluskatteen vaihto, paikkaus ja korjaustyöt, katon IV-työt, kattoturvatuotteiden ja sadevesijärjestelmien asennukset ja savupiipun korjaustyöt, ihan mitä vain kattosi kaipaa. Jos toiveissa on muuttaa tasakatto harjakatoksi, pulpettikatoksi tai aumakatoksi tai vaikka katon korotus, soita numeroomme ja pyydä asiantuntijamme käymään. Hän osaa kertoa juuri sinun katollesi parhaimmat ratkaisut ja antaa niistä tarjouksen. Kaikki vaivattomasti yhdellä yhteydenotolla.

Katon ja yläpohjan eristys kohentaa talosi energiatehokkuutta

Katon ja yläpohjan eristystyöt Forssan ja Kanta-Hämeen alueella kannattaa tilata meiltä. Teemme ammattitaidolla kaikki eristystyöt ullakon ja vintin eristystöistä katon lisälämmöneristystöihin. Eristämällä kattosi kunnolla ehkäiset tehokkaasti lämmön karkaamista ja samalla vähennät lämmityskuluja. Muistathan, että kaikista kattotöistä voit hakea kotitalousvähennystä verotuksessasi.

Lumiesteiden ja muiden kattoturvatuotteiden asennustyöt

Lumiesteiden asennus lisää kattosi turvallisuutta ja Forssan alueella saat tilattua asennuksen meiltä. Teemme kaikki vanhojen lumiesteiden korjaus ja huolto -toimenpiteet ja asennamme uudet. Toimivien lumiesteiden ansiosta voit olla huoletta, sillä lumi ei pääse putoilemaan vaarallisesti alas katolta vääriin paikkoihin, vaan sulaa hallitusti paikallaan.

Kattoturvatuotteet parantavat kattosi turvallisuutta ja kaikkien kattoturvatuotteiden asennus työt saat meiltä. Kattoturvatuotteisiin kuuluvat mm. lumiesteet, kattopollarit, kattosilta ja putoamissuojat. Meiltä löytyy myös kattava valikoima tikkaita: seinätikkaat, palotikkaat, talotikkaat, kattotikkaat, lapetikkaat ja hätäpoistumistikkaat. Asennamme ja huollamme kaikki kattoturvatuotteet ammattitaidolla, jotta sinä voisit nauttia turvallisesta kodistasi. Soita heti!

Kattotarkastus – Katon kuntotarkastus Forssassa

Katon kuntotarkastus Forssassa saatavilla meiltä! Tekemämme kattotarkastus on vertaansa vailla. Käymme kattosi huolellisesti kokonaisuudessaan läpi. Aloitamme ulkoisesti kattoasi rasittavilla tekijöillä, jotka kannattaisi karsia, kuten ympäröivät puut. Tarkistamme kattosi päällysteen kunnon, tiilien eheyden ja huopakaton pinnan kunnon. Tarkastamme peltikaton maalipinnan kunnon ja katon suojapellitykset ja piipun kunnon. Käymme läpi sadevesijärjestelmät ja rännit, niiden puhtauden ja kiinnitykset. Tarkastamme kattoturvatuotteiden eli lumiesteiden ja tikkaiden kunnon ja katsomme katon läpiviennit. Jos pääsemme, tarkastamme myös vesikaton alapuoliset rakenteet, ruodelaudoitukset ja mahdolliset vuotojäljet. Kaikista havaitsemistamme epäkohdista ilmoitamme sinulle. Yhdessä pohtien saamme kartoitettua juuri sinun katollesi sopivat toimenpiteet ja teemme niistä tarvittaessa tarjouksen. Meiltä saat kaikki kattotyöt, puhdistuksesta uuden asentamiseen ja kaikki siltä väliltä luotettavasti ja taatusti ammattitaidolla tehtynä. Soita heti!