KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Forssa – Hankkiudu liian painavasta lumivaipasta eroon

Lumivaipan alla nuokkuva talo on tunnelmallinen näky. Viattomalta vaikuttava valkoinen lumi voi kuitenkin olla katon kannalta hyvinkin kohtalokas. Pakkaslumi on kevyttä, mutta jos katolla on runsain mitoin lunta vielä sen muuttuessa suojalumeksi, voivat kattorakenteet vaurioitua. Katto voi esimerkiksi painua luokalle. Katon sortuminen Forssassa on – kaikeksi onneksi – melko harvinaista. Jos jokin katto sortuu, se lienee ollut jonkin kevyemmin rakennetun piharakennuksen katto.

Myös lumimassojen liikkeet voivat olla katolle haitallisia, joten kannattaa seurata tilannetta ja tilata tarvittaessa taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, omakotitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katon lumenpudotus. Hallittu lumimassojen vähentäminen katolta ehkäisee kattoturvatuotteiden irtoamisen ja katon reikiintymisen, terassin katon romahtamisen ja muut katon vapaaseen putoamiseen liittyvät ongelmat.

Lumen ja jään putoaminen katolta on vaarallista myös lähistöllä liikkuville ihmisille. Lumiesteiden asennus, huolto ja korjaus ovat kattotöitä, joilla talon asukkaat, vieraat ja muut talon lähellä talvisin kulkevat ihmiset pidetään suojassa katolta putoavilta lumimassoilta. Me teemme nämäkin kattotyöt niin Forssassa kuin Jokioisilla, Tammelassa, Humppilassa ja Urjalassakin. Lumiesteisiin ei voi kuitenkaan luottaa sataprosenttisesti. Jos lumiesteiden kiinnityksiä ei ole syksyllä tarkastettu tai katolla on poikkeuksellisen paljon lunta, voivat lumiesteet irrota lumen mukaan. Jos lumimassat meinaavat pudota alas lumiesteistä huolimatta, tilaa lumenpudotus matalalta tai korkealta katolta (korkeiden talojen lumenpudotuksissa käytämme usein nosturiautoa, mikä jouduttaa ja sujuvoittaa urakkaa). Lumiesteet eivät myöskään muuta lumimassojen painoa miksikään, joten lumenpudotusta voidaan tarvita lumiesteiden olemassaolosta ja kunnosta huolimatta.

Pyydä hyvä ja kotitalousvähennyskelpoinen tarjous harjakaton tai vaikka tasakaton lumenpudotuksesta! Rahoituskin löytyy – sen tarjoamisesta vastaa yhteistyökumppanimme, mutta lainaa voi hakea näppärästi kotisivuillamme olevan linkin kautta.

Rännien sulatus vesihöyryllä Forssa – näin varmistat, ettei se ole jokatalvinen aktiviteetti

Lumenpudottajamme ovat aina valmiina, jos tarvitset kattolumitöitä Forssassa. Sen lisäksi, että teemme taidokkaat ja turvalliset lumenpudotukset huopakatoilta, tiilikatoilta ja peltikatoilta, teemme myös muut talviset kattotyöt. Yksi niistä on jäänsulatus katolta ja ränneistä, toinen jääpuikkojen poistaminen.

Rännien sulatuksen vesihöyryllä ei tarvitse olla jokavuotinen aktiviteetti. Jos rännit on puhdistettu ja kuntotarkastettu syksyllä, on erittäin todennäköistä, että ne vetävät koko talven, eikä jäätä synny. Sähkökäyttöisellä sulanapitojärjestelmällä asiasta saadaan vielä parempi varmuus. Tilaa meiltä joko pelkkä rännien puhdistus tai katon syyshuolto, jolloin puhdistamme myös katteen roskista. Katon ilmainen kuntotarkastus tulee kaupan päälle molempiin, kuten kaikkiin muihinkin kattotöihimme.

Jos katolla on jäätä joka talvi tai jos katon räystäiltä riippuu jääpuikkoja, kertoo se yleensä lämpövuodoista. Katon lisälämmöneristys vähentää lämmön karkaamista omakotitalosta, paritalosta tai muusta rakennuksesta. Lämmityskustannukset pienenevät ja kondensoitumisriski pienenee, kun välikatolle tuodaan uusia eristeitä. Jatkossa katon reunalle ei muodostu vaarallista jäätä entiseen tapaan!

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.