KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Hyvinkää – Aluskatteen kunto seuraamisen arvoinen asia

Omakotitalojen, paritalojen, kesämökkien, taloyhtiöiden (rivitalojen tai kerrostalojen) ja muiden kiinteistöjen aluskatteiden kuntoa kannattaa seurata. Ei ole samantekevää, missä kunnossa aluskate on, tai miten se on asennettu. Suosittelemmekin, että aluskatteen kunto tarkastetaan kaksi kertaa vuodessa, eli yhtä aikaa muun kattokokonaisuuden kanssa. Me tarjoamme ilmaisen kattotarkastuksen aina, kun teemme jonkin kattotyön Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä tai Lopella, joten teettäessäsi katon kevät- ja syyshuollot meillä olet aina kartalla siitä, missä kunnossa kattokokonaisuus on.

Aluskatteen oikea asennustapa tarkoittaa muun muassa sitä, että aluskate on oikein päin, ja että se on oikealla tavalla nostettu kaikkia katon läpivientejä vasten. Jos aluskatetta ei ole nostettu katon IV-putkia ja piippua vasten, ei paraskaan aluskate tarjoa optimaalista suojaa läpivientivuodoilta. Oikea asennustapa tarkoittaa myös sitä, ettei aluskatetta ole vedetty niin tiukalle, että se voisi revetä – ja sitä, ettei se roiku niin löysällä, että se keräisi vettä päälleen. Aluskatteen ei ole tarkoitus kerätä vettä, vaan ohjata se pois katolta. Aluskatteet eivät edes kestä kovin hyvin päällään seisovaa vettä.

Jos aluskatteesi on asennettu väärin, ota yhteyttä. Et varmaankaan tarvitse uutta aluskatetta tai edes aluskatteen osittaista uusimista, vaan aluskate voidaan usein korjata paikallisesti. Korjaamme aluskatteesi myös kaikkien eri läpivientien luota, esimerkiksi kattoluukun, kattoikkunan tai savupiipun kohdalta – tai mistä aluskatteesi nyt tarvitseekaan paikkausta ja korjausta. Tarvittaessa teemme toki myös tiilikaton tai peltikaton aluskatteen uusimisen. Aluskatteeseen liittyvistä kattotöistä voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppaniltamme voi saada rahoituksen niin aluskatteeseen liittyville töille kuin kaikille muillekin kattotöille Hyvinkäällä.

Aluskatteen asennus ja uusiminen Hyvinkää – lahon ja homeen torjumisessa auttava aluskate kuuluu joka katon alle

Ota yhteyttä ja tilaa mitä vain tiilikaton, peltikaton tai huopakaton aluskatteeseen liittyvää. Me teemme aluskatteen uusimisen, aluskatteen asentamisen ja aluskatteen osittaisen uusimisen – aluskatteen korjauksesta ja paikkauksesta puhumattakaan. Meillä on periaatteena se, että laitamme katon kerralla kuntoon, siksi voimme tehdä samalla kertaa myös läpivientien ja saumausten tiivistyksen, katon harjauksen, rännien korjauksen tai mitä kattosi ikinä tarvitseekaan.

Aluskatteen kunto on niin tärkeä asia Hyvinkäällä, koska aluskatteen avulla voidaan ehkäistä katon vesivahinkoja. Aluskate estää kosteutta aiheuttamasta laho- ja homevaurioita katon alla, joten mahdolliset kattovuodot on helpompi ja edullisempi korjata. Jos omakotitalon, kerrostalon tai vaikka paritalon katto alkaa vuotaa, ottaa aluskate kaiken veden vastaan, ja vie sen alaräystäille. Jos aluskate on väärin asennettu tai rikki, se ei toimi odotetulla tavalla, ja kosteus voi aiheuttaa tuhoja katon alapuolisissa osissa.

Aluskate ehkäisee myös kondenssikosteuden aiheuttamia ongelmia Hyvinkäällä, sillä se ohjaa kosteuden ulos välikatolta. Aiemmin aluskatteet olivat pelkästään kondenssisuojattuja, kun taas tänä päivänä ne ovat hengittäviä. Hengittävä aluskate sallii allaan olevan kosteuden haihtumisen, mutta pitää edelleen vesikaton läpi tulevat sade- ja sulamisvedet tiukasti pois katon alta.

Aluskatteen paikkaus Hyvinkäällä – 4 tapaa välttyä siltä

Aluskate kestää yhtä pitkään kuin vesikate, jos se on asianmukaisesti asennettu – tässä tapa numero yksi välttyä aluskatteen korjaukselta ja paikkaukselta. Tapa numero 2 on katon tiivistäminen mahdollisimman pian, jos se vuotaa, sillä kosteus rasittaa aluskatetta. Tapa numero 3 on harjatiivisteiden asentaminen: ne estävät roskien ja sadevesien sekä tuiskulumen pääsyn aluskatteelle. Jos roskia jo on, kannattaa ne poistaa. Muista lintuverkkojen asennuskin – linnut voivat nokkia aluskatetta Hyvinkäällä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.