KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Huopakattoremontti Hyvinkää

Huopakattoremontti Hyvinkää – hyvää palvelua, parempaan hintaan! Juurikin sitä on tarjolla, kun tilaat huopakattoremontin Hyvinkäällä sijaitsevaan kohteeseesi kattoremonttipalvelumme kautta.

Tunnemme kaikki huopa- ja bitumikatot kuin omat taskumme. Olipa kyseessä sitten tiivissaumakate, palahuopa- eli bitumilaattakatto tai kolmiorimakatto, hoidamme hommat yhtä aikaa sekä täydellisen ammattitaitoisesti että kustannustehokkaasti.

Voit kääntyä puoleemme korkein odotuksin, olipa kohteesi sitten mikä vain näistä:

 • Omakotitalo
 • Vapaa-ajan asunto, kuten kesämökki
 • Autotalli tai -katos
 • Varasto
 • Liiteri
 • Piha- tai rantasauna
 • Aitta

Otamme mielellämme remontoidaksemme jopa sen pikkuruisen grillikodan, leikkimökin tai ulkohuussin huopa- tai bitumikaton. Meillä pieniäkin kattopinta-aloja käsitellään suurella sydämellä.

Jos tällainen diili ei kuulosta mielestäsi yhtään hullummalta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous ”avaimet käteen”-huopakattoremontista Hyvinkäällä sijaitsevassa osoitteessasi vaikkapa näiltä näppäimiltä. Palaamme pian asiaan!

Pidä mielessä, että ripeäliikkeiset asiantuntijamme rientävät tarvittaessa avuksesi myös näille paikkakunnille: Riihimäki, Hausjärvi, Tuusula, Mäntsälä, Nurmijärvi, Vihti ja Loppi. Toimialueeseemme kuuluu koko Uusimaa, saarikohteineen.

Huopakattoremonttien lisäksi saat meiltä huippuammattilaisten toteuttamina huopakattojen korjaukset Hyvinkäällä. Meiltä löytyy laaja osaaminen myös pelti- ja tiilikattojen kattoremontteihin sekä muihin kattotöihin, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaukseen ja uusimiseen. Katon korjaus on erikoisalaamme, paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet. Huollamme sammaleen valtaamat katot ja puhdistamme vesikourut sekä talvella poistamme tehokkaasti lumet katoltasi Hyvinkään alueella.

Pyydä tarjous huopakattoremontista!

Huopakatto- ja palahuopakattoremontit ovat lähellä sydäntämme. Toteutamme kattoremontit ammattiylpeydellä ja takuulla laatutyönä. Ota yhteyttä!

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Palahuopakattoremontti Hyvinkää – meillä jokainen remonttiprojekti räätälöidään yksilöllisesti

Palahuopakattoremontti Hyvinkää, meiltä saat saumalleen kohteesi tarpeisiin räätälöityä palvelua! Meillä jokainen huopa- ja palahuopakattoremontti Hyvinkäällä suunnitellaan nimittäin täysin yksilöllisesti.

Otamme suunnitteluprosessissa tarkoin huomioon muun muassa vanhan katon kunnon. Emme ryhdy turhaan purkamaan pois terveitä kattorakenteita, vaan tilanteen mukaan voimme uusia katon mainiosti vaikkapa vain vesikaton osalta. Joskus huopa- tai palahuopakattoremontti Hyvinkäällä voidaan toteuttaa jopa osittain esimerkiksi yhden lappeen alalle.

Mikäli katto kuitenkin kaipaa kokonaisvaltaisempaa ruoppausta, uusimme kaikki huonokuntoiset osat katolta ja katon välistä ilman muuta. Korkea ammattiylpeytemme ei salli jättää hommia puolitiehen missään tilanteessa.

Toki kuuntelemme myös omat toiveesi herkin korvin. Halutessasi voimme esimerkiksi lisätä katon eristystä, asentaa uusia kattotuotteita tai vaihtaa katon väriä tai tyyppiä kattoremontin yhteydessä – tai toisaalta remontoida katon täysin ennalleen, jos olet sen ominaisuuksiin nykyisellään tyytyväinen.

Nyt kannattaa kuitenkin jo ottaa yhteyttä, niin päästään starttaamaan urakan suunnittelu kipin kapin. Mottomme on: huolella suunniteltu on puoliksi tehty!

Huopakaton uusiminen Hyvinkää askel askeleelta

Huopakaton uusiminen Hyvinkää, miten se etenee? Huopa- ja palahuopakattoremontissa on aina monta, monituista työtä ja työvaihetta – siitä ei päästä mihinkään.

Älä kuitenkaan stressaa! Sinun kannaltasi urakka etenee hyvinkin suoraviivaisesti, kuin juna raiteillaan. Me huolehdimme puolestasi aivan kaikesta urakan ensi metreiltä aina maaliin saakka.

Näin huopakaton uusiminen Hyvinkäällä etenee askel askeleelta:

 1. Ota yhteyttä, joko soittamalla tai sähköisesti.
 2. Asiantuntijamme tulevat tutustumaan kohteeseesi, arvioivat vanhan katon kunnon ja kuuntelevat korvat höröllä myös omat toiveesi urakan suhteen.
 3. Annamme loistotarjouksen huopakaton uusimisesta Hyvinkäällä sijaitsevassa kohteessasi.
 4. Valmistelemme kohteesi remonttia varten. Tuomme tontille esimerkiksi remonttiin tarvittavat materiaalit ja kaluston.
 5. Suoritamme tarvittavat purkutyöt.
 6. Teemme korjaus- ja muutostöitä alempiin kattorakenteisiin tarpeen ja sopimuksen mukaan.
 7. Asennamme uudet kattohuovat ja -tuotteet.
 8. Siivomme paikat remontin jäljiltä.
 9. Loppumuodollisuudet (esim. lopputarkastus).

Kas näin, tämän kimurantimpaa ei huopakaton uusiminen Hyvinkäällä ole! Luultavasti homma on pulkassa ennen kuin ehdit edes huomata.

Palahuopakaton uusiminen Hyvinkää, hinta ja muut raha-asiat

Palahuopakaton uusiminen Hyvinkää, mietitkö hintaa tai raha-asioita ylipäätään? Se on täysin luonnollista, sillä onhan kyse isommasta investoinnista kuin vaikkapa kassillinen ruokaa tai uudet verkkarit.

Huopakattoremonttien hinnat vaihtelevat kuitenkin kohteesta toiseen melko paljon. Jos verrataan esimerkiksi omakotitalon ja varaston huopakattoremonttia, hinnat pyörivät todennäköisesti ihan eri suuruusluokissa.

Huopakattoremontin hintaan vaikuttaa esimerkiksi vanhan katon kunto. Jos katto on vielä kohtalaisessa kunnossa, ei sen uusimiseen tietenkään tarvita niin paljon työtunteja tai materiaaleja.

Toki myös katon pinta-ala ja kattotuotteet vaikuttavat siihen, mitä huopa- tai palahuopakaton uusiminen Hyvinkäällä maksaa. Samoin katon tyypillä ja muodolla on oma vaikutuksensa huopakattoremontin hintaan.

Siksi kannattaakin ottaa meihin suoraan yhteyttä, jos huopakattoremontin hinta kiinnostaa. Kunhan olemme hieman tutustuneet toimeksiantoon, voimme tehdä mitä parhaan tarjouksen huopa- tai palahuopakaton uusimisesta Hyvinkäällä sijaitsevassa osoitteessasi!

Muista, että työmme on täysin kotitalousvähennyskelpoista kulua. Laita kaiken varalta korvan taa myös kauttamme saatavilla oleva rahoitus, jos kattosi kunnostustarpeet pääsevätkin yllättämään pahemman kerran.

Remontoimme myös myrskyjen ja lumen vaurioittamat huopa- ja bitumikatteet osaavin ottein!

Huopakattoremontti Hyvinkäällä voi olla tarpeen monista syistä. Yleisin syy on varmaankin se, että katto alkaa yksinkertaisesti olla jo niin iäkäs, ettei sen toimintaan voi enää luottaa.

Joskus huopakattoremontin tarve voi kuitenkin tulla yllätyksenä. Esimerkiksi myrsky tai lumi voi ruhjoa nuorenkin katon Hyvinkäällä äkisti remonttikuntoon.

Onneksi lumi- ja myrskyvaurioidenkaan kunnostus ei ole taitavalle tiimillemme minkäänasteinen ongelma. Muun muassa notkahtaneiden kattorakenteiden oikaisu on meille rutiinihommaa. Voit kääntyä puoleemme huolettomin mielin, vaikka se pihan komein kuusi olisi sattunut rymähtämään kattosi päälle!

Tarvittaessa saat meiltä apua jopa kattokatastrofiin liittyviin vakuutusasioihin. Pitkän uramme aikana riveihimme on kertynyt runsaasti tietoa myös katon lumi- ja myrskyvaurioiden kunnostukseen liittyvistä vakuutusasioista.

Kannattaa kuitenkin toimia viipymättä, jos huomaat katollasi luonnonilmiöiden tekemiä tuhoja. Mitä nopeammin katto saa apua vaivoihinsa, sen helpommin ja edullisemmin sen kunnostus onnistuu!

Tavoitat meidät kaikkina vuodenaikoina sekä soittamalla että sähköisesti. Luvallasi voimme käväistä katsastamassa kattosi tilanteen ja kunnostustarpeet Hyvinkäällä myös poissa ollessasi esimerkiksi työpäiväsi aikana.