KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Lumenpudotus Hyvinkää – Kaksi konstia lumen liikkeiden hallitsemiseen

Talon omistajalla ja taloyhtiöllä on vastuunsa. Yksi niistä on vastuu huolehtia siitä, ettei katolla oleva lumi (tai jää) aiheuta mitään vaaratilanteita talon vieressä liikkuville ihmisille. Lumi pysyy katolla lumiesteiden avulla. Lumiesteiden asentaminen on Hyvinkäällä pakollista, jos katon kaltevuus on 1:8 tai enemmän. Lumiesteiden asennuksen lisäksi teemme myös lumiesteiden huollot ja korjaukset, joten käänny puolemme kaikissa omakotitalon, kerrostalon tai vaikka piharakennuksen lumiesteitä koskevissa asioissa.

Lumen äkillistä putoamista katolta voidaan estää myös toisella konstilla, ja se on lumenpudotus omakotitalon, taloyhtiön eli kerrostalon tai rivitalon, kesämökin, paritalon, autokatoksen tai jonkin muun kiinteistön katolta. Teemme lumenpudotukset turvallisesti myös korkeiden rakennusten katoilta – tällaisissa lumenpudotuksissa hyödynnämme nosturiautoja.

Lumenpudotusta tarvitaan huopakatolta, peltikatolta ja tiilikatolta myös siinä tapauksessa, että lunta on niin paljon, että sen paino uhkaa kattorakenteita. Tasakaton lumenpudotus on monissa tapauksissa oikein hyvä idea. Lumenpudottajamme huolehtivat myös siitä, että epätasaisesti kinostuneet lumet saadaan pois katolta, sillä epätasainen kuormitus voi rikkoa kattoa helpommin kuin tasainen rasitus.

Kattolumitöissä piilee monia riskejä, siksi ne kannattaa teettää meillä niin Hyvinkäällä kuin Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä ja Lopella. Me teemme lumenpudotukset niin, että katto ei vaurioidu tai ala vuotaa, ja huolehdimme myös omasta turvallisuudestamme. Myös talon asukkaiden, ohikulkijoiden ja muiden talon lähellä liikkuvien henkilöiden turvallisuus on meille tärkeää, siksi suunnittelemme jo etukäteen, miten kattolumityöt voidaan toteuttaa mahdollisimman turvallisesti.

Teemme Hyvinkäällä myös jääpuikkojen poistamisen

Me teemme Hyvinkäällä ja sen naapurikunnissa myös jääpuikkojen poistamisen katolta. Jääpuikot voivat pudota alas ja aiheuttaa vaaratilanteita, siksi kannattaa olla yhteydessä kattopalveluumme ja pyytää meitä tulemaan poistamaan jääpuikot räystäiltä ja ränneistä. Jos jäätä löytyy myös rännien eli räystäskourujen sisäpuolelta, sulatamme jään pois kuumalla vesihöyryllä. Jäänsulatus katolta ja ränneistä kannattaa hoitaa nimenomaan kuumalla vesihöyryllä, sillä se ei riko sen paremmin rännejä kuin tiilikatetta, peltikatetta tai huopakatetta.

Kuuma vesihöyry on myös ekologinen tapa jään poistamiseen katolta ja sadevesikouruista. Lisäksi kuuman vesihöyryn käyttäminen on myös nopeaa – jää sulaa suorastaan silmänräpäyksessä, eikä mikään jääkertymä ole niin paksu, etteikö kuuma vesihöyry siihen tepsisi.

Kannattaa selvittää, mikä on jään muodostumisen takana, sillä monissa tapauksissa katon ja sadevesijärjestelmien jäätyminen Hyvinkäällä olisi voitu ehkäistä. Jos räystäskourut jäätyvät, on sille kaksi mahdollista selitystä, joista ensimmäinen on se, että kouruissa on roskia. Roskat estävät kaikkea vettä poistumasta kouruista, ja jäljelle jäänyt vesi voi jäätyä. Toinen selitys on se, että rännien kourut antavat väärään suuntaan, tai niissä on jotain muuta vetoa heikentävää vikaa. Kattojää kertoo usein lämmön karkaamisesta, ja lämpövuotoihin voi olla mahdollista puuttua katon lisälämmöneristyksen avulla.

Lumien pudottamisen ja jäänpoiston lisäksi palvelemme monipuolisesti muissakin kattohuolloissa ja kattotöissä. Kattokorjaukset, kuten kattovuotojen paikkaukset ja aluskatteen korjaukset sekä täysivaltaiset kattoremontit hoituvat monipuoliselta ja kokeneelta kattotiimiltämme ammattitaitoisesti sekä varmaotteisesti. Keväisin ja syksyisin tulemme puhdistamaan vesikourut ja tarkistamaan kattosi yleiskunnon katon turvatuotteista lähtien. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous lumenpudotuksesta tai muusta kattotyöstä!

Kun kattolumi painaa, ota kattoammattilaisiimme yhteyttä. Pudotamme lumet turvallisesti ja kattoystävällisesti niin huopakatoilta, peltikatoilta kuin tiilikatoiltakin.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.