KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattoremontti, kattotyöt Hyvinkää – Näin ylläpidetään katon rasituksensietokykyä

Omakotitalon, kesämökin, paritalon ja esimerkiksi autotallin kattoremontit ja kattotyöt oikeuttavat kotitalousvähennykseen, ja yhteistyökumppanimme järjestää niille passelin rahoituksen. Näiden faktojen lisäksi on monia muitakin syitä tilata kaikki huopakatto-, palahuopakatto-, tiilikatto- ja peltikattotyöt meiltä Hyvinkäälle. Meidän asiantuntijamme palvelevat kattokorjausten, kattohuoltojen ja katon varustelun (esimerkiksi pieneläinesteiden asentamisen) tiimoilta niin Hyvinkäällä kuin Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä ja Lopellakin. Meiltä saat asiantuntemusta ja huolella toteutettuja urakoita, ja mikä parasta: ilmaisen kattotarkastuksen.

Kattotarkastuksesta pääsee nauttimaan esimerkiksi peltisepäntöiden (kuten piipunhatun asentamisen ja piipun pellittämisen) yhteydessä. Tarjoamme katon kunnon tarkastuksen myös silloin, kun tilaat katon läpivientien asentamisen, huoltamisen tai uusimisen – esimerkiksi kattoikkunoiden tai kattoluukun uusimisen. Katon kunto tarkastetaan myös katon kevät- ja syyshuoltojen yhteydessä – saat sen kaupan päälle riippumatta siitä, millaisia kattotöitä olet tilannut.

Katon kunto pitää tarkastaa siksi, että katon tarvitsemat huollot ja paikkaukset saataisiin tehtyä ennen, kuin katon kunto heikkenee merkittävästi. Jos kattoa ei tarkasteta usein, voi katto vuotaa rikkinäisten tiilien kohdalta tai esimerkiksi piipun juuresta niin pitkään, että edessä on isomman luokan kattokorjaus – ehkä jopa katon uusiminen. Kattotarkastuksien avulla omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin ja muiden rakennusten kattojen rasituksensietokykyä voidaan ylläpitää sopivilla kattohuolloilla. Oikeaan aikaan ja katemateriaalin mukaisella tavalla tehdyt kattohuollot saavat katon kestämään sateita, sammaleita ja muita rasituksia vuosikymmenestä toiseen.

Kattotyömme Hyvinkäällä räätälöidään joka katolle erikseen

Jotta tietäisimme, millä tavalla juuri sinun huopakattosi tai esimerkiksi peltikattosi saadaan kestämään aikaa Hyvinkäällä, tulemme tarkastamaan katon omin silmin. Jos katto tarvitsee jotain muutakin kuin esimerkiksi kattoturvatuotteiden (kattosiltojen, kattotikkaiden ja niin edelleen) asentamista, annamme tarjouksen, mikä pitää sisällään kaikki katon kuntoa kohentavat toimenpiteet. Jos kyse on tiilikatosta, voi se tarvita rikkinäisten tiilien vaihtoa tai vaikka sammaleiden poistamista katolta. Peltikatto voi olla vailla huoltomaalausta, kun taas huopakatto saattaa tarvita jonkin sauman tai läpiviennin tiivistämistä. Tavoitteemme on laittaa katto kerralla kuntoon, ja vieläpä parhaaseen mahdolliseen kuntoon. Kattourakka räätälöidään joka kerta erikseen – sellaiseksi, että kaikki katon tarpeet tulisivat täytettyä katemateriaalin ja muiden katon erityispiirteiden edellyttämällä tavalla.

Aika, kasvustot ja muun muassa lumen aiheuttamat vauriot heikentävät kattokokonaisuuden kuntoa Hyvinkäällä. Kattoa ei ole tarkoitettukaan kestämään loputtomasti. Peltikaton teoreettinen käyttöikä on noin 50 vuotta, kun taas huopakaton voi odottaa kestävän korkeintaan 40 vuotta. Jos katto on siinä pisteessä, ettei sitä kannata enää kunnostaa tai huoltaa, annamme mainion tarjouksen avaimet käteen -kattoremontista.

Kouliintuneita osaajia huopakattotöihin

Kun otat Hyvinkäällä yhteyttä tähän kattofirmaan, saat kouliintuneita ja motivoituneita ammattilaisia kaikkiin huopakattotöihisi. Huopakatot ovat hyvin helppohoitoisia ja vähään tyytyviä kattoja, mutta jos mielii saada kattonsa kestämään 30–40 vuotta, ei sitä voi jättää aivan oman onnensa nojaan. Huopakattotyöt, mitkä pitävät katon tiiviinä, elastisena ja siistinä vuodesta toiseen, liittyvät usein katon puhdistamiseen. Roskat ovat ylimääräinen rasitus katolle – ja vieläpä rasitus, mikä hidastaa toisen rasituksen eli kosteuden poistumista! Roskat kannattaa poistaa niin omakotitalon kuin kesämökinkin katolta kaksi kertaa joka vuosi, eikä harjaamalla, vaan ilmapuhalluksella.

Katon kevät- ja syyshuoltojen lisäksi teemme myös sammaleenpoistot, pinnoitukset ja lumen pudotukset – sekä kaikki huopakaton paikkaukset, joita vuosikymmeniin voi mahtua. Niitä voivat olla esimerkiksi kattoreikien paikkaus, rännien ja alastuloputkien korjaus, piipun juuren tiivistys ja sauman korjaus. Kun on aika uusia bitumikatto, teemme senkin luotettavasti ja kilpailukykyisellä hinnalla.

Kattoremonttien lisäksi palvelemme kokonaisvaltaisesti myös kaikkien muiden kattotarpeiden saralla. Meiltä löytyy vankka osaaminen katon kunnostukseen, aina katon vuotopaikkauksista aluskatteen korjauksiin. Kattohuoltopalvelumme pitävät kattosi kunnossa säännöllisillä katon ja vesikourujen puhdistuksilla sekä talvisilla lumenpudotuksilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattoremontista tai muusta kattotyöstä!

Kun tarvitset kattoalan rautaista ammattilaista katollesi, ota yhteyttä! Me toteutamme kattoremontit ja muut kattotyöt laadukkaasti ja varmalla kokemuksella.

Näin meillä kattotyö etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.