KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Katto vuotaa Hyvinkää – Kattovuoto ei katso vuodenaikaa

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (kerrostalon tai rivitalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön katto voi vuotaa ihan mihin vuodenaikaan tahansa – vaikka keskellä talvea. Kannattaakin tarkkailla katon kuntoa ja ottaa heti yhteyttä, jos katon huomataan vuotavan sisätaitteesta (eli jiiristä) tai vaikka harjatiilen kohdalta. Korjaamme katot sekä Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä että Lopella, ja katonkorjauspalvelumme toimii täydellä teholla läpi vuoden.

On melko tavallista, että katto vuotaa jonkin läpiviennin kohdalta. Tiilikatto, peltikatto tai huopakatto voi vuotaa katon ilmanvaihtoputken kohdalta, mutta myös kattoikkuna voi vuotaa Hyvinkäällä. Jos kattoikkuna vuotaa tai katon läpi alkaa tulla vettä jonkin muun läpiviennin kohdalta, on usein kyse ajan haurastuttamista tiivisteistä. Katto kaikkine läpivienteineen onkin hyvä tarkastaa kahdesti vuodessa, jotta mikään läpivientivuoto ei ehtisi aiheuttaa sen pahempaa jälkeä – ja jotta katto voitaisiin tiivistää jo ennen, kuin katto vuotaa esimerkiksi piipun juuresta.

Taloyhtiön tai yksityisasiakkaan katto voi vuotaa myös antennin juuresta. Kattovuoto saatetaan paikantaa myös katon viemärintuuletusputken kohdalta alkaneeksi. Tällöin voi olla kyse siitä, että katosta on irronnut joitain kattotarvikkeita lumien mukana. Myös kova tuuli voi irrottaa IV-putkia tai kattoturvatuotteita, ja aiheuttaa kattovuodon.

Kattovuoto voi johtua myös vesikatemateriaalin ikääntymisestä. Olipa kyse mistä tahansa, saat parhaan avun kattovuodon korjaamiseen, kun otat yhteyttä tähän kattofirmaan ja pyydät meidät korjaamaan vuotavan katon. Vuotavan katon korjauksesta saa kotitalousvähennystä, ja partneriltamme voi hakea kattokorjaukselle rahoitusta.

Kattohuolloilla voidaan estää huopakaton, peltikaton tai tiilikaton vuotaminen

Kattohuolloilla voidaan estää monet kattovuodot Hyvinkäällä, varsinkin huonokuntoisista läpivienneistä ja vesikatteen kulumisesta johtuvat kattovuodot. Kun tasakatto, harjakatto, pulpettikatto tai mansardikatto tarkastetaan kahdesti vuodessa, eivät katon huoltotarpeet (tai paikkaustarpeet, kuten tarve paikata jokin reikä tai uusia rikki mennyt kattotiili) jää huomaamatta. Kattotarkastuksen jälkeen tarjoamme kattoläpivientien tiivistystä, jos sellaista tarvitaan, tai esimerkiksi jiirin paikkaamista.

Tiilikaton omistaja voi saada tarjouksen sammaleiden poistosta tai kattomaalauksesta, sillä moni tiilikattovuoto Hyvinkäällä johtuu kattotiilien hajoamisesta, mitä voidaan estää pitämällä tiilikatto puhtaana ja hyvällä suojapinnoitteella varustettuna.

Peltikaton omistajalle saatamme tarjota katon harjausta tai katon huoltomaalausta, sillä roskat ja huonokuntoinen (ehkä jopa hilseilevä) maalipinta altistavat peltikaton ruostevaurioille. Ruostevauriot voivat johtaa peltikattovuotoihin, kosteusvaurioihin ja jopa ennenaikaiseen kattoremonttiin.

Huopakaton omistaja voi saada tarjouksen sammaleentuhokäsittelystä, sillä sammalet availevat kattovuotien saumoja. Tarjous voi koskettaa myös katon pinnoittamista, mikä suojaa katteen auringolta, kuivumiselta ja halkeilemiselta.

Aluskate helpottaa omakotitalon tai mökin vuotavan katon korjausta Hyvinkäällä

Vesikatteen alla olevan aluskatteen kunto vaikuttaa paljon siihen, miten omakotitalon tai mökin kattovuoto korjataan Hyvinkäällä. Aluskatteen tarkoitus on ohjata vesikatteen läpi tuleva kosteus pois kattorakenteiden kimpusta, eli ehkäistä katon vesivahinko ja laho- sekä homevauriot. Jos aluskate on ehjä, on kattovuodon korjaaminen yksinkertaista ja huokeaa. Riittänee, että paikkaamme kattoreiän, sauman tai jiirin, tai tiivistämme vuotaneen kattoläpiviennin (esimerkiksi savupiipun juuren).

Jos aluskatetta ei ole tai se on jossain vaiheessa mennyt rikki, liittyy kattovuodon korjaamiseen Hyvinkäällä myös aluskatteen tiivistys, puurakenteiden kuivattaminen tai lahojen puuosien vaihto sekä märkien villojen vaihto.

Jos katon yleiskunto on heikko, emme tee tarjousta katon osittaisesta korjauksesta ja kosteusvaurioiden pois päiväjärjestyksestä hoitamisesta, vaan kattoremontista. Kattoremontti tarkoittaa koko katon purkamista ja uusimista, ja sen jälkeen talon suojana on katto, mikä voi kestää jopa 50 vuotta (kuten peltikatto) tai 70 vuotta (kuten tiilikatto).

Katon vuotokorjausten ja mm. aluskatteen korjausten lisäksi saat meiltä myös kaikki muutkin katon korjaus sekä huoltotyöt. Katon huolto vesikourujen puhdistuksesta lumenpudotuksiin varmistaa sen, että kattosi jaksaa palvella vuodesta toiseen. Mikäli kattosi kaipaa kokonaisvaltaisempaa saneerausta, saat meiltä laadukkaat kattoremontit avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous kattovuodon korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme osaava kattofirma kaikissa katon vuotokorjauksissa sekä muissa kattotöissä. Jos kattosi vuotaa tai kaipaa muuta huomoita, käänny meidän puoleemme.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.

Tiilikaton korjaukset pitävät kattovuodot kurissa

Tiilikaton korjaus-, huolto- ja remonttityöt ovat ammattiosaamistamme. Kun tiedät, että katollasi tapahtuu, niin kutsu meidät paikalle Hyvinkäälle. Tarkastamme sen täydellisesti ja teemme kaikki tarvittavat toimenpiteet, jotta se suojaa kotiasi myös jatkossa. Olemme paikalla kun kattotiili irtoaa, läpivienti alkaa vuotamaan tai tarvitset kattoturvatuotteita. Kun rännit on tukossa ja katto vihertää sammaleesta, pakkaamme auton ja ilmestymme luoksesi. Mikään kattotyö ei ole meille liian pieni tai suuri, tärkeintä on että Sinulla on turvallinen ja toimiva katto pään päällä. Ehjän ja toimivan katon perusta on säännölliset kattotarkastukset. Ammattilaisemme suosittelevat katon tarkastusta kaksi kertaa vuodessa. Pienikin ongelma katolla, kuten läpivuoto välikattoon, voi aiheuttaa suuren ja kalliin vahingon. Kun me käymme tarkastamassa kattosi, voi olla varma että se kestää seuraavankin pakkaskauden tai kesän myrskytuulet.

Mikä on peltikattosi kunto?

Peltikatto, vaikka onkin kestävä kattomateriaali, voi joskus joutua sään tai iän myötä liian kovalle koetukselle. Pelti voi rullautua, pultit irtoilla ja saumat alkaa vuotamaan. Uusikin katto saattaa talvella naarmuuntua lumimassojen vieriessä alas ja pintakäsittely on paikallaan. Meiltä onnistuu varmasti ammattitaidolla kaikki peltikaton korjaukset, huollot ja remontit. Paikkaamme reiät ja vuodot, tarkistamme läpiviennit ja katsastamme muutenkin kattosi kunnon. Mikään kattotyö ei ole liian pieni ja meiltä saat ammattimaiset kattopalvelut aina pienestä vuotopaikkauksesta täysivaltaiseen kattoremonttiin saakka. Jos peltikattosi kunto mietityttää, soita meidät kattotarkastukseen Hyvinkäälle. Suosittelemme, että katto tarkistettaisiin kaksi kertaa vuodessa, aina keväisin ja syksyisin.

Huopakattojen korjaus-, huolto- ja remonttityöt

Huopakatto on hiljainen ja lämmin kattomateriaali. Hiljainen se on myös ongelmista kielimisessä, sillä niitä on välillä harjaantumattoman silmän huomata, vaikka katolla kävisi tarkemminkin tutkimassa. Huovan pullistuminen ja repeäminen on selvä merkki ongelmasta, mutta huopakatolla voi olla pieniä piileviä ongelmia, jotka myöhemmin pahentuessaan voivat aiheuttaa suurtakin vahinkoa. Ammattilaisillamme on huippuosaaminen huopakattojen korjaus- sekä huoltotöistä ja he löytävät piilevätkin ongelmat katoltasi Hyvinkäällä. Jos epäilet, että kattosi ei edusta täysissä voimissaan, kutsu meidät tarkastuskäynnille. Jos löydämme katoltasi ongelmia, saat meiltä korjaus-, huolto-, ja remonttipalvelut avaimet käteen -palvelulla. Paikkaamme tai vaihdamme rikkinäiset huovat ja jos katto kaipaa suurempaa operaatiota, teemme sille täydellisen kattoremontin. Kasvaako katollasi sammalta? Ei hätää, meiltä löytyy pesuvälineet ja suoja-aineet. Mitä tahansa katollesi tarvitsetkaan, olemme oikea kumppani auttamaan.