KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Hyvinkää – Sadevesijärjestelmän ylläpidossa tärkeää säännöllisyys

Sekä vesikatto että sadevesijärjestelmä pidetään kunnossa säännöllisillä huoltotoimenpiteillä. Itseasiassa, jotkin vesikaton ja sadevesijärjestelmän huollot kannattaa suorittaa samalla kertaa – ainakin vesikourujen puhdistus Hyvinkäällä. Koska roskien poisto katolta ohjaa osan roskista vesikouruihin, kannattaa omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon ja kerrostalon), autotallin tai jonkin muun kiinteistön vesikourut puhdistaa yhtä aikaa ulkokaton kanssa.

Muita vesikourujen huoltoja Hyvinkäällä, Riihimäellä, Hausjärvellä, Mäntsälässä, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Vihdissä ja Lopella ovat rännien huoltomaalaus ja jäätyneiden rännien sulatus kuumalla vesihöyryllä. Aina kun teemme jonkin sadevesijärjestelmää koskevan työn, kuten juuri sadevesijärjestelmien puhdistuksen, tarkastamme rännien kaadot ja kiinnitykset sekä alastuloputket. Jos tarvetta on jollekin korjaukselle tai vaikka sadevesijärjestelmän uusimiselle, annamme siitä hyvän tarjouksen. Niin kourusaneeraukset kuin tukkeutuneiden rännien, vesikourujen ja alastuloputkien avaukset voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Omakotitalon ja kesämökin sadevesijärjestelmää koskevista töistä on mahdollisuus hakea kotitalousvähennystä – tämä seikka kannattaa muistaa, sillä se tekee jo valmiiksi edullisista hinnoistamme vieläkin edullisempia.

Rännien puhdistus Hyvinkäällä auttaa sanomaan bye-bye korroosiolle

Rännit voivat ruostua, jos niitä ei puhdisteta säännöllisesti Hyvinkäällä. Rännit tulisi puhdistaa kaksi kertaa vuodessa, jotta roskat ja roskien takana seisova vesi eivät saisi rännejä ruostumaan. Tilaa meiltä niin matalan talon kuin korkeankin rakennuksen vesikourujen puhdistus – sillä torjutaan montaa muutakin asiaa kuin rännien ruostumista ja vaurioitumista.

Rännien puhdistus ehkäisee myös rännien raidoittumista, sillä puhtaista ränneistä ei valu likavettä yli reunojen. Puhtaista ja ehjistä ränneistä ei valu yli minkäänlaista vettä, joten talo perustuksineen pysyy kuivana. Toista on silloin, jos rännit ovat täynnä lehtiä ja neulasia. Yhden sateen aikana katolta voi tulla alas jopa tuhansia litroja vettä, ja se voi saada maan kastumaan niin, että kosteus nousee talon rakenteisiin.

Rännien puhdistus ehkäisee myös rännien jäätymistä talvella. Jään muodostuminen vesikouruihin eli räystäskouruihin ei ole mikään pikkujuttu, sillä jää voi rikkoa sadevesijärjestelmää. Jää aiheuttaa myös turvallisuusriskin, sillä kourujen kiinnikkeet voivat pettää jään painon takia, ja silloin kouru jäineen päivineen putoaa alas katon reunalta. Myös jäätyneistä ränneistä roikkuvat jääpuikot uhkaavat talon lähellä liikkuvien ihmisten ja eläinten turvallisuutta Hyvinkäällä.

Sadevesijärjestelmien puhdistus Hyvinkäällä päättyy meillä aina kuntotarkastukseen

Rännit ja kattokaivot (mitkä toimivat tasakattojen sadevesijärjestelmänä) kannattaa puhdistaa kaksi kertaa vuodessa. Aina kun teemme sadevesijärjestelmien puhdistuksen Hyvinkäällä, teemme myös sadevesijärjestelmän kunnon tarkastuksen. Varmistamme, ovatko kaikki kiinnikkeet ja kaadot kunnossa, ja onko sadevesijärjestelmässä ruoste- tai pinnoitevaurioita.

Ilmaiseksi tekemämme kuntotarkastuksen laajuus saattaa hämmentää, sillä emme tyydy tarkastamaan vain sadevesijärjestelmän kuntoa, vaan tarkastamme ihan koko katon kunnon. Jos mahdollista, käymme tarkastamassa myös katon alapuoliset osat voidaksemme tarjota mahdollisesti tarvittuja huoltoja ja korjauksia.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa.

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.