KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Aluskatteen korjaus Janakkala – Sekä kireys että löysyys voivat rikkoa aluskatteen

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, taloyhtiön (rivitalon tai kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen aluskatteet eivät niin vain hajoa, mutta aluskatteen kuntoa kannattaa seurata kaiken varalta. Tiilikaton ja peltikaton aluskate kannattaa tarkastaa katon puolivuosittaisten kuntotarkastusten yhteydessä, jotta aluskatteen korjaus ja paikkaus osattaisiin tehdä ajallaan. Jos kuntotarkastus paljastaa, että aluskate puuttuu kokonaan, tulemme asentamaan uuden aluskatteen Janakkalaan.

Aluskatteen asentaminen Janakkalassa, Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä tai Hämeenlinnassa ei ole aivan niin yksinkertaista. Aluskatteen asennus voi mennä metsään (aluskate voi olla esimerkiksi liian löysällä tai liian kireällä), ja silloin aluskatteen asennustapaa on korjattava. Kyseeseen voi tulla myös aluskatteen osittainen uusiminen. Luota sekä aluskatteen asentamisessa että sen mahdollisessa tiivistämisessä meihin, joilla on pitkä kokemus ja vertaansa vaikka oleva tietämys huopakattojen, peltikattojen ja tiilikattojen aluskatteista.

Kaikki kattotyömme aluskatteen vaihdosta läpivientien ja saumausten tiivistykseen voi maksaa yhteistyökumppanimme tarjoamalla rahoituksella. Jos olet teettämässä omakotitalon tai mökin kattotöitä, muista myös kotitalousvähennys!

Aluskatteen asennus ja uusiminen Janakkala – Aluskate luottokumppani niin taloyhtiöille kuin yksityisasiakkaillekin

Aluskatetta tarvitaan niin taloyhtiöiden kuin yksityisasiakkaidenkin talojen kattojen alle, koska tämä luottokumppani voi estää katon vesivahingon. Mikä tahansa katto voi alkaa vuotaa, ja silloin ovat kattorakenteet ja yläpohjan eristeet voivat kastua. Kattorakenteiden kastuminen näkyy ennen pitkää lahovaurioina, ja eristeiden kastuminen puolestaan homevaurioina. Me teemme kaikenlaiset kattokorjaukset Janakkalassa, mutta vaikka kuinka pidämmekin hintamme maltillisina, vaikuttavat laho- ja homevauriot kattovuodon korjauksen hintaan. Vuotavan katon korjaaminen on paljon edullisempaa, jos ehjä ja oikein asennettu aluskate on estänyt kattorakenteiden ja eristeiden kastumisen.

Aluskate suojaa kattorakenteita ja eristeitä myös kondensoitumisen aiheuttamilta kosteusvaurioilta. Kun puhutaan kondenssikosteudesta, puhutaan katon alta (eli talon sisätiloista) välikatolle siirtyneestä lämpimästä ja kosteasta ilmasta. Ihannetapauksessa yläpohjan läpi kohoaa vain vähän lämpöä ja kosteutta, ja sekin vähä tuulettuu katon alta pois. Aluskate auttaa estämään kostean ja lämpimän ilman tiivistymistä (eli kondensoitumista) katon alla. Jos eristeet, höyrynsulut, aluskate tai yläpohjan IV-ratkaisut eivät ole ajan tasolla, voi kosteusvaurioita syntyä – ota yhteyttä meihin, niin tarkastamme ja tarvittaessa myös korjaamme tilanteen.

Aluskatteen paikkaustapa selviää paikan päällä Janakkalassa

Me korjaamme aluskatteen niin jiirin (eli sisätaitteen) kuin kaikkien läpivientienkin (kuten savupiipun tai kattoikkunan) kohdalta – tai mistä aluskate ikinä tarvitseekaan tiivistystä. Paikan päällä Janakkalassa selviää, miten juuri sinun aluskatteesi pitää kunnostaa. Ota yhteyttä, niin tulemme tarkastamaan tilanteen ja laskemaan hyvän tarjouksen aluskatteen kuntoon laittamiselle.

Korjaamme aluskatteen silloinkin, jos se on liian kireällä, tai jos liika kireys on jo saanut aluskatteen repeämään. Me löydämme parhaat konstit aluskatteen korjaamiseen silloinkin, jos aluskate on liian löysällä, ja kerää siksi vettä – tai jos aluskatteelle kerääntynyt vesi on jo haurastuttanut ja rikkonut aluskatteen. Luota meihin silloinkin, jos aluskate on mennyt rikki siksi, että sen päällä olevat roskat ovat sitoneet aluskatteeseen kosteutta ja estäneet sen normaalin toiminnan. Paikkaamme myös lintujen nokkimat aluskatteet.

Tilaa meiltä myös roskien poisto aluskatteelta ja muut aluskatteen kuntoa suojaavat kattotyöt. Katon tuuletusaukkojen tiivistäminen on hyvä esimerkki, sillä harjatiivisteet estävät aluskatetta roskaantumasta – ja kastumasta, vaikka sataisi miten ihmeellisessä kulmassa. Räystäiden tuuletusaukkoihin asennettavat lintuverkot pitävät siipiveikot pois tiilikaton tai esimerkiksi peltikaton alta, joten enää ei ole vaarana, että aluskatetta nokitaan (tai että eristeitä sotketaan). Lopuksi voimme tehdä vaikka katon harjauksen ja rännien puhdistuksen, kannattaahan kattotöitä yhdistellä.

Aluskatteen korjauksen lisäksi toteutamme muutkin katon korjaukset, kuten vuotopaikkaukset. Kun katto on uusimiskunnossa, saat meiltä kattoremontin täydellisenä avaimet käteen -palveluna. Kattosi elinikää pidennämme laadukkailla kattohuolloillamme. Tärkeimpinä niistä säännölliset katon ja vesikourujen puhdistukset sekä lumenpudotukset. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi, tervetuloa tyytyväiseksi asiakkaaksemme.

Pyydä tarjous aluskatteen korjauksesta tai muusta kattotyöstä!

Olemme luottokumppanisi kaikissa kattotöissä. Voit luottaa osaavaan kattotiimiimme niin aluskatteen korjauksessa kuin missä tahansa muussa kattoasiassa.

Näin meillä katon korjaus etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.