KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Vesikourujen puhdistus Janakkala – Kaupan päälle selvyys katon kunnosta

Ei ole niin pientä kattotyötä Janakkalassa, ettemmekö tekisi katon kunnon tarkastusta kaupan päälle Janakkalassa. Tämä koskee myös vesikourujen puhdistusta. Tukkeutuneiden vesikourujen, rännien ja alastuloputkien avaus ei tosin ole mikään pieni kattotyö – vaikka se teettää vähemmän työtä kuin vaikkapa rännien korjaus tai uusiminen, on sillä suuri merkitys. Jos taloyhtiön (eli kerrostalon, rivitalon tai paritalon), omakotitalon, kesämökin, autotallin tai jonkin muun kiinteistön rännejä ei usein puhdisteta, voi rakennukseen syntyä kosteusvaurioita. Roskat, mitkä estävät rännejä vetämästä, aiheuttavat myös rännien korjaustarpeita.

Sadevesijärjestelmän on tarkoitus vetää aina, myös talvella. Jos rännit eivät vedä, tulvivat katolta valuvat vedet niiden yli, ja rakennusta ympäröivä maaperä kastuu. Kosteus voi nousta omakotitalon, mökin tai muun rakennuksen rakenteisiin. Rännitkään eivät tykkää hyvää alituisesta kosteudesta, vaan ruostuvat. Talviaikaan kouruissa oleva vesi jäätyy, ja keväällä voidaan joutua korjaamaan jäätymisvaurioita. Jäätyneet rännit pitäisi tosin sulattaa vesihöyryllä – jo ihan siitä syystä, että jäätyneiden rännien ja niistä roikkuvien jääpuikkojen putoaminen alas on hyvin vaarallista.

Me teemme korkeankin talon vesikourujen puhdistukset, höyrynsulatukset, korjaukset ja uusimiset kaikkialla Janakkalassa. Tilaa sadevesijärjestelmien puhdistukset ja muut sadevesijärjestelmiin liittyvät työt meiltä myös Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Kaupan päälle tuleva kattotarkastus antaa selvyyden tiilikaton, peltikaton ja huopakaton kunnosta (myös sadevesijärjestelmän ja muiden kattovarusteiden kunnosta). Urakan voi maksaa kauttamme saatavan rahoituksen avulla, ja Verohallinto tarjoaa kotitalouksille mahdollisuutta hakea kotitalousvähennystä.

Rännien puhdistus Janakkalassa lukeutuu säännöllisiin kattotöihin

Jotkin kattotyöt tehdään vain tarpeen mukaan, ja jos tarvetta ei tule, ei niitä toteuteta lainkaan. Vesikourujen puhdistus Janakkalassa lukeutuu säännöllisesti tehtyihin kattotöihin. Tilaa sadevesijärjestelmien puhdistus joka kevät ja syksy, niin räystäskourut ja alastuloputket vetävät kaikkina vuodenaikoina, eivätkä vesikourut vuoda, ruostu, jäädy tai raidoitu.

Räystäskourut kannattaa puhdistaa yhtä aikaa vesikaton kanssa, sillä katon puhdistus tuuppaisi osan roskista kouruihin. Kun tilaat nämä kaksi puhdistushuoltoa Janakkalaan yhtä aikaa, kutsutaan urakkaa joko katon kevät- tai syyshuolloksi.

Rännien puhdistus syksyllä unohtui? Toimi näin!

Jos omakotitalon, rivitalon tai vaikka piharakennuksen vesikourujen puhdistus syksyllä unohtui, voi sadevesijärjestelmä jäätyä umpeen, ja ränneistä voi alkaa riippua jääpuikkoja. Älä ala potkia tai hakata sadevesijärjestelmää, sillä muovinen, teräksinen tai alumiininen sadevesijärjestelmä ei tykkää siitä. Sadevesijärjestelmä voi vaurioitua, eikä kaikkea jäätä saada siltikään poistettua. Jäiset rännit voivat jopa pudota alas katolta, jos niitä kohdellaan väkivaltaisesti. Ota yhteyttä meihin, niin tulemme poistamaan jääpuikot ja sulattamaan jäätyneet rännit. Jäänsulatus tehdään todella toimivalla, turvallisella ja ekologisella tavalla, nimittäin vesihöyryllä. Ohjaamme kuumaa vesihöyryä ränneihin höyrytyslaitteellamme, eikä aikaakaan, kun rännit taas vetävät. Höyryllä voi sulattaa myös kattojään tai jäätyneet kattokaivot tasakatolla.

Vesikourujen puhdistuksen lisäksi saat meiltä ripeät tekijät kattolumien poistoon ja muihin kattohuoltoihin. Kattoeksperttimme taitavat myös kattokorjaukset. Korjaamme aluskatteet, paikkaamme kattovuodot ja tarvittaessa remontoimme koko katon avaimet käteen -palveluna. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous vesikourujen puhdistuksesta tai muusta kattotyöstä!

Puhdistamme vesikourut tehokkaasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy osaaminen sekä välineet myös vaativien kohteiden huoltotöihin. Pyydä tarjous!

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.