KATTOALAN TINKIMÄTÖN AMMATTILAINEN PALVELUKSESSASI!

Kattohuolto Janakkala – Kattohuoltajan ammattitaidolla on merkitystä

Omakotitalon, paritalon, kesämökin, autotallin, taloyhtiön (rivitalon tahi kerrostalon) ja muiden kiinteistöjen kattohuoltojen tekijöiden ammattitaidolla on merkitystä. Jos kattohuollot toteutetaan ”vähän sinne päin” tai jos katto esimerkiksi puhdistetaan väärin, voidaan joutua ojasta allikkoon. Kattohuoltajalla on oltava kokemusta katolla liikkumisesta ja työskentelemisestä, sekä erilaisten kattojen tarpeista ja erityispiirteistä. Katon puhdistus voi kuulostaa viattomalta – mikä voisi mennä pieleen, kun on kyse roskien poistosta katolta? Totuus on kuitenkin se, että katon puhdistus voi vaurioittaa kattoa, jos se toteutetaan väärällä tavalla, ja siksi katon puhdistuksetkin kannattaa jättää alan ammattilaisten vastuulle. Me tiedämme, että tiilikaton puhdistuksen voi hoitaa harjaamalla, mutta bitumikatto pitää puhdistaa ilmapuhalluksella.

Lumenpudotukset ovat vieläkin haasteellisimpia tehdä oikein. Lumenpudotus ja jäänpudotus Janakkalassa voivat vaurioittaa kattoa, mutta myös johtaa henkilövahinkoihin. Tilaa meiltä myös jääpuikkojen pudotukset ja rännien sulatukset vesihöyryllä, sekä kaikki muut kattohuollot Janakkalassa, Hausjärvellä, Lopella, Riihimäellä ja Hämeenlinnassa. Omakotitalon ja kesämökin kattohuolloista voi hakea kotitalousvähennystä, ja yhteistyökumppanimme auttaa mielellään kattohuoltojen rahoituksen järjestämisessä.

Katon puhdistus Janakkala – kattohuolto, mitä kaipaa joka katto

Palahuopakaton, huopakaton, tiilikaton ja peltikaton puhdistus on kattohuolto, mikä vähentää muiden kattohuoltojen (kuten sammaleentuhokäsittelyiden) tarvetta. Tiilikaton harjaukset ja muiden kattojen puhdistukset vaikuttavat myös siihen, kuinka usein kattoa pitää korjata, ja kuinka nopeasti se pitää uusia. Kyse on siitä, että katolla oleva roskat (kuten puiden lehdet ja neulaset) hidastavat katteen kuivumista. Jos katto ei saa kuivua nopeasti vesisateiden ja talven lumien jälkeen, alkaa se sammaloitua – tai ruostua, jos puhe on peltikatosta. Sammalet ja ruoste heikentävät katon kuntoa normaalia nopeammin. Tilaa kattopuhdistukset meiltä joka katolle!

Vaivattomin sammaleiden poisto Janakkalassa tehdään sammaleenpoistoaineella

Ikä altistaa katon sammaloitumiselle. Helpoin, kattoystävällisin ja pitkäkestoisimman lopputuloksen antava tapa tehdä sammaleenpoisto katolta Janakkalassa on meidän avaimet käteen -pakettina suorittamamme sammaleentuhokäsittely. Biohajoava sammaleenpoistoaine ei jätä katolle itiöitä tai juuria, joista sammaloituminen alkaisi uudestaan.

Rännien puhdistus Janakkalassa katon puhdistuksen yhteydessä

Rännien puhdistus kannattaa tehdä yhtä aikaa katon puhdistuksen kanssa, sillä roskat päätyvät katolta usein juuri rännikouruihin. Jos rännikourut ovat täynnä roskia, eivät ne vedä kunnolla – tai ehkä eivät ollenkaan. Sadevesijärjestelmän vedon heikkeneminen näkyy ruoste- ja jäätymisvaurioina, ja rännien yli tulvivat vedet voivat kastella talon rakenteet jopa salaojituksesta huolimatta. Teemme Janakkalassa myös korkeiden rakennusten rännien puhdistushuollot.

Meiltä saat kattohuoltojen ohella myös muut kattotyöt. Sen lisäksi, että puhdistamme vesikourut sekä pudotamme lumet katolta, löytyy meiltä pitkän linjan osaaminen kattojen korjauksiin. Paikkaamme kattovuodot ja korjaamme aluskatteet sekä tarvittaessa uusimme koko katon avaimet käteen -kattoremontilla. Tinkimättömään erikoisosaamiseemme kuuluu erityisesti huopakatot, joten olemme luotettava kumppani erilaisissa huopakatetöissä, kuten huopakattoremonteissa ja huopakaton korjauksissa. Luotettava ja monipuolinen kattofirma palveluksessasi!

Pyydä tarjous kattohuollosta tai muusta kattotyöstä!

Kun katto ja vesikourut ovat täynnä roskaa, kattotuotteet repsottaa tai lumikuorma painaa, pyydä tarjous! Ammattilaisemme tuntevat eri kattomateriaalien salat ja metodit tehokkaaseen huoltamiseen.

Näin meillä katon huolto etenee!

1
Pyydä meiltä tarjous ja kerro mikä kattoasi vaivaa. Tarvittaessa tulemme paikanpäälle tarkastamaan katon kunnon.

2
Laadimme kattotyöstä kirjallisen kiinteähintaisen ja kilpailukykyisen tarjouksen.

3
Toteutamme kattotyön täydellisenä avaimet käteen -palveluna ja olemme varmoja, että olet tyytyväinen lopputulokseen.